Prietene la bine si la greu -11

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Cory, nu nu este de la dintisori. A supt ceva, acum e in bouncer, jumule un plus. Ma enerveaza toata lumea care zice ca poate nu se satura doar cu sanul (am lapte) si sotul care nu intelege de ce nu sunt mai calma. Pai sa il auda el urland incontinuu 2 ore si sa vedem cat de calm ar putea sa fie el...nu de alta dar el este persoana cea mai putin calma si linistita pe care o cunosc

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

in leg. cu intrarea din CIC 1 in CIC 2 - intrebarea e, daca am optat pt. 85% la CIC 1, pt. CIC 2 ramane aceeasi suma de bani? sau e 85% din 85%?

mie mi-e sa nu ne dea 600 de lei
chiar nu stiu cum este...

Ralu, ar fi doar dinti sau burtica

Lavi, have fun!

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Ralu pai daaa...este f greu sa-ti pastrezi calmul cand plange bb atat de mult. Nu de alta, dar se audna toate: mila pt el ca palnge asa, oboseala..etc . Iar lapte ai cu siguranta. Ai putea sa te mulgi putin si sa-l gusti, sora mea patise ceva de genu si cnd a gustat nu era bunutz lapticul, era acrisor. Dar nu cred ca asta e pb la tine. Probabil e o faza de-a lui, si al meu a avut. E greu rau si ai nevoie de sustinerea sotului. Al meu a stat si el cu bb cand a avut faza asta cu plansul pt ca eu cedam. Si m-a ajutat mult. Gandeste pozitiv, o sa treaca. Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.ro/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465188020727063986

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

ziua buna si de la noi

LA MULTI ANI FLORICIK!!!!! (scuze pt intarziere)

Stephy, citesc postarile tale cu cea mai mare placere si nu mai spune ca te simti prost pt ca suntem intre prietene si e normal sa-ti spui toate ofurile aici. si asteptam vesti bune.

ramonik eu stiu ca daca intri din CIC1 in CIC2 intri cu aceeasi indemnizatie. (sper sa nu faca astia modificari si la noi)

ralu asa zic si eu ca e ori de la burtica ori de oboseala face asa (a mea asa face cand e prea obosita), daca zici ca n-a dormit prea bine azi noapte.

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Cezarica LA MULTE LUNITE!!!

Lavi distractie placuta la nunta!!

va pup pe toate, o duminica frumoasa, noi iesim pe terasa la soare pana vine tati de la servici ca sa iesim putin.

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Cory, nu nu este de la dintisori. A supt ceva, acum e in bouncer, jumule un plus. Ma enerveaza toata lumea care zice ca poate nu se satura doar cu sanul (am lapte) si sotul care nu intelege de ce nu sunt mai calma. Pai sa il auda el urland incontinuu 2 ore si sa vedem cat de calm ar putea sa fie el...nu de alta dar el este persoana cea mai putin calma si linistita pe care o cunosc

pozici botez 07.02.2010

Ralu, poate fi de la vremea asta urata, sa fie si ei indispusi? Si Ana s-a trezit azi noapte la 3 si de atunci tot plans si miorlait am auzit. O pun la san, atunci e putin liniste, apoi o ia de la capat. Reprizele de somn sunt de max 20 minute din care primele 15 in brate .

Si eu am verificat-o de bubite, iritatii, i-am luat temperatura, i-am facut masaj la burtica... toate ok, asa ca imi ramane doar explicatia cu vremea.

O sa fie azi o zi mai grea pt mai multe dintre noi pt ca din cauza ploii nici nu ii putem scoate afara. Dar va trece cumva. Cred ca pe seara, pe bancuta, o sa ne clatinam care mai de care...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

floricik - cu scuzele de rigoare pt. intarziere La multi ani!

in leg. cu intrarea din CIC 1 in CIC 2 - intrebarea e, daca am optat pt. 85% la CIC 1, pt. CIC 2 ramane aceeasi suma de bani? sau e 85% din 85%?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Ramonika, la sectiunea juridice e un moderator care cunoaste legea ff bine si raspunde repede la intrebari (1-2 zile). Uite link-ul catre juridice:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149804

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

buna fetelor!

eu ma plangeam ca Amalia se trezeste dimineata devreme si nu mai vrea sa doarma dar macar e vesele si nu urla

Ralu- nu stiu ce sa ti zic decat rabdare, stiu ca e greu cand vezi ca urla, poate si de oboseala.ama atunci urla, dar daca o puneam la titi se linistea si adormea pana la urma

cu indemnizatia nu stiu cum e

eu cred ca ii voi inlocui o masa la Craciun,ca nu vrea sa pape numa cate un pic. Incepe cu pofta, deci nu e ca nu-i place si la un moment dat nu mai vrea... dar laptic, da...asta e.
se poate ca se oxideaza marul si isi schimba gustul, sau sunt dusa?

Lyly- a mancat Alex cartofi, ca a ea nici de aia nu a vrut

bebeilor mofturosi sa se faca cuminti, dar si celorlalti

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna gagici!

M-am intors acasa de la spital pe la 12 si sunt bine!!!!!!!Fug sa-i dau papa lui Iustinut ca s-a trezit acum si apoi sa dansez ca nu mai pot de bucurie.
Intru la noapte sa citesc si sa scriu mai multe .
Va pup ,va iubesc si va multumesc din inima pentru tot
Revin cu sampania rece ,promit.

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Buna gagici!

M-am intors acasa de la spital pe la 12 si sunt bine!!!!!!!Fug sa-i dau papa lui Iustinut ca s-a trezit acum si apoi sa dansez ca nu mai pot de bucurie.
Intru la noapte sa citesc si sa scriu mai multe .
Va pup ,va iubesc si va multumesc din inima pentru tot
Revin cu sampania rece ,promit.

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Stephy, ma bucur f tareeeeee! Ne auzim la ceas de noapte

pozici botez 07.02.2010

Mergi la inceput