Bazar (14)
Raspunsuri - Pagina 31
ninny spune:
licitez si
F104. Set vesta si pantaloni polar m. 2 ani, boticelina - 14 lei (pt. Bogdan)
Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.
nunta noastra 19.aug.2006
ada_coman spune:
Am actualizat
Edit: Predau stafeta, ies si eu la aer.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
alex_andra spune:
Supralicitez:
D192 - 20 lei;
K108 - 25 lei
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
anca_27 spune:
Am mai pus cate ceva.
Dilema e cu rochita, Sara a purtat-o la botez doar, cand avea 5 luni. Pe rochita scrie 12M, dar nu cred ca mai incape o bebitza de 1 an in ea. Asa c-am cerut sa fie pusa la 3-6 luni insa are si masurile trecute.
Enjoy!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Am mai pus cate ceva. Dilema e cu rochita, Sara a purtat-o la botez doar, cand avea 5 luni. Pe rochita scrie 12M, dar nu cred ca mai incape o bebitza de 1 an in ea. Asa c-am cerut sa fie pusa la 3-6 luni insa are si masurile trecute. Enjoy! Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea... |
Buna, bluza tunica este de actualitate? Licitez penttru ea daca este de vanzare,10 ron pentru Ionela
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC
Laura25 spune:
crisis, imi cer sincerc scuze daca am parut cam virulenta in mesajul anterior. Cand m-am referit la respectarea regulamentului m-am referit in primul rand la respectarea de catre cele care se ocupa de bazar a acelorasi reguli de mutare a pozelor , indiferent despre cine e vorba. E super ca ai platit ce ai cumparat. Inteleg ca ai spus ca ai platit dar lucrusoarele nu au fost mutate pt ca nu am avut si o dovada concreta. Nu e vorba de neincredere, ci de urmarea regulilor tocmai pt a nu fi discutii si probleme. Sper ca ai primit sau o sa primesti toate lucrusoarele pt care ai platit. Iti multumim si te mai asteptam!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
arcadia spune:
eseea, dodo-pui, mamagiuliei, multumesc pentru urari
licitez E7 si supralicitez F122 - 30 lei
nu pot actualiza ca nu-s pe calculatorul meu
Bazar DC
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Kid, eu spun parerea mea: dupa ce fiecare plateste banii in cont, trimite chitanta pe mail. In caz ca nu poate trage de mina in fiecare zi pe titularul contului sa confirme. Dupa ce acesta o face pe forum, daca noi nu am vazut si nu am mutat produsele, tot in zilele alea ne atrage atentia cu copy/ paste. Astfel nu mai ajungem sa mutam la critice nimic. Si mare atentie, am vazut confirmari de genul: MA, 10 lei. De unde sa stiu eu cine e MA ? Ca doar nu apuc acum sa caut numele real al fiecarui nik de aici. copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008) |
Sunt de acord cu tine. Si cu ce a scris Laura25.
Nu mai caut pe unde am scris, in capitolul trecut, in cazul in care isi vede cineva initialele la o confirmare de plata, sa dea un reply+ sa adauge produsele castigate, sa fie mai usor de confirmat. Iar cine confirma platile trebuie sa aiba o baza dupa care le confirma, nu este vorba de neincredere, insa asta este regulamentul si trebuie respectat.
Eu nici dupa numele real nu pot sa stiu sigur despre ce user a facut o plata.
Problema este ca unii titulari de conturi nu intra sa confirme(din motive obiective, ca sunt plecati sau ca se ocupa altcineva de caz care nu are acces la cont) si nu toata lumea are aparate foto sau posibilitatea de scanare a chitantelor.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui valentina_22
Buna, bluza tunica este de actualitate? Licitez penttru ea daca este de vanzare,10 ron pentru Ionela Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE BAZAR DC |
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5468899243484139250
Asta? deja e la licitatii.
Bazar umanitar DC
Laura25 spune:
Am scos si eu azi o sacosa de hainutze de baietel cam de 4 ani (la 112 cat poarta acum, ii sunt mici feciorului meu, dar le-a purtat pana de curand, deci as zice ca se incadreaza la 100-104cm) si de fetita cam de 3 ani (fii'mea abia acum a ajuns sa poarte haine 100/104). Incerc sa le fac poze azi-maine si sa le urc in bazar.
Bazar umanitar DC