Hai MIRA,NANA,REMY_MV! Bv FLORY mai-iun2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 13
arturicii spune:
Neata.
Sa va zic patanie...
Ieri m-a apucat bucatareala de deserturi. Si am constatat ca ioc ulei. Sabina mancase, ramane tati cu ea si eu plec cu baietii. Cum ulei de floarea soarelui nu e peste tot, mergem un pic mai departe de coltul strazii. Luam ulei, luam si muscate ptr jardiniera din balcon
si revenim acasa (2 ore plimbarea).
Acasa.... Sabina s-a trezit cum am plecat noi si cauta mancare; si a plans si s-a necajit...
E, baiul e ca de ieri de cand am revenit, mananca de zici ca n-a mancat 2 zile. La max 2 ore, hop cere. Si sta numai in brate lipita de mine (daca ieri simpatiza cu Dominic al Andradei azi e ca Tudor al Soranei). Sunt sfarsita de oboseala si musai trebe sa dorm sa pot produce lapte pe masura cererii, insa nu pot!
Corina, daca nu gasesti zi-mi, ca nu e bai, rezolvam. Poti sa cauti in google.ca "couches lavables montreal" ca sa mai vezi variante, preturi, etc. Aici e chiar o industrie de asa ceva.
Lauriciu, ce mandrete de baieti ai!!!Sa fie super sanatosi!
Marisa_Ana, tare faina esti!
Sabina, of, si voi cu raceala...Sanatate multa!
Nati, unde estiiiiii?
Rocsy, super ptr camera...poze?
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
arturicii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Ioana ( Artu ) : multumim pentru incurajarile legate de alaptat ... sincer sa fie e singurul lucru de care imi fac griji ! Zici ca putem manca orice ? Ar fi super ... ca tot imi sta capul la cirese !!! R_ocsy 37 + Ana Sofia AMR 10 zile ![]() |
Eu nu doar asa zic, asa fac!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
arturicii spune:
Corina, f frumos si detaliat ai explicat
; da, eu sling cu inele am si sunt f muultumita de el;
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Crissy_C spune:
Buna burticutze si mamici!
Intru si eu repede sa o felicit pe Anamaria!!!
Bravo Anamaria, bine ai venit pe lume Mirunica!
Care era scorul la pariul daca-i fetita sau baietel?![]()
Ruxi, bine ai venit acasa, asteptam impresii despre cum te descurci cu gemeneii! 
Mira scumpa, deci maine e ziua cea mare, am inteles bine?
Artu, ce m-ai linistit cu faptul ca mananci orice, mai ales citrice!!! Eu sunt dependenta de lamai si imi plac fructele in general, oricum mi se parea o prostie sa ne privam de vitamine tocmai cand alaptam!
Va pup pe toate!
Cristina, fericita
35+ cu
Patricia
AMR 4+ 

marisa_ana spune:

multumesc tuturor pentru cuvintele frumose!
chiar ajuta la moral pentru ca dupa cum am mai zis sunt pusa de doctor la dieta.
lenabum m-ai intrebat cate kg are bebe. In urma cu o luna avea aprox 2 kg iar saptamana ce urmeaza vineri probabil, ma duc la un nou control si voi afla mai multe. Oricum mi-a zis ca nu e grasunica ci e lunguiata sa zic asa. si noi suntem inalti amandoi.![]()
am senzatia ca mi-a mai urcat burtica.
Ana Maria 36+ cu
Marisa Alexandra
marisa_ana spune:
Am observat in lista ca maine e programata mommy_to_be.
iti tinem pumnii si asteptam vesti .

Ana Maria 36+ cu
Marisa Alexandra
corinasmile spune:

Mira, iubita! 

Maine sunt doar cu gandul la tine, iti tin pumnii si sunt convinsa ca vei avea o nastere de nota 10+++
Curaj muuuuuuuuuuuult!

Corina
32s+ cu Maria
![]()
AMR 8s- si apoi... 
Madamar spune:
| citat din mesajul lui arturicii Hello, Ma bucur sincer daca ati "simtit" ce am scris despre alaptat. Si ar fi extraordinar daca am reusi cat mai multe dintre noi sa alaptam exclusiv pana la 6 luni apoi in continuare, in paralel cu diversificarea, cat mai mult. ![]() Mary, sa inteleg ca ne pregatesti vreo surpriza? ![]() Corina, ce ai mai invatat despre sling? Ti-ai luat ceva? Eu sunr f multumita de ce am primit de la sora mea. Nici noi nu avem carucior luat si o sa aman cat se poate de mult. Probabil luam la inceput de vara ca o sa ne fie cald in sling cred. Insa daca avem o vara ca anul trecut, nu f calduroasa, o sa fim ok si fara carucior. Eu am studiat cum e cu refolosibilele si m-ar fi tentat insa nu pot psihic sa le fol. Insa poate ne spui mai multe din ce ai invatat: cate iti trebuie, pe ce marimi sunt, cat costa (poate vrei sa iti trimit de aici - uite, aici, gasesti de vanzare si noi, ca sa compari preturi) Mai povesteste daca ai dispozitie te rog, ce ai mai aflat azi. ![]() Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Draga Artu, nu am de gind sa ma tin de surprize, cel putin nu pina vine sotul... Doar ca a inceput sa ma ingrijoreze tensiunea, care e tot 130/80... nu stiu: sa sun/sa nu sun doctorul...[/b]
Marlena (Mary)
37+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
| citat din mesajul lui r_ocsy Neata ! Astazi imi pregatesc bagajul de spital Camera fetei este aproape gata, mai avem de pus perdelele, covorul si de asezat hainutele in dulap Mai avem cateva lucruri de pus la punct si nu ne mai ramane decat sa asteptam Tigruta : felicitari pentru implinirea a 34 e saptamani ! R_ocsy 37 + Ana Sofia AMR 10 zile ![]() |
Oare ai reusit sa termini bagajul azi? mie mi-a luat mai mult de 3 zile: pina am calcat tot, si pe fata si pe dos, pina le-am pus - scos din genti, ca nu incapeau, eh... complicat! Bine ca l-am finalizat si eu!
Marlena (Mary)
37+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!