FIV Dr. ALBU DRAGOS 3

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Violeta, nu a fost primul fiv la mine, pe acest forum la pg 1 poti vedea detaliile. Si asa cum a spus lumimar poti accesa toate intamplarile prin care am trecut.
Eu una nu te consider negativista deloc ci asa cum ai spus si tu realista. Eu si acum am niste emotii pe care nu le pot descrie, si acum sansele mele sunt mici, am prins sarcina dar frica de avort este mare.
Iti doresc multa bafta ca de asta avem nevoie.

Pup fetele

Mire tu trebuie sa au grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna fetele!
Ce zi urata! Pana acum am stat la caldurica, dar intr-o ora trebuie sa ies si n-am niciun chef.
Luminar manuta ta ce zice? Ne da vreo veste buna? Se indreapta vremea :) uf ce ghinion si pe tine!!
Mirel cum iti mai este azi? Vreau sa aud vesti pozitive de la tine.
Hopefull ai reusit cu comanda?
Rica tu ce mai faci?
Eu ar trebui sa ma invrednicesc sa ma duc sa-mi mai fac niste analize pe care mi le-a dat doctotul. Am tot amanat. Am trecut la a doua serie de DHEA. Deocamdata nu m-am ingrasat de la ele. II fac concurenta bunicii la inghitit buline :) cate 4 - 5 de trei ori pe zi :D Ar trebui sa-mi pun Utrogestan ovule 5 zile, cate 2 pe zi da nu mai stiu din a cata zi tebuie. Ce tolomaca sunt. Mi-a explicat atunci, dar intr-o luna am si uitat. Trebuie sa pun ca sa-mi regleze ciclu sa stiu exact cand este prima zi. Din ziua 20...? nu mai stiu ...uf... are cineva vreo idee?
Pupici mohorati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mirela, stai neclintita la pat. las ca petele sunt de la nidatie. sau s-o mai fi spart un folicul de la hiperstimulare.

Adi +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Elenus,nu stie cu precizia meteorologului de serviciu,insa dupa durerile de azi pt urmatoarele 24de ore nu se anunta nici o imbunatatire a vremii
Mirela,stai lipita de pat zilele acestea,fii linistita si o sa fie totul bine,asa cum spunea si Adi,petele sunt de la nidare,deci va fii totul bine,ai fost la doctor,cum iti mai este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna

pupi fetelor.....stau linistita, am mai facut o perfuzie si azi, nu m am dus la birou, maine ma duc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

dar pe unde umblati???
nici una nu zice nik nik

Mergi la inceput

Mire,nu prea sunt noutati,te asteptam pe tine.Tu cand trebe sa faci beta?Te asteptam cu un beta maaaarrreeeee asa ca pentru trei
PUPICI

Mergi la inceput

Fetelor,toate sunteti la serviciu prinse cu probleme?Nici una nu mai zice nimic?
Pupici,
Luciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Prezent! :)
E un pic cam tarziu pentru o cafea asa ca va invit la o supica :)

Mirela cum te simti azi?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Mire mult a fost putin a ramas. Cum stai cu rabdarea? La ce ora te duci maine sa faci testul?

Eu scot majoretele de astazi si iti urez multa multa bafta.

Mergi la inceput