tratament infectie

tratament infectie | Autor: lily

Link direct la acest mesaj

Am o mare rugaminte, o prietena mama a 2 fetite, plecata departe de tara a urmat un tratament cu antibiotice si a descoperit ingrozita o infectie cu candida albicans. Stiti cumva un tratament avantajos ca pret dar si eficace?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Tratamentul la Candida (si atat) era cu Nistatin(Nistamin..).

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Am patit-o si eu de la Augmentin. E foarteeee dureros. Am incercat ceva mai ieftin, dar in zadar

Asa ca am scos frumusel cam 800.000 din buzunar si am cumparat Meclon (unguent, ovule si o caseta cu solutie pt curatare interna). Se gaseste la farmacie. M-am chinuit cam mult incercand tot felul de creme. Dupa o zi, trece. Insa e important sa urmezi tratamentul cel putzin o saptamana, maxim 10 zile.

Sanatate!

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Miconal ecobi,un unguent vaginal cu aplicator.
Sanatate maxima,
nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

Bebi, am gasit si eu in farmacie Meclon dar numai unguent.
Oare este suficient?

Am mai citit alte tratamente "naturiste" la subiectul privind candidoza (postat pe o alta pagina sub numele "Urasc"), ca sunt bune spalaturile cu ceai de galbenele, cu bicarbonat (nu stiu de care pe plicuri scrie "Bicarbonat de amoniu" si "bicarbonat de sodiu" dar unul parca era pentru prajituri nu stiu insa care) si tratamentul cu propolis. Poate citesti acolo si gasesti un sfat. Presupun, ca un tratament natural incorect nu ar face atat de mult rau ca unul incorect cu medicamente.
Este doar o opinie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Candidoza nu este grava, nu iti fa griji. Poti folosi ovule Tricomocin, sau Polygynax, sau Gynozol, Clotrimazol, plus spalaturi vaginale cu ceai de galbenele, pelin, sau cu Tantum Rosa.
Eu din cauza asta nu mai iau antibiotice, si da ca va fi vreodata musai nevoie sa iau, voi cumpara si pastile impotriva Candidozei, pt a preveni aparita.
Nu iti fa griji, multe femei au problema asta, insa trece usor, si nu este ceva grav.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Clotrimazol (ovule) si spalaturi vaginale (bicarbonat de sodiu) cel mai ieftin tratament!!!

Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

Am si eu o intrebare
Mai exact cum se fac aceste spalaturi cu bicarbonat de sodiu si ceaiuri? Adica... in ce concentratie, cand, cum se prepara, de cate ori ...

Intreb asta pentru ca am gasit printre indicatiile dintr-un cutie cu ceai de galbenele, ca se tin 30g de planta (adica aproape o cutie daca am inteles eu bine) in apa 24h, apoi se fierb...etc.

Ma intrebam daca exista un mod special de preparare la fiecare dintre aceste produse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Ohooo are un intreg arsenal de medicamente de folosit
Problema e daca le gaseste in Belgia
Am auzit mai multe variante , ca e f greu de tratat candida si ea era f speriata, intre timp s-a mai linistit
problema era sa nu infecteze copiii
Va multumesc tuturor !
Lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Si eu as zice tot clotrimazol. Sigur gaseste in Belgia de toate, dar acolo e mai greu cu procurarea pentru ca farmaciile cer retete pentru orice maruntis pe care la noi le obtii fara probleme.

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Candidoza se trateaza foarte usor, si daca se respect indicatiile, nu ar trerbui sa existe probleme. Spune-i prietenei tale sa nu isi faca probleme, deoarece toti dr mi-au spus ca asta nu e o problema. Sunt boli venerice mult mai grave care se vindeca, daramite candidoza.

Crinuta

Mergi la inceput