Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Kiti felicitari pentru semnatura. Sa cresteti mari si sanatoase.

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Kiti, si eu as dormi de vreo 2-3 ori pe zi , te inteleg perfect

--------------------------------------------------
Sunt o 17+

Ingerasul meu

Primul lucru pe care l-am gandit dimineata, cand m-am trezit a fost - abia astept week-endul, sa dorm

Kiti, 18+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Klarisse - . Si voi la fel.

Kiti, 18+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna fetelor.....eu nu prea scriu pe aici dar va citesc zilnic...am si eu super emotii pt aflarea culorii carutzului,nu mai am rabdare...azi am trecut in sapt.17 si pana la sapt 20 mai e fff mult timp....sper macar atunci sa ne arate ce e....eu am zis de la inceput ca ar fi fata si stiam si ce nume va avea,dar toata lumea in jur zice ca e baiat...acum sanatos sa fie..
Cat despre kg-mele in plus eu chiar nu am ce sa zic...am inceput sarcina cu 47 kg,in primele 3 luni mi-a fost asa de rau incat am slabit 4 kg ajungang la 43kg,iar acum am recuperat abia 2 kg....oricum mananc mai bine si nu mai am nici starea de moleseala de la inc sarcinii.
Chiar ieri am observat si eu ca daca ma tin de la pipi ma doare burta rau....si mai am pb si cu constipatul....ar tr sa beau mai multe lichide,dar Dzeu cu mila...
Sarcina usoara tuturor si sa aveti parte de bbi sanatosi tun

DD ne-a daruit o minune 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Crina si Tanamera, multa, multa bafta azi la eco. Va asteptam cu nerabdare cu vesti bune. Tanamera, poate se va colora caruciorul la tine.
Iunia si Imbox, felicitari pentru bebei si culoarea de la carucior.
Ionela, mamei tale multa sanatate , sa se faca bine repede ca are de crescut un nepotel mic,mic.
Lora , sunt de acord cu fetele, kg tale nu se vad deloc , deloc, numai burtica frumoasa.La tine a putut sa numere degetelele doctorita?
Klarisse, acusi, acusi vine si prenatalul si o sa scapam de grijile cu serviciul.

mamica de fetita si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Am citit si eu acum presa, ca la tv nu m-am prea uitat zilele astea. Cica vor taia din tot de inseamna venituri sau indemnizatii de la stat, nu se ating de ajutorul pentru persoanele cu handicap si indemnizatiile pt copii. Acum eu nu inteleg ce inseamna indemnizatia pt copii, alocatia sau indemnizatia care o primim noi sa avem grija de bebelini?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

oramona, da, le-am vazut si la 12 saptamani la 2D, atunci le-a numarat pt. prima data si pe cele de la maini si pe cele de la picioruse... aratau superb!

Cand am ramas insarcinata aveam 61 de kg si ieri aveam 69,5...

Lora, mami de Iustina si 23+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

pianna, de indemnizatia pt. cresterea copilului nu se ating- cica- , de alocatii da, vor scadea cu 15% si cea de 200 de lei si cea de 42.

kiti, felicitari pt. hainute!

Lora, mami de Iustina si 23+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Indemnizatia e cea pentru cresterea copilului (2 ani), probabil vor taia din alocatii..cele de dupa varsta de 2 ani..

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Nu am retinut, voi luati vitamine prenatale? Mie deja mi-a zis sa iau Elevit si analizele pe care le am pana acum sunt bune(calciu , fier, magneziu). Asa ca mi se pare cam devreme si eu am 69 de kg ( la 1,63 cm), deci nu pic din picioare.
Fetelor, nu mai amanati mersul la toaleta, ca pe mine din cauza asta m-a durut rau burtica vreo 3 zile , acum vreo 2 saptamani.
Va pup.
Kitty, felicitari pentru semnatura, arata tare bine cu mai multe saptamani.

mamica de fetita si 19+

Mergi la inceput