Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (49)
Raspunsuri - Pagina 10
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_b Lora eu am ceva pozici puse la albumul de pe forum... Pupici ![]() Ale ------------------------------ Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit. ----------------------------- 19+ cu bebe mic ![]() |
Am vazut pozele din album, f. frumoase, arata tare bine burtica!

Lora, mami de Iustina si

23+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
office spune:
| citat din mesajul lui lucianna_83 Problema mea de zilele astea a fost cum o sa se impace Raul cu bebe, daca o sa fie gelos?,n-o sa-i convina ca-l tin in brate/alaptez....etc??? ![]() Cunosc cateva fete care au copii cam deoseama cu Raul si acum deja a venit bebe, pana acum am vazut ca fetitele (fiind primul copil) sunt mai rele, stau suparate si nu prea il accepta de bebe....pana nasc eu mai am cateva prietene care o sa se loveasca de problema asta .....dar tot am ganduri multeeee. Evident ca pana acum am mai luat in brate o gramada de copii si Raul m-a vazut, n-a fost deloc gelos si n-a reactionat in nici un fel, dar poate cateva minute nu conteaza, cand o sa-l vada nelipsit in casa poate v-a reactiona. ![]() O mamica mi-a povestit de baietelul de 3 ani, cand a venit cu bebe acasa s-a jucat, a fost ok, pana seara cand i-a zis "gata, mami, ne-am jucat frumos, acum poti sa-l duci inapoi la spital" ![]() ![]() ![]() 16+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul |
Luciana, simpatic baietelul..sper sa nu ne puna si pe noi copilasii mai mari sa-i ducem pe cei mici inapoi.

Fetita mea ii pregateste de pe acum jucarii lui bebe si il mangaie pe burtica in fiecare seara dar nu stiu cum va reactiona cand se va trezi cu el acasa... Din experientele altor parinti cunoscuti inteleg ca pana la urma tot la gelozie se ajunge chiar daca nu inca de la inceput...Sa speram ca la noi va fi altfel Tina,
cu
(23+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
Klarisse spune:
Am vorbit cu medicul de familie si mi-a zis ca poate sa imi dea doar 10 zile de medical/luna..mai departe ginecologul poate sa dea o internare de 3 zile si apoi medicul de familie sa mai adauge....
E bun si asa decat deloc...
Klarisse
graviduta 18+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ionela.n spune:
Mult ati mai scris fetelor ![]()
Klarisse, normal ca mi-am amintit ca vineri schimbi semnatura
. a fost buna mancarea la KFC?
Vineri dim am mancat si eu un puisor la MD![]()
Raluca, a fost bine la mama. Nu chiar atat de bine, ca mama de ieri s-a internat in spital
. Dulceata am adus, dar parca nu mai am chef nici sa mananc...
Lora, Luy, multumesc pt urari. Mereu e bine sa mergi acasa. Am mancat bine, drept dovada, am luat 1 kg ![]()
Tanamera, Crina, bafta la eco, sa veniti cu vesti bune 
Zozela, felicitari pt fetita 
Fetelor, felicitari pentru vestile bune 
eu sunt tare trista pentru scaderea salariilor 

, sotul meu e bugetar si mai e si rata la casa
. Niste nenorociti!!!
Am auzit ca cica nu vor umbla la indemnizatia pt copii. Da Doamne sa fie asa!
--------------------------------------------------
Sunt o 
17+
Ingerasul meu
Klarisse spune:
Ionela...bine ai revenit, cum a fost la mama? Te-a rasfatat?

Klarisse
graviduta 18+ 
LoraG76 spune:
Ionela, multa sanatate mamei tale! 
Klarisse, e bine si-asa! Ia-ti cat mai repede concediu, ca stressul nu face bine bebelusului!
Bebelina mea e cam agitata de cateva zile...eu nu stiu cand doarme..ori poate asa face si cand doarme? La fel e si sora-sa..i-ar trebui doua paturi duble unul langa altul ca sa incapa.
Lora, mami de Iustina si 
23+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Ionela, multa sanatate mamei tale! ![]() Klarisse, e bine si-asa! Ia-ti cat mai repede concediu, ca stressul nu face bine bebelusului! Bebelina mea e cam agitata de cateva zile...eu nu stiu cand doarme..ori poate asa face si cand doarme? La fel e si sora-sa..i-ar trebui doua paturi duble unul langa altul ca sa incapa. Lora, mami de Iustina si ![]() 23+Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Lora e bine ca e un bebe activ..eu nu mai pot de nerabdare sa il simt si la exterior..

nu stiu cand ar trebui sa se intample asta..Klarisse
graviduta 18+ 
Klarisse spune:
Ionela..sanatate mamei tale, sa se faca bine repede
..
Klarisse
graviduta 18+ 
ionela.n spune:
Klarisse, da, a fost bine acasa. Am mancat bine si am dormit mult![]()
Bebelusul meu a fost foarte activ zilele astea, cred ca i-a priit aerul curat.
Klarisse, sa stii ca si la mine e la fel. Daca imi vine sa merg la baie si nu ajung imediat, mi se intareste burta si parca ma apasa. de... creste bebe 
Lora, multumesc pentru gandurile bune 
Maine mergem la eco, poate aflam ce culoare va avea caruciorul nostru 
--------------------------------------------------
Sunt o 
17+
Ingerasul meu