**Buburuze de 2009 in actiune (21)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

hello mamici cu pici teroricila mine e nebunie mare..meniul asta la care inca lucrez si mereu adaug si tai cate veca,niste alte mici problemute,si binenteles terorista mica care vrea numai in picioare sa mearga si noi sa o fugarim

dana ma bucur nespus ca bubu e mai binesi aveti si un dr. sa zic asa prin apropierespor la surioara sau poate un fratior
carina eu inca sper ca Maria sa doarma noaptea si sa nu te mai oboseasca cu trezirile astea nocturne si un pup ca sa treaca dermatitahihihihice tarein curand o sa faca pasi
lavi o sa incerc in seara asta sa incarc pozicile(sunt putine)si filmuletelesi voi cu diaree???multa sanatate si acum intrebarile..
1. nu am sa-i fac decat ala de un anisor obligatoriu(habar nu am care e)exclus ROR
2.are deocamdata 3 dinti pe care ii scrasneste de parca as ascuti o foarfeca
alexa multam de cafeae buna si la ora astaofff mititica2 odata?????un pup ca urmatorii sa iasa fara chinul astacred ca o sa fie frumos sambata
adina multam de barfasaracul mire..il compatimesc de pe acuma
annkkaa bine ati revenit m-ai omorat cu ochisorii lu' fi-tasi ce grasuna e
anna mai am o gramda de facut ca sunt nehotarata rauce face vladut???
cuscra n-am vazut asa portivire ca la kinderii nostrii de cand sunt euidem si noru-ta cu fitzele si somnul azibuna ideea cu BAhamasdar am eu o solutie mai simpla si ieftinache..ii pasam lu' cumnata-mea ca asta e moarta dupa copii si le duce dorul alora de la gradinita unde lucreazaba sa stii ca au iesit piii de closca si au 2 zile si sunt tare haiosi.. pai eu ce vina am daca soata asta a mea nu ma vrea pozata ci sa ma tina secret,numai pentru el???sa pup eu dintisorul lui de sus
dana parca se lagana aseara patul cu noi prin vis,ia s ane spui ca a fost si cu noroc si vine in curand si o surioara/un fratior

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

LA MULTI ANISORI INAINTE!!!!!!

Larisa Elena

Robert Andrei

sa cresteti mari si frumosi si sa aveti paret numai de bucurii si impliniri in viata

La Multe Lunite inainte

Bryce Mihai buburuza de ClaraJ sa cresti mare si voinic

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82
LA MULTI ANISORI INAINTE !!!!!!

Larisa Elena

Robert Andrei

sa cresteti mari si frumosi si sa aveti paret numai de bucurii si impliniri in viata

La Multe Lunite inainte

Bryce Mihai buburuza de ClaraJ sa cresti mare si voinic

Brotac Terorist

si din partea noastra

Cris, da Bubu e bine azi nu a facut deloc , cum asa putin s-a simtit?

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

salutareeeeeeeeeeeeee
gata fetele, scapasi de cursuri si de ex de iesire din scoala....asa ca de joi ies sa dau peste lume ...deci l-am luat....i-am pacalit si de data asta
imi place sa cred ca Darius e mai binisor....nu ft bine dar mai binisor...macar nu mai are scaune ca apa, is pastoase...in rest suntem ok, eu cam zombi, el cu energie dar ok
va pup, revin cu forte noi maine

Mergi la inceput

FELICITARI EMA !!!

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara,

CRIS,multumesc de parola,am vazut toate pozele.

STEFI e o micuta domisoara,buzele si parul sunt superbe (Picky,da tu ai slabit!)
EMA,pe DARIUS poti sa-l faci model,dar si fotograful a facut treaba buna.
Si am vazut si pe mami CARINA,cu MARIA,una mai frumoasa ca alta!
(Carina,tu de ce mai vrei sa slabesti?)

SIMINA,ANNA,

CRIS,imi pare rau ca "te foieste" fata,asta e,numai una ai

DANI,,am vazut poza cu ingerasul tau care doarme (ca o ratasem dincolo),Si pozele de la zoo sunt super,am vazut ca si tigrul arata bine

ALICE,sa stii ca si noi vrem in album
(cum merge cu dieta?)

ELENA ADINA,e un dulce Razvanel,si se misca tare bine.

CARINA,si fata mea mai refuza mancare de-a ei..dar sa vezi ce baga daca-i dau un copan in mana

LAVI,eu nu stiu sa-ti raspund la nici una

ANKKA,sunteti frumosi cu totii,se vede ca fata e a lui tata
(s-au rezolvat problemele,totul e bine?)

DANA,,sa va fie de bine,si cu rezultate!
(da' baietii nu-ti plac?)

EMAAA,felicitari!!!( eu am reusit abia a 4-a oara)

Va pup,fug la culcare,ca nu stiu ce ma asteaptaa..avem nopti si cu 2 treziri,si cu 6

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

La multi ani Larisa !!!
(Anca,sunteti bine?)

La multi ani Robert!

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna fetelor!
trebuie sa filmez sa va arat poznasa asta care fuge si se inchide in dormitor si nici ca-i pasa ca e singura, sta acolo si-si vede de treburile ei
am noroc ca inca o mai pot pune in premergaor cat sa fac si eu ceva, ca altfel una-doua dispare de sub ochii mei

am fost la protestul mamelor azi... dezamagire totala, vreo 30 de mamici acolo...si lavinia Sandru, o gramada de reporteri si masini de jandarmi pregatiti sa faca fata probabil...nu stiu cui

Nicuratze, dieta nu merge, adica nu simt sa dau ceva jos, macar la nasturele de la pantalon, ceva cat de cat, dar mai tin un pic..sa vedem totusi
apropo de album, eu il fac cu cea mai mare placere, numai sa fie cereri

Ema, felicitari pt iesirea din scoala! bafta la examenul propriu-zis si multa sanatate micutului!

Cris, vrei o mana de ajutorul cu meniul? tu numai sa zici...
in ce priveste teroriciul, las-o sa mearga, n-ai ce-i face, de-acum asta ni-e soarta

Lavi, sper ca Raresutul e mai bine!

DanaMi, ce bine ca ai vesti bune de bubu! spor la prostioare si daca va doriti, atunci sa fie cu ochi!

Carina, ce harniuta fetita ai....asa repede vrea sa mearga?
sa-mi spui cum e cu dieta, chiar sunt curioasa...si ce meniu ai...

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Anka, ce fetita aveti voi acolo , dar se vede clar ca e fata lui tati
Elena, imi plac si baieteii dar sunt mai dulci fetitele , insa chiar nu ma supar daca bb2 va fi baiat , ce-o vrea DD
Alic
Lavi voi cum mai sunteti? Rareselu sa treaca burtica .

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

netaaaaaaaaaa!iar prima?si inca is treaza de vreo ora si ceva..........mai nu stiu cine zicea ca sia stricat bebele somnu,dar si la noi e la fel de vreo lunaasa ca prin urmare eu sunt franta ca si noaptea si ziua sunt cu ea.dovada:aseara am gafat cu tasu,lam trims putin la.....asa ca vad ca nu sa infiintat la noi in dimineata asta ca de obicei cand e acasa ci isi face de lucru pe afara.
stiu ca nu am facut bine dar eu si gura mea maredar mai stiu ca se repara ca tot eu fac ceva....
oricum mai intaisi o asta pt noi care avem nevoie........
pauzza 5 min ca fiimea isi intinde mucii pe fata apoi pe hainee..........
gata!acum uimbla de zor in poseta mea si pormoneu ca tare ii mai place,asta sa stea linistita ca o am si pe cea mare in celalalt dormitor,doarme.are bronsita asmatiformamam luat dupa un mos de dr cu naturistu si iai coborat la plamani toata infectia din gat asa ca acum are ditamai tratamentu si nu o las sa se duca la camin saptamna asta...
fetelor,stiti ca ioau din mot sambata dar nici eu nici nasica nu stim care e ordinea:taiem motu si apoi turta sau invers?ca zau nu mai stiu de la prima de fapt la georgiana nu am rupt turta ca nasa ei nu stia si nici la noi in zona nu se face
CRIS,ai nevoie de ajutor la meniu?eu nu ma comlic ca suntem fix in familie ,adica bunicii si nasii care tot familie se cheama ca noi fetele ne stim de la 3 ani
asa ca fac cam asa :un aperitiv clasic ,rece cu cas pastrama salam uscat masline....
o salata beofca( mananca si zuza mea cea mare!)
oua umplute clasic dar si cu almete
facem gratar proaspat ca la noi e obisnuinta la petreceri.cu miel si ceafa de porc si pui!
tort de vanilie si nuca e .am avut si la botez,ieri am dat comanda
ceva prajituri......gata!si cafea....
stefi deja sia primit cadouri ca bunicii au vrut sai dea pe 14 ca de!are hainute frumoase si un lantisor mic de aur de la ai mei,bani de la socri,nasa nea datbicicleta aceea roza din poze si mai aduce acum nu stiu ce.....dar eu
nu stiu ce sai iau?!voi ati luat cadou la bebeii vostri ?ce?
na!sa trezit si cea mare..........gat ama duc sa pregatesc masa sai dau tratamentu.............
aa!apropo de vaccin noi il facem pe cel obligatoriu care o sal primeasca ca nici ele nu stiau in ultima sapt luna asta.........asta de se regleaza la burtica si sa nui mai curga nasu
gata urla a mica ca a auzito pe sorasa..........dragoste mare

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]       

Mergi la inceput