Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Neata fetelor

Iunia felicitari pentru fetita!!!
RalucaElena aseara citeam pe un site ca durerile astea de la 19-20 de saptamani sunt absolut normale, stai linistita!

Bafta celor ce o sa va vedeti puiutii curand!

Va doresc o saptamana minunata!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

19+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Neatza!
Dupa 4 zile pe care le-am petrecut cu tati acasa, ne-am plimbat peste tot si m-a ajutat in toate.....a venit si luni .
Ma simt minunat cand il simt pe bebe, numai ca fiind mic cel mai bine il simt cand stau intinsa. Apropos azi am schimbat si semnatura

Cat despre lactate si toate celelalte eu nu mananc ceva anume si mai mult acum in perioada asta, de fel sunt mare fan lapte (zilnic dimi, seara si cand vreau ceva rece mai fac un colol pe la frigi), smantana, cascaval, branza, iaurt mai rar. Oua chiar daca nu mananc zilnic la cat de mult imi plac, tot am intre 7-10 oua pe sapt (depinde si in ce le mai fololosesc). Cu fructele e mai greu, imi plac dar cred mi-e lene sa le curat ....asa ca nu mananc zilnic. Mai nou sunt cu compotul de visine cat cuprinde .
Bine, la mine e mai simplu si usor pentru ca oricum am in casa o gramada de lactate, oua si fructe pentru Raul mereu proaspete, faptul ca mananc eu l-am facut sa-i placa si sa manance si el.

Multa bafta azi la eco, sa veniti numai cu vesti bune ca si pana acum .

O saptamana cat mai usoara si frumoasa

16+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Oramona si eu am avut parte de un control de-asta super rapid... Lasa bine ca e sanatos!

Ale

Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.

19+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Buna fetelor, nu am mai intrat de mult, asa ca vin si eu cu noutati.

Am 17 saptamani, am fost saptamana trecuta la control + ecograf si totul este bine, bebe are 170g, este crescut bine, este 100% baiat (am incredere in d-na doctor care la primul copil mi-a spus ca este 300% fata la 14 saptamani). La prima sarcina am avut placenta previa, placenta acoperea orificiul cervical intern si nu s-a ridicat pana la nastere, acum, placenta este tot jos inserata dar la distanta de OI de 4 cm si mi-a garantat d-na doctor ca nu vor mai fi probleme fiindca de data asta sigur se va ridica.

Mami, prajitura e legum ?
mamica de printesa Maria si bebica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Buna dimineaaata! viitoare mamicute gargarite!

Dupa ziua ploioasa de ieri, va urez sa aveti o sapatamana insorita plina de vesti bune!
Chichiuta, multumim pt micul dejun deliciosss!

Succes fetelor care astazi merg la eco si la alte analize!
Noi avem programare vineri. Emotii mari, ca la fiecare!

Sanatate multa pentru toata lumea!

Ghiocela 17+

Mergi la inceput

Inbox felicitari de vesti, sa auzim numai de bine!

Ale

19+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Problema mea de zilele astea a fost cum o sa se impace Raul cu bebe, daca o sa fie gelos?,n-o sa-i convina ca-l tin in brate/alaptez....etc???

Cunosc cateva fete care au copii cam deoseama cu Raul si acum deja a venit bebe, pana acum am vazut ca fetitele (fiind primul copil) sunt mai rele, stau suparate si nu prea il accepta de bebe....pana nasc eu mai am cateva prietene care o sa se loveasca de problema asta .....dar tot am ganduri multeeee.
Evident ca pana acum am mai luat in brate o gramada de copii si Raul m-a vazut, n-a fost deloc gelos si n-a reactionat in nici un fel, dar poate cateva minute nu conteaza, cand o sa-l vada nelipsit in casa poate v-a reactiona.

O mamica mi-a povestit de baietelul de 3 ani, cand a venit cu bebe acasa s-a jucat, a fost ok, pana seara cand i-a zis "gata, mami, ne-am jucat frumos, acum poti sa-l duci inapoi la spital"

16+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Buna dimineata, burticutelor.Sa aveti o saptamana cat mai linistita, insorita, cu intalniri emotionante si miscari de bebelusi.
Am fost si eu vineri la doctor si m-am enervat. Nu mi-a placut de data asta doctorita, a fost pe fuga, a masurat repede copilul si gata. Dar e bine. Bebe e ok, creste frumos si sanatos. Eu sunt suparata ca nu am vazut mare lucru, ca a fost expeditiva, ca nu mi-a facut si un consult sa vada colul si altele. Inca nu stim ce este, dar se pare ca are o tenta roz , ca nu a vazut nimic de baietel, dupa cum s-a exprimat. Dar , nu-i sigur ca si la sora mea a fost fetita pana s-a nascut, cand a devenit beietel .
Lora,te rog sa-mi mai zici putin de doctorita ta. La ea ai facut eco morfofetala? Ce eco are 3D sau 4 D si ce e mai important, tu ai fost multumita, ai vazut tot, degetele, picioruse , tot bebele? Ca eu am ramas cu un gust amar, cica a fost eco morfofetala, cu eco 2D,degeaba imi spunea ea, uite vezica, uite are stomacelul plin, ca eu sunt nemultumita.
Va pup

mamica de fetita si 19+

oramona, imi pare rau ca ai fost nemultumita , si eu as fi fost in cazul asta, dar sa stii ca se mai intampla ca medicii sa fie pe fuga! Oricum, felicitari pt. rezultate, sigur sunt bune!
Dr. mea are si 3D si 4D...acum diferenta intre ele crede-ma ca n-o stiu... E de treaba, zic eu, nr. de tel. e: 0233236692, are cabinet pe Decebal, vis-a-vis de blocul turn, Ionescu Ileana. Programari poti face cu 2-3 zile inainte, partea buna e ca nu se fac cu lunile inainte, asa procedeaza ea.

Lora, mami de Iustina si 23+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Inbox, felicitari pentru baietel!

Si ma laud si eu cu 8,5 kg in plus:
http://good-times.webshots.com/photo/2272133900099413604DgzRfd

Buburuzo, m-am gandit la tine..tare bine-ar fi sa pot si eu sa trec pe alimente care sunt sanatoase si nu ingrasa!

Lora, mami de Iustina si 23+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neata burtici , am revenit

Ce mai faceti, ce mai ziceti?

Am ceva de recuperat cu cititul, asa ca revin dupa ce ma documentez

Va pup, sa aveti o sapt usoara si relaxanta

--------------------------------------------------