Bazar (14)
Raspunsuri - Pagina 5
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antonie berceni piata sudului.da-mi un mail cand te intorci. |
Poti sa-ti activezi pm-ul ca ai deja 11 mesaje. Piata sudului sta sora mea. si trimiti nr tau de tel sa te sun
katty spune:
Carmina, Ellinia, Georgipuia, Alex@Sara, SimonaPro, felicitari pentru licitatiile castigate de la mine!
Abia astept sa va trimit produsele, sau sa ne intalnim sa vi le dau (adica tu, Carmina ca esti din Bucuresti)! Oricum mai sunt cateva de finalizat, dar Carmina a terminat ce avea, adica asa cred!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui ana l Dodo , poti confirma te rog plata pentru buna, H132 H123 H139 L245 I112 H144 de catre jozsa erika? A facut plata pt Bogdan prin internet banking dar nu stie cum se poate trimite dovada ???? Si muti tu produsele daca e ok? Mersi. copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008) |
Am confirmat de ieri ...si le-a mutat Selene
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Alex@Sara spune:
citat din mesajul lui katty Carmina, Ellinia, Georgipuia, Alex@Sara, SimonaPro, felicitari pentru licitatiile castigate de la mine! Abia astept sa va trimit produsele, sau sa ne intalnim sa vi le dau (adica tu, Carmina ca esti din Bucuresti)! Oricum mai sunt cateva de finalizat, dar Carmina a terminat ce avea, adica asa cred! Catalina & www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei |
katty,eu sunt din Voluntari,asa ca e posibil sa ne vedem in Bucuresti,numai trebuie sa achit produsele,ca saptamana asta am fost(si inca cam sunt) varzaaaaaaa si nu am iesit decat la dr ieri si aseara la cumparaturi.Cum achit,dau de stire,sa te eliberezi si tu de lucrusoare
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
ancadragoman spune:
K106-45
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ana l spune:
Dodo, multumesc. Nu cautasem in urma, a fost mai simplu sa te apelez. Culmea e ca mailul era in inbox si nu era mutat si m-am gindit ca nu e confirmat.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
szivarvany spune:
Flowers, eu am trimis pantalonii, am chitanta, acum ca intarzie nu e vina mea.
S-a intamplat cu un colet important la Dodo o intarziere si pana la urma a aparut. Deci sper ca nu e tarziu daca apare saptamana viitoare.
Colet nu s-apierdut inca, eventual se intoarce la mine, asa ca eu zic sa asteptam ca altceva oricum nu avem ce face.
No, faza cu Kriss nu o inteleg nici eu, de ce unii da, altii ba, eu am achitat 30 de lei pt produse, deci nu inteleg in ce baza a pus rambursul, astept oricum o lamurire de la ea. Punct.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela