*LMA*Puiuti de randunici 2008!!! (408)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

...azi am mers la inghetata... A fost o zi tare faina, ne-am plimbat prin Centru... mai vreau zile de-astea!

Ariel, ma, partea naspa o stii, pe aia buna, slabesti!!!

Miha, sanatate piciului! Sa treaca repede!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Deci nu mai pooooot Va rog eu, daca nu stiati ce ne-a adus pe noi impreuna , aveti explicatia de la minutul 2:20 Bine, si aia cu paltonasul e ceva de vis, ma sparg de ras!!!

http://apropotv.protv.ro/video-fanii-lumii-virtuale/36876

Va , atat am putut, trebuie sa culc si copilul, sper sa reuseasca sa adoarma de zguduielile mele de ras

Mergi la inceput

Poze (imi pare rau ca nu am pozat inghetatele, aratau spectaculos!). Data viitoare.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Olga, e ceva, auzi la ea 'de ce-i creste burtikaaa' nu mai pot, a venit al meu sa vada ce-am patit, imediat vin vecinii, nu mai pot de ras

Nicoleta ma uit la poze, bine ca nu ai pozat inghetate, ca le stiu eu

Mergi la inceput

Dudurutza, cand am vazut inghetata numai la poze nu mi-a stat gandul :D.

Mergi la inceput

Le-am gasit pe net:

A a avut Cassata
http://www.zanoni.co.at/pages/eiskarte/karte_01.html

Stefan HEIDELBEERCOUP
http://www.zanoni.co.at/pages/eiskarte/karte_03.html

Eu COPPA AMARETTO (mit Likör)
http://www.zanoni.co.at/pages/eiskarte/karte_04.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Olga
Luny, noi am fost la Sulina in 2006. Fara masina, am lasat-o in Tulcea si de acolo am luat un vapor cu care nu faci mult. Sulina e ff pitoreasca, are o plaja SU-PER-BA (la care ajungi cu o rata nenorocita care insa vine des), noua ne-a placut mult dar e, sincer, pt concediu de haiducie-in niciun caz nu e de Mufa. Mult praf, apa pe sponci, aprovizionarea cu orice se face de 2-3 ori pesaptamana cu vaporul de la Tulcea, tantari cum n-am vazut in viata mea. Pe de alta parte insa, peisaje splendide, vegetatie si animale de vis, pensiuni destule si dragute, exista si cateva hoteluri destul de bine amenajate, de mancat-practic numai peste si sunt nenumarate terase faine de-a lungul bratului Sulina unde exista promenada, exista un soi de teatru de vara, se poate pescui, te poti plimba cu barca, etc. Sunt 5 strazi principale paralele (strada 1, 2, 3 etc) legate intre ele prin ulite cu pietris si in rest campuri, balti, canale si...Dunarea si marea. Pt noi a fost un concediu de neuitat dar...eram mai tineri si fara copil. Daca e pt regasirea cuplului (si cum voi nu sunteti fitzosi)-recomand cu caldura.

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nico, de ieri vreau sa-ti spun ca-mi place tare motto-ul din subsolul tau

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Naty, ce sa-ti spun mai mult decat ca sunt cativa oameni pe care-i credeam "permanenti" in viata mea, dar care m-au dezamagit crunt sau mai putin "crunt", insa in momente cheie - si care nu mai sunt decat amintiri... Asta este viata, mergem inainte.

Sa va spun ca ma doare gatul? Si nu, nu de la inghetata, ci fiindca aveam viroza in famelie (S, M) si eu am dat sambata cu aspiratorul tinand geamurile deschise... eu transpirata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nico, pai scad, ca azi am avut post negru...o juma de mar si apa multa. atat am mancat toata ziua. dar parca ma simt mai bine.
sa vezi maine la raport, sigur sunt sub "acel prag"

luny, mai e Portita in zona aia. Era tare frumos pe vremuri acolo, acum nu mai stiu.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput