Bazar (14)
Raspunsuri - Pagina 25
ana l spune:
Renunt la K108, ii sunt fixe Dariei.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Adaug produsele de la Mihaela77o ps:actualizez |
'neata...
soro,scrie Mihaela77O cu O de orb,n 0 de la zero,ca trimite lumea pm aiurea....multam
apropo,cred ca nu ai vazut pm-ul de la mine,nu?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
ramona_patra spune:
neata fetele,
as vrea sa licitez acest produs dar nu are cod
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/D912Luni#5468857287674080562
Ramona de Diana (20.07.2009)
anca_27 spune:
Valenita, Laura25, am vazut c-ati licitat pt produse de la mine. Valenita, tunica e pt cineva cu sani mici, eu am la bust 90 si ma strange, ca sa-ti faci o idee, si mie mi-a placut tare dar daca ma strange...
Laura25, ai mai luat de la mine tunica si zici ca ti-a venit, poate suntem pe-acelasi calapod, la fel, maioul cu floricele il simteam cam scurt.
Va zic doar ca sa stiti si sa nu fiti dezamagite, de altfel, si restul tricourilor de la mine sunt mai scurte, undeva deasupra liniei blugilor cu talie joasa (nu zic de aia fte josi ca aproape se vede pasa, zic de cei normali cu talie joasa). Eu am 1.67, merg pt cineva mai scund, dar na, eu cu vergeturi pe burti dupa sarcina, nu las sa se vada nimic, am pasarelele mele, nu va luati neaparat dupa mine...
Cine mai liciteaza de la mine, cu drag va zic tot despre produse, dati PM-uri si masor si de-a roata gulerului de trebuie, scopul e sa se vanda, dar vreau sa fie toata lumea happy.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
boticelina spune:
Am mai pus o rochita la 4-6 ani de care uitasem aseara...
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O apropo,cred ca nu ai vazut pm-ul de la mine,nu? |
am vazut dar sunt f obosita( am scris la Bogdan la subiect) poate mai tarziu sau maine dupa ce ma intorc de la CT...
Acum n-am stare sa explic nimic
Ps: scuze de off topic
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
szivarvany spune:
Nu mai stiu cine a vrut jerseul crem/roz ... l-am gasit:
jerseu
Lora, si eu pun pachete abia saptamana viitoare, am gasit si bonus pt senioara
ROG fetele care asteapta colet si au licitatii achitate, sa mi dea linkuri cu produse, altfel gresesc si apoi ma veti injura.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
ada_coman spune:
Fetelor, licitase cineva, la un moment dat, rochita de la Dandusa. Nu e pusa nici poza, nici licitatia. Caut din urma.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU