FIV Dr. ALBU DRAGOS 3
Raspunsuri - Pagina 17
anabel79 spune:
hai mire cu o veste buna, avem nevoie...
31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1
mada23 spune:
Mire....am trecut sa te pupacesc si sa te molipsesc de gravideala buburuza mea mica din burtica iti tine pumnii
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
hopefull spune:
Mirela te asteptam cu vesti.......pana atunci iti tinem pumnii si-ti facem galerie!
Gabi - Mamica incepand cu Iulie 2010
lumimar spune:
Hai Mire cu un beta pozitiv,scoatem fetele la inclzit...sa se pregateasca pt party!
Pupici,
Luciana
hopefull spune:
Mada, felicitari pentru buburuza mica din burtica! Sarcina usoara si la termen si un bebe frumos si sanatos!
mirela2 spune:
fetelor hai sa nu va mai tin in tensiune
valori beta:
ziua 10 de la ET 67 (sambata)
ziua 12 de la ET 153 (luni)
ziua 14 de la ET 283 (azi)
sper sa fie bine
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mada23 Mire....am trecut sa te pupacesc si sa te molipsesc de gravideala buburuza mea mica din burtica iti tine pumnii ************************************************* Madutz sufletul meu iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> "I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile." endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota |
vai si ai tacut nu ai spus nik, sa ti fie de bine si sarcina usoara
hopefull spune:
Felicitari, Mire!
Deci stiai si ne-ai tinut pe jar.......de dimineata tot dau refresh.....deja ma doare mana!
Sa fiti sanatosi, si tu si bebe/ii......si sper ca de-acum te faci fata cuminte si sa mai lasi efortul......mai usor cu munca!
Te pupik!