Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Si eu asteeeeeeeeeeeept ciresele!!!!!!!!!, si vreau si eu la semnatura 30-32-34-36 nu mai am rabdare!!!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Si eu vreau cirese!!! ca de capsuni m-am saturat

Carmen, tb sa avem rabdare si vom ajunge si noi sa schimbam prefixul....Si eu abia astept!

Oare Ramo ce mai face, cum se mai simte?

tina 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Si eu asteeeeeeeeeeeept ciresele!!!!!!!!!, si vreau si eu la semnatura 30-32-34-36 nu mai am rabdare!!!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Carmencita draga mea te cred ca vrei si tu 30-32-34-36, dar trebuie sa ai rabdare. gandeste-te ca eu stau in pat de la 22 sapt, deja sunt 2 luni si incep sa o iau razna, noroc ca acum mai am voie sa ies. dar au fost cateva zile cu plansete in hohote, ca eu m-am saturat sa depind de altii, daca vreau ceva, trebuie sa cer, afara era asa frumos si eu stateam si priveam cum lumea se plimba si se duc la gratare. asa ca rabdare, multa rabdare, ca doar pt cine ne sacrificam?
pe de alta parte, sunt atat de multumita ca am plecat din jegul ala de bucuresti, acum noaptea imi canta privighetoare, dimineata pupaza si in rest cucul, plus aerul curat de rigoare.

Alina, 30+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Salutari la burtici

Creatza, cu intarziere iti spun si eu La Multi Ani!

Celule stem: initial am zis ca nu recoltam, dar... daca Doamne-fereste bebelina ar avea nevoie de ele, nu mi-as ierta toata viata ca nu i-am dat o sansa la viata. In plus 3000 lei se cheltuie asa repede; e un efort mare, dar mai bine decat sa regret mai tarziu.

Detergent pentru hainute de bebelusi: prietenele mele care un nascut in ultimul an, nici una nu a luat detergent pentru bebelusi, ci detergent normal sensitive. Nici unul dinte copii nu a avut reactii adverse.

Ce bebelici grasuti aveti! oare fata mea cat o mai avea? nu a fost niciodata atat de grasana ca ai vostri. Abia la 34 sapt si 4 zile o mai vad.

racusor, ai grija de tine si de bebelin! bafta la doctor

Ce povesti frumoase aveti! Cum le mai aseaza DD!

Ieri am pus si eu in sfarsit perdele la camera fetei si la sufragerie, desi ne-am mutat din septembrie Arata atat de diferit, parca nu mai e aceeasi casa. Azi avem program de mutat biroul din camera bebelinei, asa ca de diseara camera aia ii va fi dedicata. Marti imi aduce tatal meu si patutul. Uf! Ce emotii ma iau!

31+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 7 saptamani! Dar nu mai mult de 9 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Salutari delfinariu!

Noi stam in pat de vineri, joi seara am avut niste dureri jos, burtica tare si am decis sa raman acasa. Iau no spa, scobutil supozitoare si magneziu. Vineri a parut sa fie totul bine, in afara de burtica tare, asa ca sotul m-a aprovizionat cu de toate si a plecat cu treaba la munte, pt w/end. Vineri noaptea l-am sunat pe la 11 si ceva, ca ma trezisem din somn cu dureri de burta; nu cred ca erau contractii dureroase, pt ca era o durere constanta, nu stiu ce sa zic....Burtica era tare si simteam o presiune destul de mare jos.
Ma apucasera nervii ca "de ce mi se intampla asta" si "ce inseamna" si "daca nasc mai devreme". Plus plansete "hormonale" ca sunt singura acasa. Asa ca sotul s-a panicat si fara sa imi zica nimic a plecat inapoi spre Buc. A ajuns saracul la 3 si dimineata, cand eu dormeam bine merci ca nu mai aveam nimic.
Acum are grija de mine cu de toate si ma supravegheaza sa nu imi vina vreo idee sa fac ceva pe aici, ca eu stau cam prost cu rabdarea....asa ce ma plictisesc in pat
Nu am mai avut dureri sau intepaturi, nici contractii, dar cum ma ridic burta se inatreste ff tare si simt o presiune mare jos.

Va admir pe toate care trebui sa stati acasa, ce cumintele sunteti. Mie imi pare aasa rau ca nu mai pot iesi la plimbari, sa mai scot burtica pe afara....Dar vedem noi ce zice doctorul saptamana asta la control

Racusor ma bucur ca esti bine, sa vii cu vesti bune de la doctor.

Dragaico, mi-a placut la nebunie povestea voastra

31+ cu

Mergi la inceput

Alina, stiu si esti un exemplu de rabdare!! Am si eu , inca mai este sa vedem pana cand, pana la 34 sigur ca stiu ca bblina nu mai e supusa unui risc asa mare ca si acum, dar mai si renovez pe deasupra, am de luni pana vineri muncitori in casa peretele de la dormitor baie daramat, patul in hol, praf, mizerie, muncitorii cu lemnul m-au amanat 5 zile cu montarea fara sa imi spuna sa daram peretii mai tarziu, si abia astept sa vad casa in ordine, acum deabia pe 20 mai ies din casa toti si ne putem apuca de amenajat la loc, a venit camera Letiziei si as vrea tare mult sa o aranjez sa-i pun baldachinele numai ca mi-e fricva sa merg pana acolo!, voiincepe de la 36 saptamani

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Alina sa stii ca asa e...cat imi plac mie casunile,mancam cu kg inaintedar o sa mai fac o incercare cand ajung acasa sa pap din gradina,fara chimicale si restul poate poate ii plac si ma lasa sa ma satur atunci,ciresile mamaaa ma asteapta acasa in gradina ,dintralea galbene cu putin rosu.am vazut la tv ca a noi erau si in piete dar aici nu gasesc.
ochidutzcredca ar fi trebuit sa suni doctorul sa ii ceri parerea,ca si cateva zile conteaza pentru col.ai grija de tine
Adriana nici a mea fetitza nu e grasuna,dar sa fie sanatoase ca asta conteaza.pozici cu burtica cand mai pui pe picasa?

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Carmen, te cred ca abia astepti sa te ocupi de camera printesei, asa eram eu cand am luat caruciorul, in drum spre baie intram in celalalt dormitor si il admiram, mai mult nu puteam face. Dar ai timp de amenajat, acum stai cumintica acolo!
Mycya, cum, ai vazut ca la noi in piete sunt cirese? hmmm trebuie tras de urechi sotul, ca nu a mai trecut demult prin piata cred si stia ca mi-e pofta de cirese..Te ai grija de burtica
ochidut, si eu zic ca trebuie sunat dr, deja bebelu se pare ca nu mai are rabdare, iar cu contractiile nu e de gluma. sa ne tii la curent cu starea ta
adriana, sa stii ca nici fetita mea nu e grasana, acum nici nu stiu ce greutate ar avea, intuiesc si eu ca peste 1500g.
pe 4 a nascut o prietena, un baietel de 4000 g si 55 cm, noroc ca i-au facut cezariana, ca el nu mai voia sa iasa, avea deja 41 de sapt si ceva,mi-a zis ca s-au chinuit doctorii sa il scoata, parca se prinsese de ceva acolo si nu voia sa iasa

Fetita mea

Mergi la inceput

Alina pana la urma ai ramas la Elias, nu?
cum nu vroia sa iasa?

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Alina pana la urma ai ramas la Elias, nu?
cum nu vroia sa iasa?

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

da, am ramas la Elias, mie mi-a facut o impresie f buna spitalul asta de la inceput, iar dr e o bomboana.
pai pur si simplu, la 41 s si cateva zile, sarcina tot nu coborase, iar la operatie s-au chinuit ceva sa il scoata, dr au zis ca nu au mai vazut asa ceva, iar tipa nu a luat decat vitamine in sarcina. iar noi ne chinuim sa ii mai tinem acolo macar cateva sapt...

Fetita mea

Mergi la inceput