Hai MIRA,NANA,REMY_MV! Bv FLORY mai-iun2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 14
moni_or spune:
FELICITARI, ANA, PENTRU BEBE MIRUNICA, SA VA ADUCA MUUULTE BUCURII, RECUPERARE USOARA PENTRU TINE SI MULT LAPTIC!

HAI MIRA!

NASTERE USOARA SI O BEBITA MAYA DE NOTA 10, CA MAMICA EI!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
37+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
ancutzicab spune:
Seara buna, dragelor! Am intrat pentru ca nu vreau cu niciun chip sa ratez galeria pentru Mira, asa ca

HAIDE MIRA!!!!

NASTERE USOARA!!!!

BRAVO, ANAMARIA! BINE AI VENIT, MIRUNA-KINDERINA
!
Bun venit noilor burtici, nastere usoara si bebei sanatosi!
Corina - mi-ai dat branciul de care aveam nevoie ca sa ma interesez de scutecele refolosibile! Am bantuit toata ziua pe net si cred ca am hotarat ce si cum. Sper doar sa nu ma descurajez prea repede cu ele.
Spor si tie la cautari!
Sorana - sanatate multa lui Matei, sa va ocoleasca virusii si pe tine si pe Tudor!
Ruxi - ma bucur din suflet ca sunteti bine. Sa va ocoleasca colicii si sa va acomodati cat mai repede cu noua formula de 4! Aveti grija de voi
!
Va pup pe toate, o seara faina si sa avem maine numai vesti bune!
Anca
35+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Neata. Sa va zic patanie... Ieri m-a apucat bucatareala de deserturi. Si am constatat ca ioc ulei. Sabina mancase, ramane tati cu ea si eu plec cu baietii. Cum ulei de floarea soarelui nu e peste tot, mergem un pic mai departe de coltul strazii. Luam ulei, luam si muscate ptr jardiniera din balcon si revenim acasa (2 ore plimbarea).Acasa.... Sabina s-a trezit cum am plecat noi si cauta mancare; si a plans si s-a necajit... E, baiul e ca de ieri de cand am revenit, mananca de zici ca n-a mancat 2 zile. La max 2 ore, hop cere. Si sta numai in brate lipita de mine (daca ieri simpatiza cu Dominic al Andradei azi e ca Tudor al Soranei). Sunt sfarsita de oboseala si musai trebe sa dorm sa pot produce lapte pe masura cererii, insa nu pot! Corina, daca nu gasesti zi-mi, ca nu e bai, rezolvam. Poti sa cauti in google.ca "couches lavables montreal" ca sa mai vezi variante, preturi, etc. Aici e chiar o industrie de asa ceva. Lauriciu, ce mandrete de baieti ai!!!Sa fie super sanatosi! ![]() Marisa_Ana, tare faina esti! ![]() Sabina, of, si voi cu raceala...Sanatate multa! Nati, unde estiiiiii? Rocsy, super ptr camera...poze? Ioana, Philip, Yann, Sabina |
tare patania voastra, saracuta Sabina! Draga mamii!!!
pentru ca e totusi fetita cuminte dragalasa!Marlena (Mary)
37+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Onana spune:

HAI MIRA

Sa ai o nastere usoara-usoara, sa vina Maya sanatoasa si voioasa, sa va bucurati de momentele magice care va asteapta
!
Ne gandim la voi si va transmitem toata energia noastra pozitiva
!
Sorana
Matei (2 ani, 2 luni) si Tudor (2 saptamani)
mamanati spune:
Buna seara ftelor,
Am lipsit si eu vreo 2 zile si iar am de recuperat cu cititul 2 capitole! Noi suntem binisor, dar au inceputsa ma cam chinuie edemele, plus ca am facut o infectie nasoala la un ochi de nu puteam pune nici lentilele la inceput. Si Camita a fost cu un ochisor inflamat, dar ii trece. Noutati nu prea am, zilele astea tot alergaturi. Ieri au venit parintii sa ma ajute cu curatenia, si seara eram franta de oboseala.
Mai recuperez cu cititul si revin. Dar mai intai scot majoretele pentru Mira...

HAI MIRA!!! NASTERE USOARA!!! 

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
34 fix
Madamar spune:

HAI MIRA!!!
Sa fii curajoasa iar bebelina sa fie sanatoasa si frumoasa!!!
Marlena (Mary)
37+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 2 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Alinutzaa spune:
Felicitari Anamaria!!!!! Recuperare rapida si usoara
Bun venit Miruna! Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!

Hai Mira!!!!!! 

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
37+
Handmade by Alina
mommy_to_be spune:
Seara buna, dragelor!
Va multumesc din suflet celor care ati scos deja motatele la inaintare. Mi-ati adus zambetul si mai larg pe buze
. Eu am petrecut azi o zi superba alaturi de Andreas si intreaga familie. M-am relaxat, am ras, am glumit
. Ma suna lumea sa ma intrebe daca nu am emotii, daca nu mi-e frica, insa eu chiar nu am simtit azi nimic in afara de fericire si liniste... Nu-mi vine sa cred ca maine ma voi intalni cu minunea mea
. Exista mici sanse ca cezariana sa se amane pe marti, insa asta voi afla maine, iar daca va fi asa, va voi anunta. Andreas va va tine la curent cu sirul evenimentelor. I-am dat instructiuni exacte![]()
Acum incerc sa fac nani, caci maine trezirea e la 6. Va pup pe toate si va multumesc mult de sustinere
. Sper sa ne intoarcem repede din spital, sa putem comunica cat mai repede![]()
Mira
fericita 38+cu
Maya Alesandra
AMR cateva ore 

minunea mea
lauriciu spune:
Seara buna tuturor!
AM reusit sa mai recuperez si eu din urma. Am culcat copiii intre 8.30 si 10 si de atunci bag forum. Dar sunt la zi! ![]()
Vreau sa felicit din suflet noile mamici Nikol, Cristina si Ana si sa urez bun venit pe lume bebelusilor Antonia, Miruna si Matei (domnisoarele intai)
Andrada - deci nu mi s-a parut, la a doua nastere chiar am fost ca niste floricele, nu?
. Tare ai fost cu culorile firelor de la sutura, dar asa e... Si eu am nascut la 3.35, la 5.30 m-au dus la salon - fetele deja mergeau la alaptatul de dimineata, iar la 7 m-am dus la neo-nato sa duc cele necesare lui bebe.
Ce noapte buna ati avut voi. La noi e cam una calda-una rece de cand am venit acasa. Asta noapte, de ex, am avut show intre 3 si 6 iar in rest nani de la 10 la 9 dimineata. Rezonabil, as zice. Ce pozica frumoasa am vazut - ce baieti minunati ai, sunteti o splendoare toti trei. Cum se poarta Antonio cu bebe?
Onana - ce mai trageti si voi cu febra voastra. E mai bine sa stea la bunici un timp. Radu al meu a facut febra urata weekendul trecut iar neonatologul de la Giulesti(care e pediatrul amandurora si stia situatia de acasa) mi l-a dat pe cel mic acasa numai fiindca i-am promis ca il trimit pe Radu in "deplasare", cu toate ca nu mai facea febra de luni. Copiii mei s-au cunoscut abia ieri dimineata. Dar a fost mai bine asa. Insa imi dau seama ca ti se rupe suletul ca nu-l poti ingriji tu, doar ca nu te poti imparti...
Mary, foarte interesant cu bonul de la farmacie, bine ca v-ati dat seama la timp.
Corina, draga mea, nu ti-ai pierdut motivatia, ea exista si ai s-o cunosti cat de curand.
Mira, da, a fost cam urat ca nu mi-a venit dr la nastere, mai ales ca a fost o relatie de prietenie, nu genul dr-pacient. Ca sa va dati seama de genul de relatie o sa va spun ca i-am cumparat o icoana speciala pictata manual drept multumire ca ne-a urmarit sarcina, pe care urma sa i-o ofer la nastere. Asta-i viata. Eu am fost foarte dezamagita, nu ma asteptam. In timpul travaliului, cand am inteles ca nu vine si ca o sa nasc cu dr de garda, m-a busit plansul de suparare.
Pentru maine iti urez succes, nastere usoara si bebe Maya sa vina pe lume sanatoasa si voinica!
Rocsy, tinem pumnii sa ajungi pe 19 mai!
Viriniana, daca si streptococul tau o fi fost la fel de real ca infectia mea urinara acuta din s 36... la o urocultura ulterioara s-a dovedit ca urina era, de fapt, sterila...
In Giulesti se pare ca nu se pune epidurala noaptea. EU am avut noroc ca amajuns la ora 10 - am fost ultima epidurala din noaptea aia si la ce mod - medicul de garda ati mi-a montat cateterul si a lasat serul la moasa sa mi-l injecteze cand considera ca e cazul. Si pentru asta a primit 3 mil. Dragut, nu?
BCG nu s-a facut, noi o sa ne zbatem sa facem rost de una din dozele care vor fi importate din bulgaria, sa vedem.
Moni a scriz foarte frumos despre a fi mama. O sa vedeti ca veti sti exact ce si cum aveti de facut. Incercati sa nu stati stresate si crispate si veti creste niste copii sanatosi si echilibrati si iubiti. Si veti fi niste parinti linistiti.
Aniska, frumoase pozici. Sunteti o familie frumoasa!
Bubu, bun venit acasa! sa fiti sanatosi! Timp nu stiu cand o sa mai ai, dar sa intri cand si cand macar sa ne scrii jumate de rand. SI neaparat asteptam pozici!
Arturica, tu esti tare pe sufletul meu cu alaptatul. Si eu m-am lastat furata de peisaj la primul copil si m-am lasat "sfatuita" si am gresit fantastic. AM alaptat 3 saptamani exclusiv, numai dupa program si alte 3 combinat si am regretat enorm. Acum nici nu concep sa mi se spuna ca n-am lapte. NU iau in calcul varianta asta. Ii dau cat cere, cand cere, nu ii dau ceai, nu am biberon, nu am pompa in casa, nu am lapte formula in casa,am o suzeta pe care nu i-am dat-o. Nu am cantar in casa cu care sa-l verific. Suge de cca 8-10 ori in 24 ore, am inteles ca normal este intre 8 si 12 alaptari in prima perioada de viata. Are cca 4-6 scaune pe zi, deci normal, nu are colici, doar ce se frichineste inainte de caca. Dupa ce suge cate 10-15 min la fiecare san inca pot stoarce lapte cu jet.
Mananc orice, exact ca si tine, si refuz sa ma stresez intrebandu-ma daca am sau nu cu ce sa hranesc copilul. Am si gata!
M-am intins iar ca placinta...asta e, daca scriu rar...
Va pup, noapte buna!
mamanati spune:
Nikolett, felicitari pentru bebe Antonia!
Cristina, felicitari pentru Matei Stefan!
Anamaria, felicitari pentru surpriza Miruna-Nicola!
Multa sanatate voua si bebeilor, recuperare rapida si mult laptic!
Sa va zic si eu ceva... Cred ca bebitza mea s-a intors iar cu capsorul in jos!
Nu mai am burta asa latita pe lateral, o simt sughitand jos si nu in stanga sus, si iar resimt intepaturi in col! Sper sa nu gresesc si sa ramana asa pana la marea intalnire!
la toate care ne-au tinut pumnii!
Corina, felicitari pentru bubulina maricica si sanatoasa!
Nana, felicitari si tie pentru bebita grasunica! SI zici tu ca mananci mancare de iepurasi?!![]()
Nici eu nu inteleg de ce ma doare noaptea burta, da rau de tot, cand ma intorc de pe o parte pe alta. Ca ziua sunt OK, daca dorm la pranz.
Arturica, am vazut poza Sabinei de la 3 saptamani. Tare dulcica e!
Bine ati venit in club: Marisa,Suzy,Gabitza
Marisa_Ana, si sunt cu RH-, si sotul are RH+. LA prima nastere nu e niciun rosc pentru tine sau bebe. Important e sa-ti faca vaccinul Imunoglobulin timp de cel mult 72 ore dupa nastere.
Am vazut si poza ta, ai o burtica frumoasa si tu esti tare draguta!
Andrada, tare dulce e printisorul tau zambaret!
Aniska, am vazut in poze ce printesa scumpa ai!
SI ce frumos o tine fratiorul ei in brate!
Arturicii,
pentru ce spuneai despre alaptat. Problema e ca nu tuturor le este asa usor. Tu esti o fericita ca totul decurge asa frumos la acest capitol. Unele mamici chiar intampina multe greutati si e nevoie de multa rabdare/ uneori ajutor/sustinere ca sa reusesti. Sunt fericita ca am reusit s-o alaptez pe Cami pana la 1 an, dar stiu cu ce pret(m-au durut sanii o luna, de urlam). SI noroc de mama ca mi-a fost alaturi. DAr stiu ca oricat nu m-as chinui la inceput, nu renunt nici de data asta. Parerea mea - e minunat sa alaptezi!
Pe mine mai putin ma convinge teoria cu "pot manca orice" desi am citit si eu ca nici in SUA nu se tine regim. As vrea sa mananc si eu multe fructe si legume, dar cum Dumnezeu, ca chiar observam ca o apucau colicii pe Cami cand mancam ceva din alea ce baloneaza!
Ruxi, felicitari ca ati ajuns acasa! CUm va descurcati?
Sorana, un
lui Matei sa se faca bine cat mai curand, micutul de el! Cami nu a racit deloc la gradi primele 3 luni. Apoi a inceput "programul" 3 saptamani acasa una la gradi.
Acum (de vreo 2 luni) e mai binisor, daca nu punem infectia de la ochisor.
Lauriciu, ai 2 copii adorabili!
Theo, foarte frumoasa camera lui bebe si patutul e super!
Ups!
Iar ati intrebat de mine!
Corina, Sorana, Arturica
Sabina, multa sanatate Alexandrei!
Mira, ce bravo esti ca poti fi linistita si calma!
Cam astea erau. Va pup si merg la somn ca se face 2 noaptea, si ma cam apuca iar contractiile.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
34 fix