Bazar (14)
Raspunsuri - Pagina 12
Selene_Bunny spune:
Si eu sunt pe aici si astept...
mistral, pe cuvant daca stiu ce sa zic... Stiu doar ca Daria are 47 de cm PC-ul si poarta caciulite de 48 sau 50 de cm, dar pentru cat ar fi 57... Nu ne lamuresc oare fetele cu copii mai mari? mamagiuliei, Cornelia, celelalte fete?
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
lilib72 spune:
Ada, am trimis coletul azi, sper sa ajunga cu bine!
O zi frumoasa tuturor
lili@domnisorica daria
hobby
szivarvany spune:
Acum le pun direct in R dupa care le iau la puricat si le mut in album, asa ca sa nu va speriati daca le actualizati careva ca sunt acolo am vreo 40 de articole daca nu mai multe.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
olishka spune:
Salutare!!!
Am reaparut si eu. Din pacate nu prea am mai avut timp de bazarit caci am fost plecata, iar apoi m-am apucat de intarcat
Am platit si eu mai demult cateva produse, dar nu am mai apucat sa fac poze la chitante, asa ca va rog sa nu ma mutati la critice, in caz ca mi-a expirat termenul.
Mai am si eu muuuulte produse pt bazar si sper sa le expun cat mai repede.
Olga, mamica lui David iepurasul
alinamoro spune:
Supralicitez G103 - 65 lei
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Selene_Bunny spune:
diana2242, nu vad poza cu rochita de la dandusa in album.
AnnaBaby, numai daca supralicitezi pentru L356, a licitat anca_27 inaintea ta.
Am actualizat pana aici.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
alinamoro spune:
Supralicitez K106 - 52 lei.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Mercedes spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Mercedes. nu prea stiu cine ar putea, pt ca la Alex stii situatia, Any e in Israel inca, nu stiu Marius daca ar putea sa faca ceva confrimari. Iar mamica lui Robi e plecat la Bucuresti la spital, cu Robi, pt a incerca o noua terapie. Nu stiu cat sta acolo. Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
laura-multumesc mult. Inseamna ca va ramane pe luni am cele doua chitante la birou, oi incerca cumva de acolo desi nu stiu avand in vedere vremurile de acum daca voi putea ruga pe cineva sa mi scaneze ca eu n am scaner in biroul meu. Vedem...
Eu sincer nu cunosc toate cazurile de la bazar si chiar n am stiut ca parintii nu sunt disponibili pentru confirmari.