Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

corcoduseeeeeeeeeee

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Da,Doura,deci te-am prins ca si tie iti placEu ma cataram prin copacii din fata blocului sa gasesc vreo doua,de eram de circ pt vecinii mei,trecuti in general,de a doua tinerete
Eu salivam si cand nu eram ,d-apoi acum
Tu ai prin Liban asa ceva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

eu sunt activa all time, dar vinerea e a mea!!! nu renunt la "dansez" pentru nimic, nici pentru masa, fac ce pot si mananc rapid in pauza! asa ca va rog sa fiu scuzata!!! o sg emisiune am pierdut, pe cea de data trecuta! si asta e ultima!!!
si stiti la ce ma gandeam??? in sezonul urmator(toamna), voi fi mama... adica n-o sa mai am timp?!
pe cuvant ca sunt dependenta de emisiunea asta...

Ana
14

Mergi la inceput

corcodusee!! am 2 corcodusi in gradina, unul s-a rupt de prea mult rod... daca stiam, aduceam! aaah, la noi cred ca se mai zice si zarzar.. sau ma insel. nu stiu, nu le prea am cu termenii, am fost cam habarnista la denumiri.

Ana
14

Mergi la inceput

sunt "razna"?

Ana
14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

si stiti la ce ma gandeam??? in sezonul urmator(toamna), voi fi mama... adica n-o sa mai am timp?!

Ana
14

Sigur ca vei avea timp. Fie ca vei sta cu bebe la tzitzi, fie ca va dormi ca un ingeras, fie ca vei da tv-ul mai tare a sa-i distragi atentia si vei dansa cu el in brate sa uite de colici Tb sa ramanem optimiste.

Apropo de corcoduse, fac si eu o marturisire. Cand eram mica eu ma cataram pe garduri dupa dude. Si am fost si la furat de cirese, cu gasca din carier, la unul dintr putinii ciresi din capitala si m-a prins un vecin care mai tarziu mi-a fost profesor de sport in primul an de facultate. Amintiri...

Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

eu sunt activa all time, dar vinerea e a mea!!! nu renunt la "dansez" pentru nimic, nici pentru masa, fac ce pot si mananc rapid in pauza! asa ca va rog sa fiu scuzata!!! o sg emisiune am pierdut, pe cea de data trecuta! si asta e ultima!!!

Ana
14

Parerea mea,Ana,este ca ai sa ai timp si de emisiunea ta preferata,chiar daca ai sa o vizionezi cu bebicul la san!Stiu ca viata noastra se va schimba radical odata cu venirea cipilului,dar asta nu inseamna ca punem punct oricarei mici placeri personale.
Avem oameni in jurul nostru care sigur ne vor ajuta,suntem tinere si sanatoase,Slava Domnului,si ai sa vezi cum o sa le facem noi pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna Burtici!

Am revenit si eu pe pamant romanesc, acum am ajuns si eu acasa! Sunt ceva rupta dar tin sa felicit toate burticile cu ursuletzi sanatosi, cu rezultate bune la Bitest. La multi ani mamicilor si copilasilor sarbatoriti!!!!!!

Felicitari tuturor pt biteste,pt vesti bune,pt inimi bune
La multi ani mamicilor si bebicilor sarbatoriti
Ana O,bun venit in tara, am ajuns amandoua, se pare, in aceeasi zi!
De abia astept sa ne vedem la marea ieseala Confirm inca o data, ca ne vedem in parcul Herastrau, la 10.00.

Va las, trebuie sa ma apuc de despachetat, va pup cu drag si va urez o noapte buna cu vise linistite si odihnitoare!

Madalina10+

Mergi la inceput

Ana,ti-am trimis pm cu nr meu de telefon.
Daca este o mamica binevoitoare ,dintre cele care mergem maine la intalnire,o rog frumos sa imi lase si mie nr de tel pe pm...plss...in caz ca nu va gasesc,sa sun
Simona+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am si corcoduse si dude..chiar sapt trecuta am mancat si dude albe si negre si corco..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput