FIV la Sibiu (13)
Raspunsuri - Pagina 14
Mocanitza spune:
danaisa20, simonete, rodicuta32,alina06st, multumesc pentru urari! Sa ne dea Dumnezeu BB-ei sanatosi si sa va vad pe toate in josul listei!
johanas

, felitari pentru BB! Sarcina usoara si la termen!

.
rodicuta32 spune:
Johanas-felicitari!
Sa-ti dea Dumnezeu sa ai parte de o sarcina fara probleme!
Cred ca ne-am vazut la Sibiu cand ai venit pt ecografia dinainte de punctie,eu stateam cu sotul vis-a-vis de tine,iar tu discutai cu alta doamna care era si ea cu sotul, nu?
Bubu-felicitari mamico! Cei doi puiuti sa creasca mari,sanatosi si sa va aduca bucurii si implinire pt. mami si tati!

monaramona spune:
johanas felicitari
...sa dea d-nul sa fie ff lipiciosi si sa stea cuminte acolo unde trebuie 9 luni
bubu acum este mai greu dar vremea trece si te vei bucura de ei..asa cum ma bucur eu de baiatul meu care are aproape 13 ani
johanas spune:
Multumesc mult fetelor,sunteti toate la sufletul meu si astept vesti bune de la voi,haideti ca se poate
.Multe multe felicitari Bubu.
yarrina spune:
Johanas felicitari!!! 

Se vede ca am umblat mult prin Sibiu eu. Am lasat "virusi" de gravideala pe acolo. ![]()
Bubu felicitari pentru puiuti! Sa creasca mari si sanatosi si sa va bucurati de ei. Da, pana la urma voi avea si eu 2. ![]()
fericita!!
bonsai spune:
felicitari bubu30,
ai nascut 2 copii super,2350 e foarte bine mai ales ca ai dus pana la 36 sapt!!!
ti-au facut cezariana,nu-i asa?
bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bonsai felicitari bubu30, ai nascut 2 copii super,2350 e foarte bine mai ales ca ai dus pana la 36 sapt!!! ti-au facut cezariana,nu-i asa? |
Multumesc de felicitari la toate fetele

Da, mi-a facut dr cezariana de urgenta, sa nu ma dilat prea tare si sa nasc natural ca tot cu asta l-am stresat ca vreau neaparat cezariana.
simonete spune:
Bubule sa-ti traiasca cele 2 bubuline !! 
Johanas trimite barza aia si la noi , ca tu nu mai ai ce face cu ea ![]()
danaisa20 spune:
Felicitari Bubu! Sa va dea DD multa sanatate la toti si sa fii o mamica fericita!
danaisa20 fericita
18+
cu