Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Mai fetelor pe mine sarcina asta ma imbolnaveste psihic, stau si interpretez fiecare chestie. Mai nou am o alta problema de ce sunt asa de agitati bebeii, pe cel din dreapta, care e mai sus il simt mai bine, mai tare.
La voi bebeii saunt la fel de miscaciosi??????
Ziceti si voi daca nu sunt nebuna, pana acum ma plangea ca nu misca acum parca misca prea tare.......Dumnezeu sa ma inteleaga ca altcineva nu ar putea.
Am citit ca perioada intre 24-30 de saptamani au cea mai mare activitate apoi se mai linistesc si datorita lipsei de spatiu.
Voua ce v-au spus medicii in tara, e bine sa fie miscaciosi??????

Aaaaa inca ceva, cate grame au avut bebeii vostri la 24 saptamani?????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Dragaica in primul rand bravo ca ai mers cu intrebari la medic, si in al doilea bebelina mea este fffff miscatoare, adica vine dupa mine pe ce parte stau si incepe literalmente sa se impinga cu piciorusele in peretele esterior si daca nu ma misc incepe si cu manutele simultan pana schimb pozitia si apoi o ia de la capat, cel mai urat face daca stau putin pe spate nu ii place si pace!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Salutare delfinariu! Mi-a fost dor de voi!

In sfarsit am ajuns si eu la zi!...Tare mult ati mai scris...Sunteti niste harnicute!

Creatza, La multi ani!!! Sa fi sanatoasa si iubita. Sa-ti dea DD un bb sanatos, cuminte si mancacios!

Eladeea, dar ce bb grasan ai!Felicitari!

Felicitari tuturor burticilor, care ati fost la intalnirea cu bebe...ma iertati dar nu mai retin exact cine. Oricum ma bucur ca am citit numai vesti bune de la eco! asa imi place voi!

Despre spalatul si calcatul hainutelor....am sa iau detergent de la sano - sensitive, e pt bebe. Eu am o parere f buna despre produsele de la sano, numai dintr-astea folosesc pt cutatenia in casa. Sunt fenomenale! De calcat, nici nu se mai pune problema pt ca am sa le calc chiar eu, nu am sa o las pe doamna care imi face menajul in casa.

Haideti sa va spun! Azi am fost iar la firma de asigurari, l-am chemat si pe nenea care m-a tamponat, am asezat masinile si inspectorul spune ca nu e de la impactul cu acest nene....si ca am avut eu masina lovita... nu e mare lucru, la un polish iesea f bine, nu mai tb bara vopsita. Nu mi-a dat nota de constatare ci o hartie prin care o sa ma instiinteze in termen de 3 luni daca cei de la Bucuresti imi aproba dauna....in fine!...se pare ca si la ei se simte criza...

Dupa, am fost sa-mi fac tot setul de analize (transaminase, colesterol, glicemie, vsh, etc) si cred ca iar o sa-mi iasa transaminazele marite pt ca m-am cam enervat inainte

Ieri mi-am sunat dr sa-mi fac programare pt un control si am sa ma duc la Bucuresti pe 17 mai (exact la 30s). M-a intrebat de cand nu mi-a mai luat culturi din col si i-am spus ca de vreo 2 luni. Cica sa-i aduc aminte sa-mi ia si culturi din col, dar cred ca le iau aici in br. sa ma duc direct cu rezultatul.

Tot ieri am incheiat cele 7 zile de tratament injectabil cu nospa, scobutil (la 12 ore) si diazepam (la 24 ore-seara) si binenteles ca de azi am intrat pe pastile pt ca nu mai pot de fundulet. De 2 zile umblu cu varza zdrobita pe fese, lipita cu plasturi. Azi trecem pe lamaie

Azi am fost si eu la cumparaturi pt bebe si am luat prosopel de baie, 2 body-uri si o salopetica cu capse pe piept pana jos la picior, fara maneci. Dar miercuri cica primesc marfa si am sa fiu prezenta pt a-i cumpara de pe acum strictul necesar pt o luna, max 2 ...dupa, vb Sheritei, o sa iesim la plimbare si o sa-i mai cumparam ce ii mai tb.

Cam asta am facut eu zilele astea....au fost si bune si rele dar bine ca am trecut peste.

Ma bucur pt Racusor ca este mai bine

Oricum nu-mi vine sa cred, cand va citesc si mai vad la semnatura AMR...tare mi-e frica de nastere si de perioada de dupa ca nu ma voi descurca!...Dar am momente! Cand imi spun ca e floare la ureche, cand intru in panica!

Aaaa! Uitam sa va spun! Am fost la primarie - directia/serviciul de asistenta sociala si mi-a spus sa pun la dosar toate veniturile. In cazul meu: adeverinta de salariu, convetia civila + chitanta sau OP care demontreaza ca s-a platit impozitul pe venit de 16% si veniturile din PFA (la fel OP sau chit de la finante care demonstreaza ca s-a platit impozitul pe profit de 16%)...deci e de bine!

Va pup si va doresc un weekend cu multa odihna!

tina 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Dragaica fetitza mea e in continuu miscatoare,uneori am impresia ca uita sa doarma,si la fel ca la Carmen daca ma asez pe o parte face in asa fel incat sa fug pe cealalta,ma loveste de zici ca vrea sa iasa
cu greutatea,avea 650 de grame la 24 de sapt,am mai zis isi pastreaza silueta credca,de aia sunt foarte nerabdatoare sa vad cat a mai luat pana acu,ca am mancat mai multe proteine pentru ea.
e normal sa fii asa,stai fara griji,sunt primii bebei,si totusi ai facut multe sa ii ai si traiesti cu neliniste pana ii vezi la tine in brate.

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

)Bunaaaaaa delfinariuuuuuuu!!!!!!
Sper ca toate sunteti bine, nu am avut timp sa va citesc.Printre orele petrecute la birou, teme si lectii si teze cu juniorul cel mare, gatit,plimbari,joaca cu cel mic, sunt epuizata,mai apuc zilnic sa DORM, da, sa dorm 1/2 de ora zilnic dupa amiaza,sa-mi odihnesc piciorusele caci altfel mor de tot.
Juniorul mic din burtica creste si el bine mersi,ma incinta cu miscarile pe care le face zilnic.Nu am apucat sa cumpar absolut nimic pt el, doar testez piata,apoi trec la treaba.Camera inca nu o amenajez, va sta cu noi in camera pina la 6 luni-1 an sa-l pot alapta noaptea mai usor si sa-l imbaiez in baia noastra(fff utila cadita cu suport pt cada).
Neplaceri nu am, doar obosesc extrem de repede,ca o batrinica,si zilele trecute am exagerat cu treaba,gradinarit,plantat flori,etc si m-am ales cu niste contractii de toata frumusetea,si m-am linistit,nu mai fac nimic,dau indicatii baietilor(doar am 3 nu
Imi pare rau ca nu mi-am facut destule poze cu burtica,mereu astept week-endul sa ma las fotografiata si mereu intervin multe altele si uitam.A facut cineva din voi foto profesionale la studio,asa aveam de gind...
De altfel ma rasfat mai des la coafor,imi e foarte greu sa -l spal si aranjez de una singura,spatele ma chinuie,de epilat cu oglinga si gillete roz.
Cu mincatul stau cam prost, sunt tare mofturoasa,nu stiu ce sa mai maninc,nimic nu-mi place in mod deosebit(doar cu capsunile exagerez - 1 kil pe zi).

Despre nume probabil va ramine Bogdan Petru,semnifica "darul lui Dumnezeu" ,si culmea, pe dr. care m-a ajutat sa ramin insarcinata o cheama Bogdana.

Fetele,cine naste in jur de 15-18 august la Filantropia cu dr.Haiduc.??

Va pup pe toate,mi-a fost dor taaaare de voi, sper ca sunteti toate bine si sper sa am si eu timp sa mai citesc din urma.,saptamina viitoare am teza la mate dupa aia,libeeeeerrr.Pupici cu drag pe burticute.

aaaaa, sunt in cautare de nurori

Imediat schimb si semnatura, suntem in saptamina 25

Catalina 23+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Creatza LA MULTI ANI! MULTA FERICIRE, SANATATE SI SA AI PARTE DE O NASTERE USOARA SI UN BEBE MANCACIOS!!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Dragaica, e normal sa miste f mult..nu-ti fa probleme...mai ales ca is 2...si al meu cand da din maini cand din picioare...cand si din maini si din picioare de tremura burtica cu totul. Ale n-a miscat atat de mult....Chiar acum da....ca vorbesc de el :) mama tu ai 2 flacai..n-as fi zis...
Creatza, la multi ani!

Larisa 28+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

fetele voi ati mai patit sa simtiti ca niste batai de inima mai rapide,dar in partea dreapta sub san?de 10 minute tot simt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Dragaica, e NORMAL ce ti se intimpla!Cind NU misca nu e bine!

Mycia,tu stai si te concentrezi pe bataile inimii si le simti mai tare.Cum stai cu pulsul?Si eu am simtit de citeva ori,nu-i problema.

Catalina 25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina
Mycia,tu stai si te concentrezi pe bataile inimii si le simti mai tare.Cum stai cu pulsul?Si eu am simtit de citeva ori,nu-i problema.

Catalina 25+

nu am aparat sa stiu cum is momentan cu pulsul,dar chiar am pus si mana si acolo in dreapta batea si era deranjnt....in stanga nu se simtea asa,simteam bataile inimii normal....credca o iau razna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

fetele voi ati mai patit sa simtiti ca niste batai de inima mai rapide,dar in partea dreapta sub san?de 10 minute tot simt..

Mycya, mie mi se intampla asta in mai multe... zone, adica si mai jos, si mai la dreapta. cand i-am spus matronei a zambit, a zis ca daca e mai rapid e pulsul lui bb . orice ar fi, nu a parut ingrijorata

29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
pozele noastre

Mergi la inceput