enteroviroza-ajutor
Raspunsuri - Pagina 3
Lorikay spune:
Si fetita mea a avut astfel de probleme cand avea 1 an si 2 luni: diaree, vomita tot ce inghitea (inclusiv apa), dureri de burtica si febra 38,5. Cand am mers la pediatra ei i-a recomandat Sumetrolim care i-a facut mai rau. Am mers cu ea la spital si, dupa analize, ni s-a spus ca este rotavirus. I-au pus perfuzii cu glucoza pentru ca voma tot (de marti dimineata pana sambata a vomat tot). Tot prin branula ii dadeau antibiotic (Zinnat). Ii mai dadeau imodium si Biotics. Si, bineinteles regim. Din fericire nu am mai avut probleme de atunci.
Eles spune:
Buna, baietelul meu a mers pentru prima data la gradinita, doar o saptamana, si a inceput cu febra, am mers la Budimex , diagnosticul pus a fost enterocolita. i-am administrat doar Panadol cu Nurofen la 4 ore. Am zis ca nu are cum enterocolita, dar dupa 2 zile au inceput scaunele moi, am inceput si tratamnetul dat de dr si anume: Cedax, Biotis, Debridat. Dupa 2 zile de tratament a ragusit, tuseste si scaunele s-au rarit. Nu mananca decat o banana/zi, daca vede mancare incepe si plange, este nervos, agitat, plange din orice. Am fost si la alt medic - are enteroviroza. De ce este ragusit si tuseste? Imi este teama sa nu fie laringita. A mai patit cineva? O sa incep sa-i fac si aerosoli cu adrenalina.
Eles spune:
Buna, baietelul meu a mers pentru prima data la gradinita, doar o saptamana, si a inceput cu febra, am mers la Budimex , diagnosticul pus a fost enterocolita. i-am administrat doar Panadol cu Nurofen la 4 ore. Am zis ca nu are cum enterocolita, dar dupa 2 zile au inceput scaunele moi, am inceput si tratamnetul dat de dr si anume: Cedax, Biotis, Debridat. Dupa 2 zile de tratament a ragusit, tuseste si scaunele s-au rarit. Nu mananca decat o banana/zi, daca vede mancare incepe si plange, este nervos, agitat, plange din orice. Am fost si la alt medic - are enteroviroza. De ce este ragusit si tuseste? Imi este teama sa nu fie laringita. A mai patit cineva? O sa incep sa-i fac si aerosoli cu adrenalina.
gabitza2005 spune:
Tot de la gradinita uite prin ce am trecut noi saptamana trecuta : scaune moi,apoi febra, apoi ragusit, apoi curs nas cu tuse aferenta , apoi i s-au umflat ochii si au inceput sa-i supureze.
Concluzia -infectie virala le-am tratat pe toate pe rand : ceai de menta, pandol+nurofen, bioparox -ptr gat , apoi picaturi in ochisori.
Din fericire la noi nu au existat complicatii f grave dar imi povestea o mamica al unui coleg de gradinita ca al ei in faza cu ragusitul a inceput sa se sufoce noaptea si a trebui sa-l interneze in spital.
Cred ca ar trebui sa mergi la medic sa-ti prescrie ceva local pentru gat.