Bazar (14)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

crisis vreau sa cadem de acord asupra unor aspecte. Pt a fi trecute produsele de la 'finalizate' in albumele copiilor in contul carora s-a platit, trebuie ca responsabilii de bazar sa primeasca o confirmare ca produsele au fost achitate. Pt asta trebuie fie sa se trimita o poza cu chitanta pe mailul bazarului, fie persoana care a platit sa ceara parintelui titular de cont sa confrime plata din extrasul lui de cont. Regula e clara si o urmeaza toata lumea. Daca se fac confirmari si sunt 'scapari' in actualizare, nu e rea-vointa, sunt accidente. Daca tu stii ca ai trimis pe mail confirmarile sau ca ti s-a confirmat de titularul de cont, trebuia sa ne atragi inca odata atentia unde anume e confirmarea respectiva. Faptul ca tu ai trimis PM cu adresa ta postala si fetele ti=au trimis pachete nu inseamna ca ti s-a confrimat ca le-ai platit. Doar daca ai trimis mail fetelor care au oferit produsul, caz in care ar fi trebuit ca ele sa vina sa spuna si aici. Noi nu aveam de unde sa stim ca tu ai primit pahcete cu hainutze si ca ele trebuiau mutate de la finalizate, ca nu sta nimeni sa socoteasca cine cui trimite pachete.
Mi se pare cam nepotrivit tonul tau care vii si 'ne tragi de urechi' ca de ce sunt produsele tale in finalizate. Sunt acolo pt ca noi nu avem nici o dovada ca le-ai platit, de aia. Nu ca nu le-ai fi platit.
Asta e regulamentul pe care il respecta toata lumea.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna,

Am mai trimis si eu poze pe mail cu 5 produse pt. bazar.

Carminabulina, am primit coletul de la tine. f. faini blugii.

Multumesc!

Gianina,mami de Simo si Ade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Supralicitez L361 - 17 lei.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

crisis vreau sa cadem de acord asupra unor aspecte. Pt a fi trecute produsele de la 'finalizate' in albumele copiilor in contul carora s-a platit, trebuie ca responsabilii de bazar sa primeasca o confirmare ca produsele au fost achitate. Pt asta trebuie fie sa se trimita o poza cu chitanta pe mailul bazarului, fie persoana care a platit sa ceara parintelui titular de cont sa confrime plata din extrasul lui de cont. Regula e clara si o urmeaza toata lumea. Daca se fac confirmari si sunt 'scapari' in actualizare, nu e rea-vointa, sunt accidente. Daca tu stii ca ai trimis pe mail confirmarile sau ca ti s-a confirmat de titularul de cont, trebuia sa ne atragi inca odata atentia unde anume e confirmarea respectiva. Faptul ca tu ai trimis PM cu adresa ta postala si fetele ti=au trimis pachete nu inseamna ca ti s-a confrimat ca le-ai platit. Doar daca ai trimis mail fetelor care au oferit produsul, caz in care ar fi trebuit ca ele sa vina sa spuna si aici. Noi nu aveam de unde sa stim ca tu ai primit pahcete cu hainutze si ca ele trebuiau mutate de la finalizate, ca nu sta nimeni sa socoteasca cine cui trimite pachete.
Mi se pare cam nepotrivit tonul tau care vii si 'ne tragi de urechi' ca de ce sunt produsele tale in finalizate. Sunt acolo pt ca noi nu avem nici o dovada ca le-ai platit, de aia. Nu ca nu le-ai fi platit.
Asta e regulamentul pe care il respecta toata lumea.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

In primul rand intr-o conversatie scrisa tonul este dupa interpretarea si starea de spirit a fiecaruia. Eu nu am folosit un ton dojenitor ci doar ingrijorat pentru neintelegerile iscate. Avand in vedere ca nu am avut posibilitatea de a trimite pe mail confirmarea platilor, am asteptat confirmarile totularilor de cont si abia apoi am trimis adresa fetelor care aveau in posesie produsele. Deci.... unde anume am incalcat regulamentul?

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Scuze pentru absenta dar chiar nu am mai avut timp si de DC. Am avut o perioada foarte ocupata, am fost si mult plecata de acasa.

Am primit o parte din colete, doua din pacate au fost returnate de posta pt ca nu am gasit nici un aviz si m-am dus cand a venit altul si pachetele erau deja inapoiate.

Am vazut produsele mele la Finalizate critice. Problema este ca absolut toate cele de acolo sunt achitate si fusesera si confirmate de atunci deci nu inteleg de ce apar acolo. Intr-adevar eu nu avisesem scaner sa trimit dovada platii dar fetele vazusera plata, unele chiar in ziua platii. Si o data cu ele mai achitasem si un cosumas de blugi pt 1-2 ani cu geaca si pantalon.

Va pup si sper sa mai am timp sa intru desi ma pregatesc de musafiri. E ziua mea totusi

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Costumul de blugi este E157 si acum este in albumul 'castigate pt Ionela'; mikaeela anuntase in topic ca ti-a trimis pachet.
Cat despre confirmari, produsele a caror plata a fost confirmata au fost mutate in albumele corespunzatoare, celelalte nu.
La Alex si Alina se fac foarte greu confirmari de plata, eu nu am gasit si am cautat in toapte topicurile de la capitolul 5 incoace.
Cat despre celelalte produse de la mari, este posibil sa fi fost confirmate, insa dupa nume, nu dupa nickul de pe forum.

edit: cat despre pachetele care au fost returnate, iar produsele sunt confirmate, cred ca cel mai bine este sa iei legatura cu donatorii produselor pentru a stabili cum faceti cu taxele postale.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Actualizez

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Mai supralicitez E321 - 15 lei

Mergi la inceput

Supralicitez si pentru E313 - 15 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Supralicitez:
E314 - 10 lei
E319 - 10 lei
E320 - 9 lei
E316 - 10 lei

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

E319 e deja supralicitat la 10 lei de alex@sara

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
Costumul de blugi este E157 si acum este in albumul 'castigate pt Ionela'; mikaeela anuntase in topic ca ti-a trimis pachet.
Cat despre confirmari, produsele a caror plata a fost confirmata au fost mutate in albumele corespunzatoare, celelalte nu.
La Alex si Alina se fac foarte greu confirmari de plata, eu nu am gasit si am cautat in toapte topicurile de la capitolul 5 incoace.
Cat despre celelalte produse de la mari, este posibil sa fi fost confirmate, insa dupa nume, nu dupa nickul de pe forum.

edit: cat despre pachetele care au fost returnate, iar produsele sunt confirmate, cred ca cel mai bine este sa iei legatura cu donatorii produselor pentru a stabili cum faceti cu taxele postale.

Cu unul din coletele returnate am lamurit-o deja. Mai ramane sa aflu ce si de la cine era al doilea. Voi cauta confirmarile de plata desi stiu ca nu prea pastrez hartii sa le trimit iar. Diseara o sa ma uit si pe capitolele trecute sa vad unde anume si cand am platit. sa dau un copy/paste aici. In afara de BRD si Riffezen nu au vrut sa-mi accepte sa scriu nickul pe foaia de depunere.
multumesc!

Cris mami de Teodora

Mergi la inceput