Prietene la bine si la greu -11

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

I-am "copt-o" azi lui Pampersel, in sensul ca ma pregateam sa rontai repede un mar Bot de Iepure, preferatul meu..cand se uita fi-miu atent tare la mine...si ii dau asa pe la nas cu el. Ei bine, m-a apucat cu amandoua mainile si a tras spre el bucata de mar si a inceput sa o lipaie. Radeam si eu si tati de papaciosul meu

Si tot azi m-am inucmetat sa tai si eu "avocatul"..ca era deja moaaaleeee..nu mi-am amintit in timp util ca am rosii in frigi si am stors doar putina lamaie pe el si am bagat o lingurita goala. AM mancat un sfert, dar nu pot parca sa-l pap asa ca-mi pare usor fad si gras, cred ca merge in salate cum ziceati si voi. Tati a gustat si el dar asa "la rece" nu a fost impresionat. I-am spus ca in salate si mai ales pt bebe e f bun si a fost de acord sa incercam.

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Seara buna si de la noi!
licuriciu eu stau si-l astept pe tati sa-i pun copilu in brate poate poate apuc sa ma spal pe cap inainte sa vina ora de baie/masa/somn => nu mai am voie sa fac baie ca fac zgomot si trezesc fata asta se vroia mesaj de incurajare
iesencele sint tare frumoase si vorba ralucai niste suple ceva de speriat
monis deci caisa=bad, raminem pe mar si para pina cind mai apare vreun fruct national? Ca piscotica mea s-a cam plictisit Ma bucur ca Santi e multumit sa fie gimnast la sol
mitzi
andre am o punga de veverite rarissime obtinuta cu mare greutate Trimit? vorbesc serios
ralu_seby tare Mateiu-hotz-de-mar
Sa cra-cra si eu comicaria zilei - jumatatea mea de omulet de jumatate de an a invatat sa zica "da" si aproba cu generozitate totul. non stop asa ca eu si tati ne distram sa-i spunem timpenii ca sa ne zica da, da, da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Finala "Dansez pt tine", zic si eu , chiar asa a fost pe bune faza cu ce a zis Grigoras despre Iuliana, Bursucul etc?! WTF?! Urat..

By the way, tocmai am devorat o salata verde cu pui siii avocado. L-am papat tot. Bunut dom'le! Pam-pam

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari, mi-au inseninat ziua!!!

La intalneala a fost super, timpul a zburat fara sa ne dam seama.Nici nu se putea sa-mi petrec ziua mai frumos.
Ancutza, inca o data multumesc pentru flori!

Acum fug sa fac baita fetei, va las prajituri de toate felurile(ca doar la astea ma pricep cat de cat), tort tiramisu si bauturica pe alese.

Am pus si eu putinele poze pe care le-am facut pe fulgusori.

pupiiiici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lili, asa e si la noi cu dusu facut dupa ce adoarme rechinasa, e interzis..ca baie e fix perete in perete cu dormitoru, si patutu e pe peretele lipit de baie..
La noi singurul cuvant e dai dai dai dai, si noi tot ii cerem una alta si ea zice dai dai dai, ne cearta in legea ei..

petele mele de pe maini au facut basici pe alocuri si ma mananca rau...Da si eu rea m-am facut ca nu le bag in seama..

Si am vazut pozici frumoase rau de la Iesi, o intalneala super vad ca ati avut gazelutelor!!!!! Iar Mihnea era boieru boierilor acolo, dar am vazut ca a stat cumintel alaturi de logodnica lui to be, Ruxi , ba chiar Ruxi tot il indesa sa ia atitudine si el era timid

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Si mai am si io o 'suparare', de cand cu marea D. fiimea se caca de toti banii nostri..Face kk dupa fiecare masa din timpul zilei ,zici ca e ceas, mananca ,se kk , mananca, se kk....Nici cand era bebelus mic mic nu schimbam atatea pampersuri cat schimb acu la ea...Si nu are diaree, nici nu e constipata.
De asta zic mersi..

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

heloooo

gasiti poze de la intalneala la semnatura...a fost SUPER, eu m-am simtit in largul meu , parca le-as cunoaste pe fete de-o viata...inca odata La multi ani Lalu

revin si eu cu o placintica mai tarziu
pupici la toata lumea

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

frumos totul: mamicile, fulgusorii, atmossfera. bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Si mai am si io o 'suparare', de cand cu marea D. fiimea se caca de toti banii nostri..Face kk dupa fiecare masa din timpul zilei ,zici ca e ceas, mananca ,se kk , mananca, se kk....Nici cand era bebelus mic mic nu schimbam atatea pampersuri cat schimb acu la ea...Si nu are diaree, nici nu e constipata.
De asta zic mersi..

rechinas in pozici

Exact asa face si broscoiul de vreo 2 saptamani.

Acum il pusai adormit in patut, sa stau si eu pe forum, da ca o toanta ce sunt, scapai pe jos forfecuta, cu care ii taiasem unghiile, de 2 ori la rand si de trezi deja . Reusi de-si scoasa si un picior din sac, acum se lupta la celelalt. Nu mai pot sa-l pacalesc nicicum.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

faine fetele de la Iasi si fulgusorii lor bineinteles

Andre- ai scos-o la capat pana la urma cu papica Chiarei.

Lauriciu- si noi patim la fel cu kk, si ce e mai nostim, cand o pun seara la somn, inca nu-si termina sticluta si face, draga de ea si asa rade cand o iau sa o schimb

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

lili, la noi nectarina de la carrfour si piersica de la borcanel hipp n-au avut efect naspa. nu i-am dat caisa...

ramoc, se vede ca esti prin oltenia

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput