Bobocei de sept-oct 2008 (283)
Raspunsuri - Pagina 7
claudinna spune:
Nerantula, esti sigura ca era capusa? adica chiar e complicat cum a ajuns acolo...
bine macar ca era mica si ca ai reusit sa o iei...
ce solutie atnticapuse?
de unde ai luat-o??
azi am fost in parc si R s-a plimbat mult prin iarba...degeaba isi tot repeta ca sunt gongi si ca muca...
Mimihoo, am gasit in frigider o filola scrie: Optiserum GILBERT
Lavage oculaire
stiu ca mi- a luat cumnata din Bucuresti, dar de la farmacie, nu plafar
Dr recomandase altceva, insa nu a gasit...nu mai stiu cum ii spune, din pacate...
claudinna spune:
felicic, am vazut si eu cheliuta care vrea afara. se citeste pe chip ca e buclucas
Laura, Lumi, babytza, laureta, Nocom, Alina, Paula ca n-am avut timp azi, va pup ne noapte buna
Nocom, spune-ne ce faceti!
Mimihoo spune:
clau, multzam! cand ajung in Iasi la Carrefour o sa caut la farmacia de acolo, cand o sa ajung in Bucuresti o sa-mi iau cu siguranta ca stiu ca-s tare bune :)
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Monyca.C spune:
Nerantula mult curaj mamico !!!! bine ca nu a fost asa grav pana la urma, ai grija de samburica sa nu se streseze...ce ghinion, mai ales ca ti mai trecut printr-un episod asemanator..
Ma bag la somnic...poate imi trimiteti si mie parola maine...va pup !!!
noapte buna !!!
38+ cu NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...
claudinna spune:
Monyca am vrut sa-ti scriu parola...si am constatat ca nu o mai stiu...
asha ca trimiteti-o si la mine
anamona spune:
nerantula, cum ati scos-o si cum a ajuns acolo?
e oribil ce vi se intampla, la noi e plin de capuse, le vezi pe botul maidanezilor din padure, T sta pe afara aproape toata ziua dar am scapat pana acum. E drept, de fiecare data, am incercat sa nu ii lasam zone de piele la vedere si o controlam de fiecare data cand intram in casa....
si eu sunt interesata de numele lotiunii anti capuse, ma gandesc ca nu prea e eficienta si ar trebui evitata...
Monyca.C spune:
am pus cateva poze cu noi, sper sa va placa, nu ne-ati mai vazut de mult...
http://entertainment.webshots.com/album/577606492VtTVng
Despre noi..suntem bine, incercam sa ne intram in ritm, Nicolas e tare cumintel, sper sa nu cobesc, doarme in patut, suge laptic de la san, are colici dragutul, Eva il mangaie, il pupa cand e ea mai dragastoasa, cand are nervi se apropie de noi il maingaie si apoi ii tranteste cate una asa prin surprindere de nu stiu ce sa fac mai intai..incerc sa-i explic ca-l doare si sa-i faca maimai mai mai, ma asculta dar dupa o ora doua iar trebuie sa fiu cu ochii pe ea ca nu stiu niciodata cum reactioneaza..ii da zucariile ei preferate dar asa mai trantite sau vine in fuga si-l inghionteste cu vreuna..draguta de ea, incercam sa ii acordam ei cel mai mult timp sa nu simta in vreun fel ca ar fi inlaturata, ne jucam cu ea, o pupam, o dragalim, o luam in brate, ii cumparam jucarii dar...pana se va obisnui cu el cred ca va mai dura...
eu sunt bine, alerg de la unul la altul, incerc sa ma impart cum pot mai bine intre ei, am dat jos 15 kg, neam de burtica, zici ca nu am nascut acum 2 sapt...ce sa zic, nu-mi displace chestia asta..ada, lumi, ceva sfaturi pleeese...cum reusiti ? cum ii culcati fara sa se trezeasca unul pe celalat ??? cum sa-i dau sa suga baiatului fara sa-mi fie frica ca-l pocneste sau inghionteste ??? in picioare nu pot sa-l alaptez ca ma trage de pantaloni pana mi-i da jos si plange de mi se rupe sufletul s-o iau si pe ea...in pat..am urcat-o si pe ea langa noi si s-a aruncat peste noi gramada...
va pup si revin !!!
fug la baiat !!!
38+ cu NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...
Nerantula spune:
Claudinna, sunt sigura ca era capusa .. la inceput am zis ca e un fir de praf sau mizerie, dar am tot dat cu servetelul si nu se lua, apoi cu buricul degetului, tot nu am reusit, am scos-o cu unghiile si i-am vazut piciorusele, am simtit-o cum era prinsa de piele, am simtit acea senzatie pe care nu am cum sa o uit , chiar daca era muuult mai mica decat cea de anul trecut.
Anamona, am mai zis ca nu stiu cum a ajuns, singura explicatie e ca poate a intrat la schimbatul anterior de pampers ... eu cred ca lotiunea e eficienta nu daca se plimba capusa pe ea, fara sa muste, ci daca e data pe TOATA pielea, adica bestiile sa fie nevoite sa muste prin lotiune ... ceea ce eu nu am facut, ar fi trebuit sa il dau de acasa pe tot corpusorul, mai ales la incheieturi si zonele puternic vascularizate, acolo se aseaza in special, nu am facut-o, chiar daca l-as fi dat acasa, sigur nu l-ar fi dat si pe cuc. Lotiunea e foarte, foarte parfumata, asta e destul de enervant. www.zanzarin.de/" target="_blank">Se numeste Zanzarin, am luat-o din Germania. Este bio si printre foarte putinele recomandate la copiii pana in 2 ani. Din pacate, acum am mai citit, efectul dureaza pana la 5 ore, noi am stat mai mult la padure, deci nici zonele in care l-am uns nu mai erau protejate
Laureta, am mai stat in iarba de atunci, chiar la munte cand am fost destul de mult, am zis sa nu fiu paranoia, ca nu putem trai numai pe ciment ... si chiar daca as fi incercat numai cimentul, cica pot trai capusele ani de zile in tencuiala caselor, deci nimic nu e total safe, decat putem face cat mai mult sa prevenim sau sa actionam rapid daca se intampla necazul. Si Gruia sta mult in parc in nisip, il adora, nu-l pot tine departe de el .. in acel nisip am vazut deseori caini dormind si nu numai Dupa experienta de anul trecut, cand Gruia nici nu a atins iarba in ziua muscaturii, am inteles ca practic poate fi intepat oriunde ... desigur, mult mai probabil in iarba sau la padure. Cred ca padurile chiar le voi evita de acum , e mult prea mare riscul si greu de controlat.
Monyca, ti-am vazut pozele, Eva e adorabila, a crescut mare si dulce foc, are ochii margelute si imi place asa, motata . Nicolas e tare scumpel, pare un bebelus copt, nu stiu cum sa spun, emana sanatate, prospetime, incredere in el si seamana fff mult cu Eva cand era bebelusa! .. sa-ti traiasca amandoi si sa te bucuri de ei si ei unul de celalalt. Cu gelozia chiar nu stiu cer sa iti spun, mi s-a facut pielea de gaina pe mine cand am citit de Eva, stiu ca ma asteapta si pe mine cu Gruia asta .. acum mi se pare sfasietor citind, nu cred ca exista o cale simpla de a iesi din asta .. doar sa nu incetam sa le aratam iubirea noastra neconditionata si sa nu fie nici urma de pedeapsa in comportamentul nostru fata de ei, atunci cand ii resping pe noii veniti in familie .. Miruna, tu ai citit si ai trait mai mult asta poate, ne dai un sfat? Sau oricine altcineva
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
Nerantula spune:
Mi-a raspuns dr. Bozsik: "This small forma of ticks that is larva has very low infectivity rate, so small is the danger.
Please check the place of biting for some weeks after the bathing when any dermatitis can be very easily detected.
Now, some antiinfective and small drop should put there."
Sper sa scapam si de data asta! Oricum, si faptul ca am scos-o repede ar trebui sa ajute ..
Doamne ajuta sa nu se mai intample! Nimanui!
Tineti-ne pumnii sa nu apara eritemul in urmatoarele 6 saptamani ...
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita