Laparoscopie 13

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

deci sa ne rugam pentru speranta pe 26
sa nui gaseasca hidro...
ca altfel va fi la fel ca noi de zuze

astea cu hidro sunt cele mai urate diagnostice
....la ele nu mai ai nici o sansa natural in veciiiiiiiiiiiiiiii

tral ala plec cu

si pana la urma plec cu numai cu sotul si apoi el pleaca acasa... si ma lasa pe mana
la sa ma

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Pogonici, multumesc dar ce sa zic acu... am primit analiza AMH cu rezerva ovariana si am 0.22(postmenopauza<0.4). Ma gandesc daca mai conteaza ce o sa se intample pe 26?!
Ma asteptam sa mai primesc o bomba si luna asta, v-am zis doar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Heyyy Speranta cum sa fie AMH asa mic?
Ce varsta ai? daca nu te superi bineinteles,,,
La ce laborator ai facut analiza?
Uffffff nu imi place vestea asta delocccc
Cred k tre sa te grabesti spre un fiv,,, nu te supi pe mine, na eu
sunt mai realista, si a fost doar o parere,,, sper sa ai trompele
bune, macar sa nu mai fie nevoie sa le scoti,,,,
Te pupicccc si o imbratisare dulceeee
Nu cadea in butoi, trebuie sa existe solutii sunt sigura!!!

Mergi la inceput

Jaguar, am 32 si de aia m-a lovit vestea asta drept in cap.
Aveam facut acest AMH la Matei Basarab si era 1.89(intre 1-2,2/fertilitate nedetectabila) si mai aveam si eu o speranta, cu toate ca o dr. de la Giulesti imi recomanda FIV cu donatoare.
L-am refacut la Synevo ca cica astia fac analiza in Germania si na zice noul meu dr. ca e mai sigura si acu....ma duc pe campii...
M-a imbarbatat o colega de suferinta ca acelasi dr i-a zis ca a avut paciente care au ramas si cu AMH de 0.1 asa ca...

Mergi la inceput

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Speranta, draga mea, sper din tot sufletul sa fie bine si
sa ramai natural in ciuda AMH asa mic
Dar acum m-ai pocnit si pe mine ca lumea, si eu am 32 de ani uffff
si ma gandeam sa fac analiza asta, dar acum chiar sunt decisa s-o fac...
Dar nu inteleg de ce asa diferenta mare intre rezultate?
Ai mai avut vre-o interventie pe ovare vre-o data?
Doamne ajuta sa reusim intr-un fel!!!

Mergi la inceput

Jaguar, nu stiu cum sa interpretez diferenta. Ideea e ca au alte intervale de raportare cele 2 laboratoare. Oricum, speram sa fie un rezultat mai mare, dar e mai mic, dupa parerea mea.
Nu am avut in viata mea vreo interventie, am ciclu regulat, deci pana acum nu am avut nici un motiv evident de ingrijorare, in afara de fibromul ala de il urmaresc de 6 ani.
Sunt in pom de cand am primit rezultatul, dar va asigur ca pana maine imi revin. Tot mai sper ca Dz. are un plan cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui speranta2

Jaguar, nu stiu cum sa interpretez diferenta. Ideea e ca au alte intervale de raportare cele 2 laboratoare. Oricum, speram sa fie un rezultat mai mare, dar e mai mic, dupa parerea mea.
Nu am avut in viata mea vreo interventie, am ciclu regulat, deci pana acum nu am avut nici un motiv evident de ingrijorare, in afara de fibromul ala de il urmaresc de 6 ani.
Sunt in pom de cand am primit rezultatul, dar va asigur ca pana maine imi revin. Tot mai sper ca Dz. are un plan cu mine.

Scumpa, Dumnezeu sigur are un plan si cu tine....si fii convinsa ca este cel mai bun plan posibil
Poate totusi rezultatul este eronat. Eu as zice, daca poti, sa-l mai faci o data...altundeva. Mi se pare prea mare diferenta pentru a fi adevarat.
Fii increzatoare!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leopard13 spune:

FETELEEEEE.......LUNI PLEC IN BORA BORA......
Jaguar, ma auzi???????????/ Felinutza mea iubita!!!!
Pogonici si Speranta...v-am luat-o inainte....
Am fost azi la Gynecoland la consultatie la dl. dr. Stoian...
Si m-a consultat si mi-a facut eco transvaginala...si mi-a zis sa ma hotarasc eu cand vreau sa ma operez...
Si eu i-am zis ca sa hotarasca dansul...SI MI-A ZIS....LUNI, 24.05.2010.

Nu ma asteptam asa de repede....
Fetelor, dl. dr. Stoian este un OM DEOSEBIT...
Deci, eu care sunt fricoasa rau de tot...pana sa intru in cabinet tremuram toata...DAR CHIAR TREMURAM RAU DE TOT...Si cand am vorbit cu dansul...mi-a luat toata frica INSTANT!!!!!!
La cati medici am fost in viatza mea...NICI NU se compara cu acest doctor...Deci, dl. dr. Stoian m-a facut sa am incredere in el...
Am vizitat spital...este SUPER TARE!!!!!
Si m-a trimis sa vorbesc cu o tipa care tocmai s-a operat de chist dermoid de 7-8 cm laparoscopic!!! Si mi-a aratat gaurelele...Erau MINUSCULE RAU DE TOT... Am mai vazut gaurele de laparo, dar nu ca alea...asa mici...Tipa venise tocmai din TIMISOARA pt acest medic...Si a vrut sa o externeze azi...(a operat-o marti) si tipa nu vroia sa plece!!!!
Asistente ca acolo eu NU AM INTALNIT IN VIATZA VIETILOR MELE....
Sunt extraordinar de dragutze, de PRIETENOASE, de calde...Te incurajeaza, iti explica, au rabdare ...cu sonate ca mine...
Am aflat intamplator ca la mine la serviciu, casiera noastra s-a operat la Gynecoland si mi-a zis ca doctorul Stoian este deosebit iar personalul foarte prietenos, dar nu credeam pana nu vad eu...
Si astazi m-am convins...Este o atmosfera BESTIALA acolo...Deci nu va puteti imagina...Am ramas cu gura cascata...
Sunt CONVINSA ca dl. dr. STOIAN va face tot posibilul sa ma ajute si pe mine sa scap de problemutza mea...Acuma, totul depinde si de Dumnezeu si de organismul meu...
Pupici multi!!!!
Mai vorbim si mai tarziu!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leopard13 spune:

Ellyshor, luni plec in BORA BORA!!!!!!
Pogonici...hai cu mine...nu ma lasa singura....
Hai, vii cu mine??? Hai!!!

Mergi la inceput