Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 20
aditzaC spune:
mirunam ..multumesc frumos .
cata ..multumesc si tie de-asemenea
f tari acele superstitii ...
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu 
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexxia_m Sfat bun de pe Antena2 : mare atentie la ce si cat mancam in timpul sarcinii !!! mai ales pentru cele care au cazuri de diabet in familie ! trebuie luat cel mult 13-14 kg in sarcina pentru aceste cazuri !!! eu l-am avut pe tata cu diabet ![]() ![]() ![]() 14+ |
Eu pe bunica si chiar si asa ma suspecteaza de diabet de sarcina. Partea buna e ca dupa sarcina aceasta forma de diabet trece partea rea e ca trebuie multa precautie. Eu zic sa intrebi medicul.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+
ana_o spune:
bun venit noilor burtici! bebei sanatosi si sarcina la termen, fara probleme!
Andreea, ti-am spus eu ca ramane Carla Maria! 
Acum, sa speram ca sotz nu va mai vrea negocieri si va intelege explicatia ta cu Sebastian si Carla, nume internationale, va fi suficienta!
Si Patrik al meu tot international va fi, mai putin pentru Italia, cu Patrizio...sau cum s-o scrie! ![]()
![]()
Ana
14
ukume24 spune:
Aditza felicitari!!!!!!!!!! te inteleg perfect ca ti-e frica sa te bucuri dar incearca sa te gandesti pozitiv la tot ce ti bse intampla si cu multa incredere ca va fi bine. Noi te asteptam cu vesti bune de la doctor
Vasari bine ai venit si tu printre noi
.
Fetelor mie cel mai mult imi place asta:
atunci cand un copilul nou nascut este vazut prima data, trebuie oferiti bani care se pun in scutec sau in leagan pentru somn bun.
Asta-i buna- eu zic s-o scriem la intrare in camera ![]()
9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
ukume24 spune:
fetelor dar douradou unde e? nu a intrat azi pe forum. E ok? stiti ceva de ea?
9+
mirunam spune:
M-a apucat alta problema, daca veti avea fetite le faceti gauri in urechiuse, pentru cercei
?
Ce dileme am azi...
Personal mi se pare o tortura. Eu am avut si cand am crescut primul lucru care l-am facut a fost sa scap de cercei. In plus doare... daca va vrea sa isi faca cand va creste ![]()
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+
eliza_cri spune:
ziua buna
la noi tot greata e cuvantul de ordine
in leg cu superstitiile sa va zic ce am patit eu....eram gravida cu Dimitrie si nu stiam...prin urmare la scoala am rupt o crenguta de trandafir japonez si am impachetat-o fain frumos cu gandul de al prinde acasa...evident nu am cerut voie nimanui din moment ce era in cancelarie...directorului?...in sfarsit cred ca din superstitie am dat cu mana la fund si....l-am nascut pe dimitrios toate bune si frumoase si ce credeti voi are una bucata frunza de trandafir pe buca dreapta....ca o fi superstitie, intamplare nush...cert este ca se vede f f bine frunza....a si trandafirul s-a prins si mi-a facut si flori ![]()
9+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
Vasari spune:
Multumesc!
Felicitari tuturor ! :) Da, si eu vreau PM cu datele...
Miruna, Alexandru cati ani are? (pozele pe care le-ai vazut sunt mai vechi, dar tot ea e :) )
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ukume24 spune:
fetelor am vrut sa incerc sa fac capitol nou dar mi-am dat seama ca nu stiu parola pt userul comun. Mi-l trimite cineva si mie?
Ma treceti si pe mine pe prima pagina ? eu nu stiu exact dpn-ul dar am vazut ca au mai fost trecute fete fara dpn si um. Data nasterii este 17.06.1983
9+