buna ziua.sunt o mamik disperata.baietelu meu de 3 ani face des rosu an gat si raceste.akm o sapt a facut si puroi.lam tratat cu antibiotic.dar galma tot se simte.zice dr k puroi nu mai are.dar galma?la ce dr sa merg mai bun.dar nu la spitalu bega k mam lamurit de ei.va rog sami recomandati voi.am auzit de dr.malai.ce ziceti?sunt din timisoara.va multumesc.
Mergi maine dupa ora 15 la Policlinica Louis Turcanu, la d. dr. Timisan (ORL) cu trimitere de la dr de familie. Mie mi-a inspirat incredere dupa ce am umblat pe la 5 orl-isti. Ea e destul de draguta, in schimb asistenta e cam satyula de viata, dar nu trebuie s-o iei in seama pe asistenta. Vezi ce zice doctorita Timisan. La spitalul Bega am fost o singura data si nu mai merg in veci. Parca e din epoca pietrei acolo, nu se compara cu Louis Turcanu ( cu spitalul, ca policlinica nu e nici aici cine stie ce frumusete). Maine dimineata este tot aici dr. Smoc Boris, despre care am aflat de la doua persoane ca e f bun, poti incerca si la el. O singura chestie: iti trebuie rabdare, caci e lume multa...
Sanatate!
cand i-ai dat antibiotic ai facut exudat si ai vazut antibiograma? din cate povestesti tu, e posibil ca baietelul tau sa aibe un microb in gat, si de acolo face des rosu/ puroi in gat. fa exudat, da antibioticul recomandat de antibiograma. apoi repeta exudatul pana vezi ca e gatul curat.
"galma" e ganglionul de la gat? el poate ramane umflat un timp dupa viroze.