Felicitari Aditza!!!Aspirante optimiste > 20 (494)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Adi stai linistita ca totul va fi bine. marti oricum nu va putea decat sa iti confirme sarcina si sa zica ca e intrauterin si e ok.
abia peste o sapt va incepe sa ii bata si inimioara.

eu stiu de la mine.
k abia joi mergem sa vdm ce si cum.

inceaca sa nu te superi, sa stai cat mai linistita, sa nu te gandesti la toate tampeniile posibile, odihneste-te cat mai mult.

Ama asta e...mai sunt si astfel de femei care cu toate k nu isi doresc raman ff repede si le e ff bine. asta e.. nu ai ce sa faci. stiu ca te doare. bucura-te pt ea si roaga-te sa fie bine.
hai k va fi si pt tine bine.
crede-ma k toata slujba numai la tine m-am gandit si m-am rugat sa vi cu vesti bune marti. chiar imi doresc din suflet sa fie bine si sa-l vezi pe bb.
poate ai parte de o mare minune si totu va fi bine. poate doar e o incercare de la Domnu.

eu sunt cam suparici. k joi cand am mers la doctor, ma chemase miercuri si eu am zis joi sa vina si al meu cu mine. iar aseara ne-am dar seama knici joi nu are cum sa vina k e sarbatoare mare si pe langa asta este si hram la ei la biserica. deci nu vine cu mine.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+

Mergi la inceput

Cosmi faci tu cap nou sau ma bag eu??
sa nu deschidem amandoua

Albumele noastre

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Lasa Bebelule ca va avea timp sa mearga de acum inainte,nu fi suparici da?Sau nu se poate nici cum sa fuga cu tine pana acolo?

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Fa tu te rog daca ai chef

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

nu are cum k el la 7.30 tre sa fie la biserica si eu abia la 8.30 am programare.
nu are cum sa plece. o data inceputa slujba nu are cum sa plece si sa revina cand termina. trebuie sa slujeasca pana la sfarsit.si vine si patriarhu, si e mare balamuc pe acolo.

asta e...data viitoare.

Albumele noastre

Mergi la inceput

CAPITOLUL 495

Albumele noastre

Mergi la inceput