Bazar (14)
Raspunsuri - Pagina 41
Laura25 spune:
ducky a ajuns pachetul de la tine. Multumesc mult!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
anca_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 anca_27 pls niste dimensiuni la camasa L366,umeri,talie sold sau unde se termina,la fel si la camasa L373 a Mihaelei si o latime a manecii sus langa umar,am mainile mai groase si sa nu am surprize,mercic mult |
L366, 41cm intre umeri
48 cm talie (are si-un mic elastic lat la spate, am masurat fara sa intind si elasticul)
60 cm umar-baza
18 latimea manecii sus langa umar
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui diana2242 umeri,si maneca sus? |
sunt cu capul..
deci lungimea manecii-55 cm
si lungimea dintre guler si maneca -13 cm
am vazut ca anca_27,a masurat si intre umeri...ma duc sa masor si eu intre umeri...
ps.intre umeri-44cm
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
anca_27 spune:
Mihaela77O, am primit azi rochita, multumesc, imi place tare!
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui anca_27 Mihaela77O, am primit azi rochita, multumesc, imi place tare! |
anca_27,chiar ma intrebam daca a ajuns...scuze ca am trimis mai tarziu,insa ma bucur ca-ti place!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
ellinia spune:
Mihaela, multumesc de masuratori. Cred ca rochita e prea decoltata, totusi, pentru mine. Am sa licitez L371 - 7 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5469133198033798674
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
anca_27 spune:
Diana, lungimea manecii 65 cm, intre guler si maneca 13 cm, maneca pleaca asa mai de sus si e putin bufanta. Te-am innebunit cu atatea masuratori cu Mihaela.
============
crisis81 spune:
Revin si eu cu problema mea. Cum procedez sa primesc si eu produsele achitate dar care nu sunt confirmate. Intr-adevar nu sunt confirmari la toate platile sau eu nu le-am gasit.
De exemplu am luat niste sanadalutze K32 care i-ar veni fix acum lu' fii-mea si daca mai dureaza pana ajung la mine nu ii vor mai veni deloc. Si chiar mi-ar fi placut sa le poarte.
Am sa trimit PM la titularii de cont si daca totusi nu mi se confirma?
Doamne nu pot sa cred ca nu gasesc hartiile alea...
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie