Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
Madanic spune:
Doura, multumesc de mesaj. Sper ca si voi sunteti bine si in plan .
Aaa, si pentru ca aici in US este Mother's Day, La multi ani, fetelor! sa fiti sanatoase, fericite si implinite.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 11+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
simona-maris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cor-cora Burtici,va multumesc pt primire. Simona-Maris- imi poti spune te rog ,daca inafara augmentinului ai mai luat si altceva pt a scapa de infectia urinara(albastru de metil sau ceaiuri).Si mie mi-a fost gasita o inf urinara , mai exact e.coli si am facut acelasi trat.ca tine.Marti fac o sapt de cand am terminat si probabil miercuri repetg urocultura.Multumesc |
Am mai luat si uroval, 2 sau 3 pe zi,este un bun dezinfectant urinar.Eu am probleme de genul asta de 2 ani,cu usturimi..etc,si de cand am luat,5 zile de tratament,ma simt bine,Slava Domnului
Iti urez multa sanatate
DIMITRA_R spune:
ne mai tineti minte?
suntem bine,bebe creste,si sper totul sa fie super pana la 40 de sapt,am fost la dr,am niste analize proaste,de exemplu nu am anticorpi la toxoplasma,si nici nu stiu ce inseamna,ajutati-ma care stiti...
maine ma duc la dr,sa vedem ce mai zice?
sunt infundata pe nas,dar am inteles ca este normal la sarcina,si la prima sarcina am patit cu nasul,
fetelor,vreau sa va spun in legatura cu vergeturile,la prima sarcina,am folosit creme de la farmacie,si rezultatul,sunt plina de vergeturi,pe care le am si acum,deci... si eu sunt de parere,ca daca e sa faci ,faci oricum,conteaza pielea fiecaruia
ce dragute sunteti,deja vorbiti de carucioare si lucruri pt copii,eu fetelor am tot de la dimitra,si nu am de g
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
10+
DIMITRA_R spune:
eu nu mai suport laptopul asta de 3 lei,numai figuri face
unde ramasesem,la lucruri pt bebe,eu nu am de gand sa cumpar noi,o sa fol tot ce am de la dimitra,si oricum sunt ca noi,vroiam sa va spun ca cele pe care le folosim,o perioada scurta de timp,nu merita sa luam scumpe,de firma,caruciorul trebuie sa fie de firma,ca o sa-l folosim cativa ani,eu am de la mathercare,unul de 200 de euro,este in stare fff buna,si a carat saracu fff multe sacose de la piata
va pup,si sa auzim numai de bine
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
10+
beatrice75 spune:
M-am trezit ca lovita de tren:cand m-am uitat in oglinda, am creZut ca am facut conjuctivita, dar m-a linistit sotzul repede ca el citeste tot timpul carti de gravidutze, stranut, ma doare spatele(sus la omoplati mai mult), iar de la un timp, ma dor ovarele rau. Am greatza. Si se zice ca trimestrul 2 de sarcina este cel mai usor.
Alexia, sa nu intrerupi tratamentul pt tiroida!
Miruna, esti bine mersi?Cand ai timp, sa-mi trimiti si mie parola de pe Picassa sa vad si eu fotografiile cu voi de la intalnire!
O prietena de pe un alt forum, a aflat sapt trecuta ca-i gravidutza, i-am recomandat sa intre pe acesta, Aditza te asteptam aici cat mai repede!
Pt ca ma manca burtica rau, mi-am cumparat crema antivergeturi Lineance
12+
Mami de baiat
ukume24 spune:
Buna dimineata fetelor,
Imi cer scuze ca nu am intrat in weekend dar eu acasa nu pårea am sanse sa ajung la calc. Sotul meu este ahtiat dupa calculator si pune stapanire pe el.
Imi dati si mie parola de Picassa va rog??? Abia astept sa va vad!!!
Noi suntem bine, m-a durut un pic burtica ieri dar nu foarte tare in schimb am un somn de numa numa. As dormi intruna.
JoANN ai mare grija de tine si sa ne tii la curent ok?
Bebelu creste deja burticutza?. Eu cateodata am imresi ca a crescut si in alta zi mi se pare ca nu. Dar are timp sa creasca. Mi-a zis mama ca nici ea nu a pus multe kg mai ales la inceput si nici sora-mea nu sa- ingrasat. Adevarul e ca nu prea am pofta de mancare.
9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
marizta spune:
neata fetelor...sper k ati avut un weekend frumos, am auzit k pt cele care s-au intaln samb a fost frumos.
puteti sa imi dati si mie parola de la picasa sa va vad ?
7 + saptamani
beatrice75 spune:
Mie mi-au zis cativa ca am devenit mai frumoasa. Nsh, poate la fatza, ca iradiez de bucurie, nu si la corp,am luat 3 kg aprox(cica mi-ar sta mai bine asa), dar din luna a 4-a cate 0,5kg pe sapt!!!
Am mai spus acest lucru, de cand am ramas gravida, as sta nuimai in natura, e o dorintza acuta de lfori, verdeatza.
13+
Mami de baiat
ukume24 spune:
Beatrice, daca toata lumea iti spune inseamna ca asa este: te-ai facut mai frumoasa. Stii cum se spune: oamenii fericiti sunt mai frumosi.
9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!