Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 5
puiutz_mic spune:
Chiar va invidiez pe cele care spuneti ca mancati toata ziua! Si eu as pofti, dar pur si simplu nu incape!
Tocmai ce am mancat de pranz, pulpita de pui la cuptor cu legume+ 2 felii de paine neagra. Mi-e foame in continuare si cu mare drag as mai manca, dar imi simt stomacul foarte tensionat, parca e intins la maxim.
Uneori dupa ce mananc simt si un fel de durere in zona stomacului, dar seamana cu o durere de muschi, nu de stomac. E foarte ciudata senzatia. Voua vi se intampla la fel?
Elena 25+ cu un cuminte
maurice spune:
tina_80 - oau, ce agitatie si la tine cu masina, auzi, mergeti sa puneti masinile ca se vada cum s-au tamponat bine ca nu va pun sa reconstituiti toata scena, ci doar finalul
rodyka, am vazut si eu pozele tale, rochita mov e superba! pentru cate luni este? si imi plac colantii tai visinii, sau dres, ce-o fii . Patutul bleu pe rotite este cel in care va dormi?
Florentina_C - o sa mai pun poze, asa macar sa comparam, ca vad ca avem aceeasi varsta a sarcinii
tanti - bafta la operatia baietelului! sa fii tare ca sa nu-i transmiti si lui emotii!
creatza - la multi ani! sa fiti sanatosi, si tu si bebe, si sa ai o zi frumoasa!
eladea- multumesc pentru adresa, si ma bucur penru vestile bune!
aelita - un beso
24+
sorina_goga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crissy77
eram intr-o pauza sorina, eu stiam de alt bloc explodat prin '99-2000, undeva spre confectii, la parter era un magazin de la care cumparam paine. La scoala 11 mi-am petrecut eu 8 ani din viata Parintii mei stau chiar f aproape de gara, undeva in blocurile din spatele bancii (BRD?) Cristina 24 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
ei blocul de care spun eu a explodat mai devreme eram eu prin liceu cred ca 96-97, oricum stai foarte aproape (BancPost, s-a mutat de acolo ), cateva blocuri distanta. ete asa descoperim ca am fost si vecine.
31+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 9 sapt
puiutz_mic spune:
Bumblebee, multumesc pentru raspuns! CBC depoziteaza cumva celulele intr-o banca de celule din Bucuresti sau nu am inteles eu bine?
Cica daca trebuie transportate intr-o banca externa cu avionul si la aeroport sunt trecute prin aparatul cu raze X sunt distruse o mare parte din celule...
Elena 25+ cu un cuminte
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 aaa...si nu v-am zis despre noi...azi am avut control Filip creste, creste...are 2200 gr... cica ar fi mai mare cu o saptamana dupa masuratori...acu ma rog sa nu fie prea barosan si sper sa vina peste 5-6 sapt... colul de 5 cm...placenta ok,lichidul amniotic la fel... si ce e mai important e ca teticulele au coborat in scort...asa ca nu ma mai stresez... aaaa... iar presiunea aceea pe care o simt e normala...de acu o sa tot fie...ca la cum creste saracu nu mai are prea mult loc.. va pup! ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 31+ cu Filip ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
felicitari pt grasune! marti mergem si noi la eco si sper sa ma laud si eu ca a trecut de 2 kg. pana acuma am observat ca era cam cu vreo cateva grame mai mic ca baiatul tau.
31+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 9 sapt
matusa77 spune:
Eladeea ce flacau mare!
Dupa greutate pare a fi mult mai mare decat a spus medicul.
saptamana 28 Ducu
tanti spune:
Multumesc fetelor de incurajari
CREATZA
Cristina despre acumulare de lichid este vorba, cred ca de mic i se marea putin un out fata de celalalt dar am zis ca este ceva normal, pana acum 1 an 1/2 cand sa inflamat si sa marit cam de 2 ori fata de celalalt, am fost si at la un chirurg si ne-a zis cand ne hotaram sa ne ducem sa il operam dar am tot amanat din lipsa de timp
Sunt 2 proceduri in care poate fi extras lichidul, unul cu seringa dar se reface si prin operatie, din ce am inteles eu exista un canal care trebuia sa se inchida pana la 1 an, la noi nu sa inchis si de aceea se plimba lichidul intre acel canal si out
Va doresc un weekend linistit
Andrei 11.02.2006 si 32+
puiutz_mic spune:
Sorina, sa ajungeti cu bine la Iasi si sa ne dai vesti frumoase despre voi dupa eco!
Din cate inteleg Tina a avut peripetii in trafic?? Sper ca sunt bine si ea si bebe!!!!!!
Elena 25+ cu un cuminte
eladea2005 spune:
sorina, doamne ajuta...acu stii ca sunt relative masuratorile astea...da no..
maurice, n-ai pt ce...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 31+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
nela_didea spune:
Buna fetelor! Miroase a weekend in delfinariu.. Cam liniste.
Crissy da, i-am redat pe scurt patania mea de la eco lui Grety parca.Ciudata chestie, nu stiu daca a mai patit cineva.
Fetelor eu vroiam sa va intreb - voi spalati si calcati hainutele noi ale bebeilor? Eu asa stiam ca trebuie spalate si calcate chiar daca sunt noi. Voi?
Rodyca m-ai dat gata cu hainutele de papusica frumoasa si cuminte ce-o sa fie. Tot am zis c-o sa fac si eu pozici la achizitiile mele insa naa tot am amanat. In weekend-ul asta sper sa reusesc.
24 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne