Felicitari Aditza!!!Aspirante optimiste > 20 (495)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata
aditza felicitari
ce ma bucur, ce emotii......ai bebic in burtica.
iti doresc din suflet sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina cat mai usoara si la termen.
fetelor, cat ati mai scris.
merg sa mai citesc ceva.
bebelu, cosmy, paula, camcris, iony, did, ama, mara, oana, sherbi, madutza,bb_yasmi,draguta

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bebelu multumesc frumos, luna care vine fac analize, azi merg sa intreb cat costa
stiu barul nu il port noaptea si cand

Mergi la inceput

draguta tu de ce ai fost la dr. ce probleme ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

poti sa-l poti noaptea dar nu cand ai relatii. il dai jos dc e ceva. k nu e probl.

roxy

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata dragele mele
roxy ..sarna mult

sherbi te inteleg perfect ! capu sus exista minuni stiu ca e greu , si noua gravidelor ne este la fel de greu , stii c ai puiul acolo dar nu stii daca va ramane acolo ,e f stresant serios si incepi sa te gandesti la fel si fel de stupidenii, ziceai de test fals? iote vezi acum tb sa merg sa mai fac un test .......daca e fals ??si al meu ??? ...toata lumea imi zice : calma calma , dar nici nu am dormit aseara la 5-30 eram planton , maine seara merg la dr pana atunci va dati seama prin ce trec ?
diseara clar mai fac un test

va pupik eu am destula tb la birou ne auzim mai tarziu

D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

CAmi dc le faci la medlife de ex costa cam 120-140 ron pt fiecare zi.

dc te duci la medsana unde m-a trimis pe mine sa le fac am dat cam 220 pt fiecare zi.
acu intra pe net si vezi k au si preturile afisate la analize.

vezi ca estradiolu e trecut E2.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+

Mergi la inceput

multumesc bebelu pentru toate informatiile, eu am aici o clinica sante merg sa vad cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

camcris, tomai asta este, la ultimul control in decembrie, mi-a zis ca totul este bine si sa prestam in zilele fertile

pana atunci acum cativa ani o anexita trata in spital care a fost vindecata, mi-a dat 6 luni de prestat ;nimic in timpul asta, m-am dus din nou dupa astea 6 luni si mi-a gasit un chist de 4 cm pt care mi-a dat 3 luni de AC ultimul control bine

eu chiar m-am luat de el, stiind ca au fost fete care au reusit cu el, la mine zice ca e totul bine si nu raman

i-am povestit si de CM care in ultimile doua luni mi-a venit la 22 de zile, mi-a dat duphaston de luna asta din ziua 15 si de luna viitoate ovamit din ziua 5-9 total 3 luni, daca nu se intampla nimic asa a zis ca-mi mareste doza

eu astept de 10 ani si iti dai seama, acum ramanre de vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

ziua buna!

ma primiti la cafelutza?

eu sunt la testat pe 17 mai, cand ar trebui sa vina cm. de ieri nu ma mai dor ovarele, nici sanii. nici nu mai stiu ce sa cred. poate am ovulat mai tarziu, habar nu am. testele de ovulatie s-au pozitivat pe 29-30 aprilie. treaba cu mucusul ma depaseste. eu nu l-am gasit niciodata in viata mea.

la mine s-a cam transformat in obsesie si lucrul asta ma oboseste teribil. nu am alt subiect de discutie, nu ma mai pot concentra pe treburile zilnice, copilu trage de mine sa ne jucam si eu ii dau cu flit ca sa stau pe net.

daca luna asta nu raman, cred ca incerc sa fac o pauza de net, de teste, de orice, desi sunt convinsa ca pe de o parte e importanta relaxarea, dar pe de alta parte, cu cat ajung mai repede la analize, aflu daca este vreo cauza ca nu raman.
o sa vad eu ce fac pana la urma. speranta nu mi-o pierd, sa nu ma intelegeti gresit. insa, ma simt obosita psihic gandindu-ma zilnic numai la sarcina si la cum pot sa raman mai repede. sunt zilnic in cautare de informatii: cum trebuie sa arate colul, cum trebuie sa arate sanii, mucusul cervical, dureri, intepaturi etc. simt ca o iau razna.
daca o sa-mi spuneti sa ma relaxez, sa stiti ca nu functioneaza. pot sa-mi propun lucrul asta, dar nu pot sa-l pun si in functiune.
sper sa nu va obosesc cu trairile mele.

cand am ramas prima oara, eram atat de relaxata. habar nu aveam de analize, teste de ovulatie, nimic, metoda calendarului si atat.
m-am prezentat la ginecolog in luna a patra prima oara. am considerat ca prea devreme nu are sens.
iar forumul l-am descoperit cand am intrat la odisee.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

sherbi te inteleg
si cu relaxarea la mine la inceput tot nu s-a prins, 6-7 ani am fost foarte relaxata dar tot nu s-a prins nimic, asa am inteles sa trebuie ajutat putin

Mergi la inceput