Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anya2010 Neata fetelor! ![]() ![]() Ana_O dar tu ai avut vis frumos, la mine a fost cosmar ![]() Si eu sper sa nu am surprize la urmatoarele ecografii, ca sotul e tare bucuros ca vom avea baietel, a apucat sa se laude la toata lumea ![]() Va pup si va urez o saptamana lejera! Ma apuc de treaba ca altfel o sa trebuiasca sa fac ore suplimentare azi ![]() Ana 14+ ![]() Minunate sunt lucrurile tale Doamne!Minunea mea |
Anya sa nu te miri daca asa va arata. Toti copii au ochii negrii la nastere, copii cu parul blond/deschis la culoare se nasc cu el inchis si invers... erai pe aproape
Emanuel s-a nascut cu parul negru negru si la 3 luni parca era vopsit cu radacina crescuta. Raserea un par blond de toata frumusetea
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+
mirunam spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui beatrice75
Mai Miruna, tu esti enciclopedie ambulanta stii de toate pt toti! 13+![]() Mami de baiat |
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+
alinushca spune:
asta cu ecografia la munca pe care sa scrie ce dimensiune are hematomul e chiar culmea culmilor, auzi! nu au cumva si medic gincolog angajat part-time care sa le zica daca e intr-adevar problematic la dimensiunea cu pricina sau nu ? ...
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 13+ 
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinushca asta cu ecografia la munca pe care sa scrie ce dimensiune are hematomul e chiar culmea culmilor, auzi! nu au cumva si medic gincolog angajat part-time care sa le zica daca e intr-adevar problematic la dimensiunea cu pricina sau nu ? ... Mami de (28.10.2008) si bb2 13+ ![]() |
asta ma "speriat" .....ca daca ma ia la bani marunti si pe mine ca pe alexa1985 ...pe unde scot camasa
Doamne ai grija si de noi
11+
ralucaspm spune:
Buna, fetelor !
Nu am mai apucat sa va citesc decat pe sarite. Mie imi e f rau, de la greata si ameteala. Joi am crezut ca mor din cauza asta si a sunat-o sotul pe dr. care mi-a recomandat metoclopramide.
Am vazut ca ar trebui evitat in primul trimestru de sarcina. Mai ia cineva asa ceva ? Eu am inceput sa iau de joi , dar astazi m-am oprit. Dupa amiaza o voi suna pe dr. sa o intreb daca sa continui. Nu ma ajuta f mult, dar un pic ma simt mai bine si parca asa mai pot rezista. 
Raluca cu
Ioanna si
Georgios
andreeacc spune:
Ralucaspm sa stii ca si mie mi-a recomandat gineco prin sapt 8 acealasi medicament 1 pastila pe zi; eu nu l-am luat ca pana la urma ma dregeam cu ceaiuri de sunatoare si tei sau musetel.Asadar, cred ca-i safe, daca mai multi dr il recomanda.
Andreea, mami de baiat
si
14+ cu 
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
ana_o spune:
Miruna, bebe Patrik o sa ma inteleaga...![]()
Andreea, sunt sigura ca o sa fie o Carla Maria, asa ca limonada sau fara limonada, negociat cu domnul sotz sau nu, Carla Maria o sa fie.
Anya, ne-ai spus ca tu visezi tot timpul ca nasti
, mie mi-ar fi teama de vise din astea, emotii puternice. Oricum, stii tu ca visele sunt invers, asa ca bebele tau va fi blond cu ochi verzi sau albastri.
Ah, am omis sa spun ca am avut si un vis
! Dar e doar vis... realitatea... ![]()
![]()
Ana
14
ukume24 spune:
fetelor acum la 11.30 am conferinta cu seful meu din Norvegia si trebuie sa ii spun ca sunt insarcinata. Asa emotii am...... sper sa fie ok. Sa va ganditi la mine plssss
9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!

Crocanta?