Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (49)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Nico si Diana bine ati venit in odiseea noastra frumoasa! Va uram sarcina frumoasa si sanatoasa alaturi de noi!

Crinuta felicitari pentru bebelina veseloasa! Numai vesti de-astea vrem!

Clary sper ca reusesti cu concediul medical incepand chiar de zilele astea! Medicul tau o sa-ti faca o internare de 2-3 zile apoi poate sa-ti dea concediu 21 zile la externare. Intre timp nu trebuie sa stai in spital. Dupa concediu se face o noua internare, un nou CM si tot asa pana la prenatal! Capul sus, bine c-ai descoperit situatia reala in timp util!

Office, ai fost foarte tare cu dosarelul tau! Dragostea asta...

Nike...ce pacat ca te simti inca rau... Incearca sa bei cat de multe lichide, putin si des, sa iei ceva vitamine macar..Off! Poate totusi ai ceva noroc si nu te tine toata sarcina!

Probleme cu numele si eu am, va ziceam ca la fetita a fost cat de cat simplu, la baieti suntem cam in pom. Ne-am uitat si pe listele alea de pe DC si parca nu sclipeste nimic! Mai foram! Ce-i drept am vrea totusi un nume romanesc!
De cateva zile iau vitamina C 1000mg/zi ca cica trebuie sa bagam multi antioxidanti. Fratilor mi-e o foame de lup de atunci, eu renunt la ele! As manca orice si oricat! Ma gandesc daca m-as apuca de vitamine... M-am antioxidat suficient! Dac-as fi vreo slabuta as zice, dar asa... Apropos, voi luati omega 3 si alte chestii?
Moaaa cat am scris! Eram nevorbita!

Cristina cu tenta bleu 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaj1978 spune:

si eu sunt in concediu de risc maternal avand in vedere antecedentele mele de 3 sarcini pierdute. la noi la firma este doctor de medicina muncii si la recomandarea medicului ginecolog si descrierea riscurilor de la locul de munca, am primit concediul acesta, dar am avut nevoie si de aprobarea superiorului direct. cu toate aceste aprobari medicul de familie iti scrie concediul in fiecare luna. nu stiu in alta parte cum e, dar din ce am citit mai sus e cam la fel peste tot. concediul de risc maternal e platit cu 75% din venitul brut.
cu 21+

Mergi la inceput

Ionela multa sanatate mamei tale! Sunt convinsa ca totul va fi bine si iti va reveni pofta de dulcetuca!
Chiar asa, Ariciul ce mai face? Mai are cineva vreo veste de la ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

5 0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Danaisa incearca sa te linistesti te rog din suflet.
Ai intrebat-o pe dna doctor daca poti sa mai refaci TT si-n alta parte.
Te rog mult sa nu te gandesti la toate prostiile si vezi ce pasi poti sa faci in continuare.
Du-te la Bucuresti la altcineva.
Sunt intru totul alaturi de tine.

19+

crina cu

Mergi la inceput

Danaisa, mie nu-mi suna a fi un risc atat de mare, linisteste-te! Intr-adevar e un risc ceva mai mare decat media, si va trebui sa faci ecografiile de morfologie urmatoare intr-un centru mai mare si la un medic mai experimentat! Dar nu cred ca e de speriat!

Mergi la inceput