Prietene la bine si la greu -11
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
am venit si eu pe bancutza
Dozz, ma bag la un iaurtel, desi n-am mancat pana acum combinatia asta
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Dozz spune:
Lylyana, ce bine, sper sa iti placa!
Stiu ca unele fete au constatat, cand aveau bb-ii cateva saptamani si colicile erau in mare voga, ca daca au renuntat la lapte, parca au fost si colicile mai putin chinuitoare. Am renuntat si eu la lapte atunci si am observat o imbunatatire clara (multumiri acum, dupa atata vreme ). De atunci beau doar lapte de soia.
Ei, dar acum mi s-a facut din nou pofta de lapte-lapte, cu ocazia descoperirii minunatei Ferme de lapte - din nou, multe multumiri
Fetele care renuntaserati la lapte atunci, v-ati reapucat intre timp de el? Ati observat ceva urmari? merci.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitza35/gabitza35.jpg)
gabitza35 spune:
salutari din nou,
am recuperat doar capitolul precedent.... restul nu stiu cand
multumim de gandurile bune.... dragos a facut prima diaree ( scuze) din viata lui.... asta pe la 18... de atunci pauza... sper sa fie un accident
lylyana, scaunele noastre sunt bertoni, parca "mambo"
vazut poze de la iasi.... super mamici si pitici... numai siluete... oare mai reusesc in cincinalul asta sa-mi revin la forma initiala?
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Dozz, eu nu am renuntat la, lapte, nici nu am avut colici decat 3-4 zile, pana i-am dat sab simplex.
Gabitza, cred ca-si va reveni fiecare cum a fost inainte de sarcina, mai devreme sau mai tarziu
pozicile noastre
varsta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
buna seara din nou...am uitat in mesajul anterior sa urez fulgusorilor sarbatoriti astazi: Annabelle, Dragos, Matteo si Andrei
Licuriciule intr-adevar Dymomo nu a reusit sa ajunga pt ca Danut a adormit exact cu 5 min inainte de ora propusa, dupa ce nu a vrut nici sa pape nici sa faca nani toata ziua...nu-i nimic, o sa ne vedem data viitoare
Lumi ati ajuns la timp la doctor? totul e ok cu ochisorii printesei? pupam fetele dragi
mai fetelor, daca ati vedea-o pe Annabelle ce falcosica e nici nu ziceti ca e mofti la mancare...e o dulceata si cred ca stia ca vreau sa o smotocesc putin ca a dormit tot timpul cat am fost in preajma ei
Ralu_seby uite noi azi-noapte am dormit cu geamul rabatat pt ca era prea cald, ne sufocam de-acum...sper sa nu raceasca gazuta
Krelia felicitari pt Raresel explorator, si tot din categoria aia zic si eu ca Sabina s-a intors de pe burtica pe spate in seara asta
am vazut si eu in sfarsit creatia Dianei... mai duoamna, da' matale mai ai multe talente de-astea ascunse? ca eu deja ma simt mult depasita...apai eu nu stiu sa fac nik, abia pot sa ma ocup de una bucata cupkil
FELICITARI! esti de admirat
aaa...tati i-a dat azi Sabinei pepene rosu...si a inceput sa planga cand i l-a luat de la gurita, a stat si l-a molfait vreo 10 minute de era ca o purcicuta si pe la gura si pe hainute...oare se intampla ceva daca a papat pepene? pepenele face parte din categoria "nu inca!" ?
lilisor vezi ce prostii invatati copilul ca parca nu merge "da , da , da" la toate intrebarile
pupam
Lalu
Strumfy merci de poze...sunt faine, poate mi le dai si pe mess
Ionela si Ramonik copilasii vostri parca sunt facuti sa fie impreuna, asa frumos au socializat azi
Licuriciule fugi repede la doctor de vezi ce's cu petele alea de pe maini, si destreseaza-te ca sa treaca...da'o'ncolo de diversificare ca iese ea pana la urma
Dozz multumim...te asteptam si pe tine in poze alaturi de bucurestence
Ramo C mama ei de foarfeca , a trezit cupilul
Raluci nu rimeaza da' e bun asa...'nteles ideea
Lylyana corcoduse?! ...si eu nu am vazut inca?! ... mor dupa acriturile alea, cand eram gravida mancam cate o punga pe seara...mergeam si culegeam din copacul din fata blocului pana l-am golit...cred ca l-am mancat tot de una singura
Cuscri, Monis saru'mana de raspunsuri, clar de-acu' o pun la san sa-i treaca setea...
Monis bun de stiut cu caisa...sa mai amanam si noi cat putem
Cuscri lasa ca trece manuta si poti sa revii la activitatile dinainte si la optimismul tau specific ... astept vestile bune
Andre hai ca incet incet devii si tu mare croitoreasa...bun si inceputul cu punga
cam atat...nu va suparati ca nu am raspuns la toata lumea dar trancanesc prea tare tastele astea si maimutelul meu doarme...multumesc la toate fetele care au spus cateva vorbe despre intalneala noapte buna
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Lylyana,am bagat pauza si deja ne simtim mai bine amandoua!In loc sa fiu stresata ca nu mananca,si sa plang prin baie,acum stau si ma joc cu ea!
Voi ce mai faceti? V-am vazut pozele,sunteti o familie foarte frumoasa,Alex e absolut superb! Ma bucur mult ca accepta fructele,sunt sigura ca va accepta si legume!
Dankutza,imi pare nespus de rau pt parintii tai si inteleg perfect cat de greu trebuie sa le fie...inteleg perfect si teama(am fost jefuita cu ceva ani in urma,si mai tresar si acum cand merge cineva in spatele meu....).Se au unul pe altul,va au pe voi,nepoteii,si sper ca,incet incet,se vor calma si vor reveni la viata lor de dinainte.
Pinky ce mai face?
Lavi,sper sa va reveniti si voi dupa febra nuntilor si a cheltuitului de banuti. Ma bucur ca Rares e baiat de gasca si papa frumos!
Mitzi,esti o draguta!
Monica,ma bucur foarte mult ca ati ajuns cu bine,ca Maria a fost de gasca in avion si ca deja v-ati acomodat acolo. Astazi traiam cu impresia ca voi vedea si o fata bloda,creata venind la intalnire....imi pare rau ca nu ne-am ma intalnit inainte sa pleci. Dar,cum la noi tati a schimbat planurile si vom sta mai mult pe-aici,astept sa ne intalnim anul viitor,si ne vom privi papusile `fugarind` porumbeii!!!
Alinush ,imi pare atat de rau ca Dragos e bolnavior!!! sa treaca repede!
Hmm,ganduri si gandulete mi-am facut si eu cand toti fulgusorii se intorceau,numai a mea nu se mai intorcea. Si acum le face pe toate deodata,ba chiar se taraste cu spatele. Daca te consoleaza cu ceva,Annabelle(7 luni,da?),nu sta mai mult de 1 minut singura in fundulet,si eu nu ma stresez deloc. Am auzit de mii de ori `fiecare bebe are ritmul lui`-acum cred chestia asta.Nu sunt robotei ca,la exact 4 luni sa faca `x`,la 5 luni sa faca `y`,la sase `z`,asa ca nu mai fi trista,bucura-te de ce face acum,si nu pierde aceste momente stresandu-te ca nu face anumite chestii.
Dozz,imi plac postarile tale,esti foarte draguta.Vad ca esti si tu printre gospodinele forumului,faci niste placinte super! Multumesc mult,deja ma simt mai bine ca am intrerupt D.Cu dormitul in brate chiar nu stiu ce sa-ti spun,imi pare rau...la capitolul asta ma pot lauda cu copil model.
Spor la citit! Incepusem si eu sa citesc "Totul se intampla..",dar m-am luat cu alte chestii si...pauza!
Lili ,imi pare rau pt parul tau,dar sunt sigura ca Mariuca,cand va creste putin mai mare,te va pieptana si mangaia,spunandu-ti cat de frumoasa esti! Ia sa ne spuna fetele care mai au copilasi,nu e asa?
Felicitari pt "da",trebuie sa fie o placere sa o vezi "vorbind"!
Ali,imi pare rau pt durerile de spate,probabil il chinuie si pe el dintisorii pe cale de aparitie.
Ralu,ma bucur ca ai reusit sa mergi la dentist si Matei a fost finut si a dormit tot timpul.Doamne,ce de nunti ma aveti si voi!!
Nu as fi crezut inainte de sarcina,dar chiar conteaza cand vezi ca atatia oameni se gandesc la tine,chiar daca nu ne-am intalnit vreodata. Ma simt foarte bine cu voi,ma intristez cand cineva are necazuri si ma bucur pt bucuriile voastre. Si ma simt atat de bine ca stiu ca am si eu cui sa ma plang,si sa fiu si inteleasa cum numai voi puteti!
Gabitza,sper ca Dragos sa treaca cat mai repede de perioada asta. Eva ce mai face?
Raluci,imi place cum iti valorifici timpul:sport si lectura!
Nu-mi place banda deloc,nu-mi place sa alerg!
Na_bo,felicitari pt rochie!
Asa e,"copii mici-probleme mici,copii mari-probleme mari"-nici nu vreau sa ma gandesc!
Monis,nici eu nu sunt de acord cu pusul copilului la TV. Din pacate,la noi este TV in dormitorul in care sta ziua si in sufragerie,si oricum as aseza-o,tot se intoarce si se uita....sa stau toata ziua in casa si sa nu vad si eu o stire(suna a egoism,stiu....). Am pus-o si eu in sufragerie,pe jos,pe salteluta de joaca-vreau sa spun ca 5 minute nu s-a miscat,se uita derutata la mine,ca si cum as fi pedepsit-o.Nu am suportat sa o vad asa,mai incercam alta data,cate un pic in fiecare zi.
Ma bucur ca Iuli se intoarce din nou,sa vezi ce comic va fi cand se taraste!
Andre,ma bucur foarte mult ca papa bine Chiara! Si e super ca o poti lua cu tine,la sala.Se delecteaza italincele noastre cu privit de "pachetele"!
Lidia,iti multumim ca esti alaturi de noi,abia astept sa ne revansam!
Laurairina,eu zic ca ar trebui sa mergi,totusi,la un dermatolog-o cremuta si gata cu mancarimile si basicutele! Nu trebuie sa te gandesti la ce e mai rau,si nici intr-un caz sa compari petele tale cu cele ale unui cadevru
. Poate fi o reactie alergica la detergentul de vase!
Imi pare rau ca te chinui asa cu dus/zgomote,la noi,dupa ce adoarme,e perfect pt dus si ate treburi.In schimb,nu pot tusi-se sperie si incepe sa planga.
Cum mai papa Amalia?
Shtrumfy,si eu fierb apa plata.Multumim pt pozici!
Krelia,felicitari pt noua descoperire a lui Albastrel! spor la treaba si sper ca iti vei gasi timp si de o plimbarica,sa te relaxezi.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
lylyana.ion spune:
Lumi
nu ne-ai spus ce ai facut la dr cu ochisorii pisicutei
pozicile noastre
varsta noastra
lylyana.ion spune:
Ancutzica, corcodusele din bucuresti se coc repede
pozicile noastre
varsta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Ancutzica,imi pare rau ca nu am putut sta mai mult cu voi. Nu am mai "smotocit-o" pe Sabinuta,pt ca nu am avut cum sa o dau pe Annabelle la schimb
,a adormit exact inainte sa ajungi tu.
Am ajuns la timp la doctor-mai avea un pacient,dupa care ar fi plecat. Annabelle are o iritatie-probabil a atins ceva,a dat pe la ochisori,si a facut o reactie alergica. Ne-a recomandat sa o stergem cu ser fiziologic si ceva canamicina(cu asta mai astept pana luni,sa aud si parerea pediatrei).
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi