Hai MIRA,NANA,REMY_MV! Bv FLORY mai-iun2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Andrada- vazut poze cu micutul zambaret in somn! Ce o fi visand el acolo? Sa va traiasca!
Anisksa- bine ai revenit! Recuperare usoara! Frumoasa foc printesa! si ce grija are fratiorul ei de ea! Cum stati cu gelozia intre frati?

Felicitari Ana! Bun venit Miruna!
Bun venit acasa Ruxi!
Vazut poze frumoase cu burtica de Marisa ana!
Onana- insanatorise grabnica lui Matei!
Mira- Nastere usoara!

De pe la noi nimic nou!
Va urez o saptamana frumoasa!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

!!!!!HAI MIRA!!!!!!

poze

Cristina40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

!!! Felicitari Ana !!!
!!! Bine ai venit Miruna Nicola !!!

Nana 38+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -2sau mai putin ?!

Mergi la inceput

!!! Hai Mira !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Hai Mira !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

sunt acasa cu amandoi, B s-a repezit la spital, desi e in concediu .
Mira Hai Mira! azi sau maine, e bine sa incepem galeria!! de incurajare
Bubu bine ati venit acasa, felicitari pentru papacioasa, pune si baiatul la treaba!
Miruna bine ai venitAnaMAria felicitari!
Sorana Asa am patit si noi cu Mirci, cum am venit din spital, mi-a facut bronsiolita, a stat la socaramea in carantina cateva zile, apoi l-am luat acasa, desi nu era inca intreamat. SI acum mai muceste si sta calare pe Ilinca.Sper s anu ia fata nimic, stau cu inima cat un purice. Azi mergem la Medicover la un control sa o asculte la plamani, ca nu-mi dau bine seama cum e.Totusi, in ciuda pericolelor de imbolnavire cu cresa, o sa-l dam si noi ca nu ma descurc, nu ma pot ocupa de nici unul cum trebuie!
Marisa_ana esti o mamica f frumoasa!
Merg sa vad pozele cu bbeici din contul comun, ca nu am apucat inca.
r_ocsy multi, scumpa, pe aici sunt, dar voi intra mai de dupa ce -l dau pe Mirci la cresa...
Cu alaptatul, si eu mananc orice, am mancat pana si varzuca, mi-a fost pofta. Si zic ca daca nu dorm, macar sa mananc, restrictii la mancare nu am.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Salutate burtici, mamici si bebici !

Bine ati venit acasa Ruxi si Aniska !

Laura, Aniska - superbe pozici cu bebici, minunate familii !

Fetele noi, bine ati venit! Sarcini si nasteri usoare, si bebici frumosi si sanatosi !

Am pus niste pozici cu noi, de vineri, din parc; in sfarsit ne vedeti si pe noi AFARA, in aer liber ! In rest, ma simt tare aiurea; burtica e non stop tare ca un bolovan, nu mai am nicio pozitie comoda (parca in fund la 90 de grade ma simt ceva mai usurata), am contractii puternice (fara numar ) in partea de sus a abdomenului ... cred ca incearca iubiricea mea sa se angajeze, si dor ca naiba si nu trec cu nimic . Muschi, coaste, stomac, ficati... le simt pe toate PRAF, ciudat insa, nicio durere lombara, in col sau pe sub burta. Imi sunt umflate rau picioarele, si mai nou mi s-a umflat si fata (se vede si in poze); totusi ma bucur ca nu mi-a mai crescut si posteriorul .
La 11 mergem la medic, sa vedem cum stam - nu stiu daca mai intru azi, durerile sunt nasoale rau si nu am pozitie la laptop - daca raman la spital, o sa trimit sms Adei si lui Rocsy (la amandoua, just in case ); daca nu, o sa va dau de stire personal cand nasc, maine dimineata.

Mergi la inceput

Neata ! Cred ca ma paste o raceala , a inceput cu dureri de gat si stranut . Dar daca tot o incasez, mai bine sa o incasez acum ca sa imi treaca pana saptamana viitoare . Cred ca de la vantul turbat din weekend mi se trage !
Promit sa pun poze imediat ce achizitionam galeria ; vroiam astazi dar sotul are de mers la o inmormantare !

cris09 : nici un semn de la mogaldeata din burtica, inca mai sta ?

marisa_ana : esti o mamica tare frumoasa !

mary : am noroc ca bagajul de spital nu trebuie sa contina aproape nimic , daca vreau halat, camasa de noapte, papuci si hainele bebelui pentru iesirea din spital; in rest nimic ca au de toate ! Pe langa cele de mai sus, am adaugat cosmeticele, un prosop ( desi au si ei dar il prefer pe al meu ) , garmastan, supozitorul cu glicerina,tampoane 9 le-am aruncat si pe ele in bagaj ) si cerceii fetei ! Dupa cum vezi, o treaba de 10 minute

lauriciu : sunteti foarte frumosi cu totii !

Nati : dupa cum descrii tu acolo asa s-ar parea ... ca bebelina s-a reintors in pozitia de atac ... cel putin, eu asa o simt pe Sofia si ea este cu capul in jos de la inceput , cred ca o sa ii placa liliecii .

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 9 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Salutate burtici, mamici si bebici !

Bine ati venit acasa Ruxi si Aniska !

Laura, Aniska - superbe pozici cu bebici, minunate familii !

Fetele noi, bine ati venit! Sarcini si nasteri usoare, si bebici frumosi si sanatosi !

Am pus niste pozici cu noi, de vineri, din parc; in sfarsit ne vedeti si pe noi AFARA, in aer liber ! In rest, ma simt tare aiurea; burtica e non stop tare ca un bolovan, nu mai am nicio pozitie comoda (parca in fund la 90 de grade ma simt ceva mai usurata), am contractii puternice (fara numar ) in partea de sus a abdomenului ... cred ca incearca iubiricea mea sa se angajeze, si dor ca naiba si nu trec cu nimic . Muschi, coaste, stomac, ficati... le simt pe toate PRAF, ciudat insa, nicio durere lombara, in col sau pe sub burta. Imi sunt umflate rau picioarele, si mai nou mi s-a umflat si fata (se vede si in poze); totusi ma bucur ca nu mi-a mai crescut si posteriorul .
La 11 mergem la medic, sa vedem cum stam - nu stiu daca mai intru azi, durerile sunt nasoale rau si nu am pozitie la laptop - daca raman la spital, o sa trimit sms Adei si lui Rocsy (la amandoua, just in case ); daca nu, o sa va dau de stire personal cand nasc, maine dimineata.

Nana draguto , asteptam cu sufletul la gura vesti de la tine ! Iti tinem pumnii !

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

neata,

mira nastere usoara. te pup. sunt cu gandul la tine.

Mergi la inceput