Pentru moderatorul Marius: abuz de putere

Pentru moderatorul Marius: abuz de putere | Autor: Bic

Link direct la acest mesaj

Marius,

iata pentru a doua oara la rind sa fiu foarte revoltata.
De data asta, sint nu revoltata, ci pur si simplu siderata de abuzul de putere pe care l-ai facut inchizindu-mi subiectul legat de educatie educatoarelorm aflat la rubrica "Parintii intreaba."
In afara de abuz de putere, dai dovada de necunostiinta de cauza. Caominia, conform DEX-ului, inseamna " Afirma#539;ie mincinoas#259; #537;i tenden#539;ioas#259; f#259;cut#259; cu scopul de a discredita onoarea sau reputa#539;ia cuiva; def#259;imare, clevetire."

Dupa cum vezi, calomnia se refera la persoane specifice, la indivizi, si nu la un grup de indivizi. Un grup de indivizi nu ma poate da in judecata. Doar in cazul in care TOATE educatoarele din Romania ar forma o instituei, poate atunci.
Chiar si asa, titlul meu nu calmonia pe nimeni, ci adresa o intrebare: unde sint educate educatoarele din Romania? Am dat explicatii suplimentare in mesajul meu inchis abuziv de tine.

Te rog frumos sa-ti revizuiesti decizia si sa-mi re-deschizi subiectul.

Te voi raporta oricum la Mirela si imi voi sustine cauza cu foarte multa inversunare. Iti cunosc demult opiniile si nu e prima oara cind faci abuz de privilegiile de moderator.

Subiectul deschis de mine nu numai ca nu ar trebui inchis, dar ar trebui pus pe prima pagina a acestui forum pentru ca parintii din Romania sa invete ca au un cuvint de spus, ca nu le pot permite unor educatoare rau intentionate sa le distruga incederea in sine a copiilor lor. Parintii din Romania trebuie sa invete ca le sta in putinta sa schimbe lucruri. Iar primul pas este sa stie ca exista o cale mai buna. Iar acea cale mai buna inseamna aducerea in Romania a unor filosofii de educatie a copiilor care nu recomanda pedeapsa drept metoda de educare.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

Info utile despre cresterea copiilor

www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears

www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Exista inca un mesaj similar deschis aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152028
Nu au sens si vor fi inchise mesajele cu continut identic.

Multumesc.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput