Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou am mancat cireseeeee ![]() ![]() ...welcome back ana![]() Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 12+ |
Ia nu mai veni cu tentatii din astea care momentan nu se gasesc la noi nici la supermarketuri. Cu capsunile, pepenii mi-am facut pofta, dar cirese...

Siema, este ziua ta?
Cum a fost la Viena, la clinica?Vreau impresii...Crisuletzul, ia zi-ne cum v-ati impacat....
12+
Mami de baiat
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 de unde ti-a venit tie sa imi zici bibiloi???? sti ca asa ii zic eu sotului??? http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+ |

te alintam de la bebelu'.mi se pare mai trandy

Gabriela
9+"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
sugubina spune:
da crisuletu, succes la discutii! Ai sa vezi toate trec si se rezolva in final.
sugubina
+9
sugubina spune:
Iepurasele ziceti-mi si voi ce credeti: am programare la dublul test cand voi avea 11 sapt si 2zile. E oare prea devreme? O sa poata sa masoare tot?
Stiu ca se face intre 11-13 s si 4 zile.. dar totusi?
sugubina
+9
anya2010 spune:
| citat din mesajul lui sugubina Iepurasele ziceti-mi si voi ce credeti: am programare la dublul test cand voi avea 11 sapt si 2zile. E oare prea devreme? O sa poata sa masoare tot? Stiu ca se face intre 11-13 s si 4 zile.. dar totusi? sugubina +9 |
Sigur ca se pot face masuratorile, ele vor fi in concordanta cu varsta fatului. In schimb nu se stie daca iti va putea spune ce e.
Ana
13+

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!Minunea mea
douradoudou spune:
| citat din mesajul lui sugubina Iepurasele ziceti-mi si voi ce credeti: am programare la dublul test cand voi avea 11 sapt si 2zile. E oare prea devreme? O sa poata sa masoare tot? Stiu ca se face intre 11-13 s si 4 zile.. dar totusi? sugubina +9 |
poti sa-ti muti programarea la 12 daca vrei..eu cred ca si al 11 e ok..nu stiu sigur..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
ana_o spune:
Sugubina, eu nu stiu sa raspund, ca nu mi-a recomandat dr meu bitestul, ci triplutest...pe care eu o sa-l fac la 16 sapt si 2 zile. mai asteptam alte raspunsuri... 
Ana
14
sugubina spune:
Nu pot muta, ca deabia am gasit-o si pe asta..Mie mi-a recom si dublul test si apoi triplul test intre 15-17 sapt..
sugubina
+9
douradoudou spune:
eu stiu ca BT e mai bun decat TT..cel putin asa citisem .
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
sugubina spune:
da ma intrebam asa..
Am intrebat ginecologul si a zis ca e ok..am intrebat azi si dr de familie si a zis sa stau linistita.
Idea e ca dubiile de am pt ca colega mea de servici care are 12 sapt a fost joi la dr pentru eco de trim I (adica pt ce am si eu programare la 11s si 2z) si dr ei i-a zis ca nu ii face atunci, ca mai bine ii face la 14s. Ma gandes cine stie..nu o fi avand chef ala de eco cu masuratori, o dura mai mult si de asta a amanat-o ![]()
Incerc sa ma linistesc daca si ginecologul si dr fam a zis la fel..
sugubina
+9