*LMA*Puiuti de randunici 2008!!! (408)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

LA MULTI ANI randunoilor sarbatoriti azi!
(in ciuda zilei comune de nastere, deloc asemanatori dupa parerea mea dar oricum amandoi simpatici si soti de nota 100)
Olgutza, iti spun eu, comparativ cu bulgarii pretul e mare DAR conteaza ff mult ca stii locul, ca e ok pt voi si vi se potriveste. Sigur ca in vremile astea trebuie sa umbli dupa ceva cat mai ieftin,dar nene, daca nici nu-ti priesc amaratele alea de zile libere dupa ce tragi la jug tot anul, mai bine nu te mai duci deloc...
Si tot pt tine: ce mai face Ioana ta??? Nu mi-a mai dat niciun semn de viata si stie ca-l asteptam...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, a facut tratamentul si parca refacut si exudatele, cred ca asteapta rezultatele. Asa ca no news, deocamdata. , te tine la curent cu siguranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

LA MULTI ANI RADU SI CATALIN, TATICI DE FETITE FRUMOASE SI SOTI DE RANDUNICI MINUNATE!

Olga si Raluca, sa va traiasca sotii si tot ce va doriti sa se implineasca!

Noi suntem bine, pe mine ma chinuie o durere de stomac, dar incerc sa nu o bag in seama.

Asta e ultima saptamana de alaptat, asa ca de luni daca nu mai dau nici un semn sa stiti ca sunt in butoi. Sper sa nu ma intalnesc cu Ramonica pe acolo, nici cu altcineva!

Olgu, la hotelul ala de la Olimp au si apartamente, ca nu prea m-am descurcat pe site ?
Noi mergem de sase ani la Tismana, la Jupiter, anul asta dupa 25 iunie, sapte sau zece zile dupa cum ne tin buzunarele, dar m-ar interesa si alte variante. Si la noi alegerea e data de confortul si obisnuita copilului, de faptul ca nu am avut niciodata pb de nici un fel, dar stau cam prost cu apartamentele si uneori e greu cu rezervarea. E adevarat ca avem si alte avantaje acolo ca ne-am obisnuit cu locul, dar cu o varianta potrivita am schimba poate decorul.

Am vazut toate pozele, maine sper sa am mai mult timp sa laud fiecare protagonist in parte,pana atunci pt toti, multa sanatate bolnavilor si numai bine.

Mai am o intrebare pt mamici care au scapat de scutecele: cum rezolvati afara daca stati mai mult?
CA eu i-am propus copilului o varianta, dar am fost refuzata categoric: "Catelul face la copacel, Luca face la olita!" Asa ca la plimbare cu olita scrie pe mine! Acasa cere singur chiloti de panza, face in general la olita pipi, kk numai la olita/WC, dar afara nu e chip. Culmea e ca totul a inceput dintr-o data, inainte nici nu se pune probleme de kk la olita, acum trage singur de haine.
Asa ca daca aveti alte solutii, ajutati-ma si pe mine.

si fug acasa ca azi am si balet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

vali, eu am lasat lasagna "construita" vreo 3 ore pana s-o bag in cuptor....big mistake...s-au inmu.iat prea tare foile si in centru erau lasate.

tonic, am auzit la mamele din ro de olita portabila...da un search pe net si vezi ce gasesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Luny, noi am fost la Sulina in 2006. Fara masina, am lasat-o in Tulcea si de acolo am luat un vapor cu care nu faci mult. Sulina e ff pitoreasca, are o plaja SU-PER-BA (la care ajungi cu o rata nenorocita care insa vine des), noua ne-a placut mult dar e, sincer, pt concediu de haiducie-in niciun caz nu e de Mufa. Mult praf, apa pe sponci, aprovizionarea cu orice se face de 2-3 ori pesaptamana cu vaporul de la Tulcea, tantari cum n-am vazut in viata mea. Pe de alta parte insa, peisaje splendide, vegetatie si animale de vis, pensiuni destule si dragute, exista si cateva hoteluri destul de bine amenajate, de mancat-practic numai peste si sunt nenumarate terase faine de-a lungul bratului Sulina unde exista promenada, exista un soi de teatru de vara, se poate pescui, te poti plimba cu barca, etc. Sunt 5 strazi principale paralele (strada 1, 2, 3 etc) legate intre ele prin ulite cu pietris si in rest campuri, balti, canale si...Dunarea si marea. Pt noi a fost un concediu de neuitat dar...eram mai tineri si fara copil. Daca e pt regasirea cuplului (si cum voi nu sunteti fitzosi)-recomand cu caldura.

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Multam suna f fain ar fi ce ne-ar trebui noua... si da, fara Muf, astea ar fi zilele noastre singuri, cu el, la mare cand venim din Delta..doar ca al meu nu vrea sa lase masina si sa mergem cu bacul, cu bagaje calare pe noi etc.. cred ca ne vom opri la Duvatul de Jos, desi suntem convinsi ca marea frumusete e pe canale, dar asta e.. oricum, deocamdata mai cautam info, si apoi decidem daca o luam in directia asta sau schimbam..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Geckolina eu de olita aia stiu, dar sincer as dori o sugestie cum sa fac baiatul mai "prietenos" cu mediul , ca deplasarile oricum le limitam dupa necesitatile fiziologice: papa, pipi, nani scrie pe noi, ca altfel e jale! Si nu cred ca ar sta nici pe aia, ca nu e cea pe care o "cunoaste" el si e mai reticent, iar el face pipi stand pe olita, nu in picioare.
Tevatura mare, ce mai, cu oala! Acuma nu m-as stresa prea tare, dar mi-e teama de momentul in care va refuza scutecul si afara si nici solutia de rezerva nu va fi "implementata".
Vom vedea ce si cum! Dar e amuzant ca pana acum o luna nici nu il deranja ca e murdar la fund si acum fuge singur la olita cand are nevoie, asa ca m-a luat cam prin surprindere. A mai avut el o tentativa prin iarna, de Sarbatori, dar apoi cu bona nu a mai avut chef. Acum dupa zilele libere de la Paste a inceput iar.

Pe mine ma doare stomacul in continuare si cred ca-mi iese si un herpes, ca tot n-am mai avut de vreo 6 ani, poate mi-era dor!
Ma duc sa bag pastele la cuptor ca acum vine balerina si urla de foame!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Ioi, Stela, noroc ca mi-ai adus aminte, ca nu i-am raspuns lu' Cami ( iertareee! )

Plecam la Venus, la Palace. http://www.palacehotel.ro/ In early booking, a fost 300 de lei pentru 2 persoane/zi all inclusive. Plecam pe 22.08, 7 zile, deci am platit 2100 de lei. Iubesc acolo camerele ENORME! Din hotel, iesi direct pe plaja, care e fff lata, ca la Mamaia, la Perla, si mergi mult mult in apa pana sa se adanceasca. Statiunea e boring, nu ai ce face, dar nu ma duc sa ma plimb/distrez, seara cadeam lati toti trei ( ba nu, ca Radu sa dadea pe net in draci, ca el munceste si in concedii )

Saru'mana tuturor de urari

fff fain, nu stiam hotelul asta, dar e drept ca n-am mai fost prin statiuni de o gramada de ani!! si pretul l-ai prins f bun! intrebare: cat platesti ptr So-i/zi?

Mergi la inceput

..va citesc, va vad, dar am dispozitie tare naspa si .. s-or alinia astrele si la mine curand, cumva..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Luati, beti, mancati si va veseliti, ca azi am randunoi de aniversat!! treizeci si mai multi de ani... ce mai conteaza, el sa fie sanatos!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

sa fieeeeee, sa fie sanatos si la fel de voios cum il stiu!!LA MULTI ANI, SA VA TRAIASCA!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Mi-a placut mult link-ul cu Palace-ul dar n-are randunoiul dig acolo si nu poate fara pescuiala zilnica. El nu-si ia laptop-ul cu el, dar isi ia o caruta de undite.

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

vai de mine, nu-i spun Liviului treaba asta, ca-i dau idei, mama lui de dig si pescuit, ca maine iar se duce si el

Mergi la inceput