Felicitari Aditza!!!Aspirante optimiste > 20 (495)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele
ieri nu am mai avut timp nici de pipi, atata treaba am avut.
am citit acum tot, cam putin ati scris, ma asteptam sa gasesc ceva romane
aditza stai linistita nu te mai agita, ca totul este bine. stiu ca esti agitata si eu la fel as fi dar incearca sa nu te stresezi prea tare.
paula multumim pentru papica si cafeluta
madutza, camcris, cosmy,didi,sherbi, iony,draguta,talida, ama va pe toate.
chiar fetelor, ce o face ama?? azi merge la doctor, abia astept sa vad ce-i zice. offff ce bine ar fi sa fie bine , sa se dezvolte sarcina ca lumea.
tanamera deja ai 16 saptamani?? ce frumosssss...este baietel , sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara si fara probleme.
bebelu tu ce mai faci? si tu ai cam chiulit ieri
fetelor incerc sa mai intru azi sa mai stau cu voi la, asa cand mai am timp.
pe cine am uitat sa pup las aici

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Ama mult succes azi la dr, Doamne da sa fie totul bine
Cosmy succes,sper sa vii cu vesti bune de la dr
Aditza succes la eco
Tin pumnii la toate trei fetele noastre si abia astept sa veniti cu vestile

Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

inca nu se stie inca ce va fi cu indemnizatia.
dar cica s-ar reduce la 600 ron indiferent de vechime si venituri.
inca asteptam sa vdm ce hotarare se ia.

Roxy eu nu am chiulit ieri ..numai k dc nu era nimeni pe aici...ce sa fac? sa vb cu reclamele de pe site?

Ama, COsmi, Adi multa bafta la doctor. sa veniti cu vesti bune

Maduta, PAula, Andreea, TAlida

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Talida__ spune:

Mahi fetelor eu mor de nervi pe tema indemnizatiei. Eu daca raman gravida nu am cum sa ma descurc cu 600Ron ....

_

Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza fetelor!!!

Va multumesc pt gandurile bune,sper sa vin cu vesti buneAm avut o zi super agitata ieri
Ama mult succes la medic
Aditza e si normal sa ai emotii dar sunt sigura ca totul e bine,mult bafta diseara
Madutza cum mai tinut tu minte ca azi ma duc la medicMulti
Talida,Camcris
Tanamera felicitari dragutzo pt putzulica
Paula cu micul dejun delicios zi de zi,multumimSuper semnatura,acus acus va apucati de treaba
Andreea ai terminat cu renovatul?A iesit frumos holul iar burtica e tare draguta
Nike multa sanatate si sa dea Domnul sa ajungeti cu bine la termen
Yoni,Bebelu
Didi tu prin ce zi mai esti?
Sherbi tin pumni sa iasa liniutzele luni
Leonardo tu ce mai faci?Parca aveai ceva tratament naturist nu?Ai terminat cu el?

Va pe toate fara exceptii!!!!

O zi frumoasa!!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Talida inca nu e batut in cuie cu indemnizatia,o sa vedem ce fac astia pana la urma
Roxi am uitat sa te pupacesc.Uite

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

cos_minutza

eu am continuat tratamentul homeopat dar am fost si la doctorul ginecolog sa vad daca am ovulatie (ecografic). In ultimele 2 luni nu am avut. Dar luna aprilie mi-a dat Closty si am avut 2 foliculi mai mari (cate unul pe fiecare ovar). Apoi mi-a dat Ovitrelle ca sa se sparga. Endometrul nu era foarte mare in Z11 (datorita Closty) dar mi-a dat duphaston pentru sustinere.
Acum sunt in Z24 si optimista inca. Mai am 2 zile de duphaston si apoi astept.

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza
Leonardo tu ce mai faci?Parca aveai ceva tratament naturist nu?Ai terminat cu el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata gagici!

Iony,Andreea,Paula,Camcris,Madutza,Aditza,Roxy,Cosminutza va multumesc din suflet pentru felicitari.

Va las si astazi multi de molipsire.

O zi frumoasa!

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Leonardo multa bafta!Deci urmezi la testareSa dea Domnul sa vi cu II

Mergi la inceput

Tanamera am prins pupiciDau si eu multi !!!

Mergi la inceput