Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

"Dou#259; subven#355;ii nu vor fi atinse: ajutorul pentru persoanele cu handicap #351;i cele pentru copii. Restul sunt subiect de analiz#259;: sc#259;dere sau chiar anulare", a declarat pre#351;edintele Traian B#259;sescu.

--------------------------------------------------
Sunt o 17+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata...mai pe la pranz. ce faceti fetelor, nu am mai intrat de mult....noutati nu prea am, ultimul control l-am facut la 16 saptamani, totul era bine si la mine a fost un pic cam expeditiv doctorul....urmatorul control il am vineri dimineata si dupa morfologia de trimestru 2. mie mi-a dat sa iau centrum materna.....la controlul de 16 sapt aveam 51kg deci luasem cam 5 kg...acum nu mai stiu. Am vazut ca vb de creme si eu folosesc mustella , intradevar e lipicioasa dar am auzit ca e ft buna probabil de aceea e si ft scumpa
tin pumnii fetelor ce au intalnire cu bebici azi....sa vina cu vesti bune
Am vazut ca vb si de miscarile bebicilor....eu l-am simtit prima data la 15 saptamani, il simteam mai rar dar de la 17 saptamani il simt in fiecare zi in special dimineata si seara atunci sunt mai relaxata l-a simtit si taticul o singura data , seara cel putin il simt ca misca si pana la 1-2 noaptea

16+

Mergi la inceput

Sambata noaptea cand dormeam eu, sotul meu imi mangaia burtica si cica a simtit un mare sut de la bebelus
De cateva zile, a inceput sa simta si el cum loveste bebelusul si e foarte incantat

Sunt o 17+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

al meu zici ca joaca fotbal....am reactualizat si eu semnatura ...am mai crescut si noi putin

19+

Mergi la inceput

Oramona, nu stiu cand ma va putea ajuta mama cu bebelusul, ca e departe si are serviciu. Cred ca doar eu cu sotul vom fi pe baricade .

Pe site la "adevarul" scrie ca Base a spus ca nu se va atinge de alocatiile pentru copii si ajutoarele pentru handicapati

Sunt o 17+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Vreau sa zic ca eu parca simteam ca va fi baiat, mi-ar fi placut sa am si doua fetite, Maria insa dorea sa aibe surioara, dabea am convins-o ca va avea fratior... am intrebat-o ieri cum vrea sa il cheme pe fratele ei si cica " Fata"...pana la urma i-am facut lista cu nume ca sa aleaga, a ales Milcea ( Mircea) ca "vacuta aia mov" de deci ea se gandea la Milka...in principiu Mircea a ramas!
Eu iau elevit de la 8 saptamani, m-am ingrasat 3 kg iar de vreo 3 saptamani stagnez...la Maria primele luni am slabit si am pus vertiginos in ultimele luni am ajuns in final de la 50kg la 72kg...la modul cel mai sincer spun ca in ultimele luni de sarcina incepusem sa cred ca am cantarul defect ca prea se puneau kg.

Mami, prajitura e legum ?
mamica de printesa Maria si bebica din burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vanyy2009

al meu zici ca joaca fotbal....am reactualizat si eu semnatura ...am mai crescut si noi putin

19+

Felicitari pt schimbarea de semnatura

Sunt o 17+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

multumesc....usor usor am ajuns la jumatate......vai ce repede a trecut timpul hmm parca ieri aveam testul cu II liniute si acum inca putin si ne tinem puiutii in brate

19+

Mergi la inceput

am vazut ca ati scris pe prima pagina doctorul si spitalul la care veti naste....cine se ocupa de listuta va rog treceti si la mine : Doctor J. Savvides, spital J. Savvides, Ciprus Larnaca
Multumesc

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Vanyy elicitari pentru semnatura.
M-am intors de la masa, am mancat pentru 5 nu pentru 1 sau 2.., acum stau linistita sa nu pocnesc..

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput