Prietene la bine si la greu -11
Raspunsuri - Pagina 15
laviniablaga spune:
Raportez ca aseara printul meu a mancat branzica de vacuta cu mandarina...i-a placut foarte mult...branzica a facut-o mama soacra...din lapte cumparat de la tarani si cu pastila de calciu....am insarcinat-o pe ea cu procurarea branzicii...asa ca...prea multe despre procesul de productie nu va pot spune.
Simina felicitari pentru noile achizitii...sa le folositi sanatoase!
La multe lunite micuta Cezara, si pentru mami Dankutza un brat de flori de mai
Pupaceala tuturor!
revin
Andrecluj spune:
Buna dimineata, dragi prietene la bine si la greu, ma prezint urgent cu frapucinele / capucinele de rigoare, azi aveti niste frisca suplimentara ca e duminica si ca ma simt mai bine. Noi fugim la plaja, dar nu inainte de a ridica cipilica lu' buni din nou in fatza Dianei si a scoate niste pentru draga noastra Stephy , sa vii cu vesti bune si sa ne spui ca te putem strange in brate cat putem noi de tare Sa aveti o duminica frumoasa de tot! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
Dozz spune:
Buna dimineata tuturor!
La multe lunite, Pinky! Sa cresti mare, sanatoasa, sa inseninezi zilele parintilor tai!
Dankutza, o zi cat mai frumoasa azi!
Shtephy, iti tinem pumnii azi la doctor, sa vii numai cu vesti bune!
Diana, multumesc ca ai reluat explicatia cu lamaia si pt mine, uituca. Ce maini de aur ai, minunata rochita de printesa!
raluci_b spune:
neata, sa ne traiesti cezarica mica
Shtephy te asteptam cu drag cu vesti bune
k- pupam albastrelul kk-cios, ce bine e de el ca face, noi tot asa suntem
facut programare la o pediatra specializata in nutritie, mergem marti, sunt curioasa de ce schema de diversificare ne da, ca deja eu nu stiu ce sa-i mai dau sa-l ajute
Lavi - mami sexu asteptam poze de la nunta
Diana - cea cu mainile de aur
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
lylyana.ion spune:
Buna dimineata si de noi!
Va oferim o de la Bucuresti, ca ploua si e urat afara, poate ne mai scoate din starea asta de leneveala
Shtephy, asteptam vestile bune
Many, sa treaca starea proasta. si eu as vrea sa intru in cic 2, dar dr mi-a zis pauza...
Diana, super rochita si modelul
Dozz, abia astept sa fac si eu mousse-ul
K, sper ca azi sunteti fara miorlait
am vazut ca ati vb si de modelarea comportamentului copiilor nostri, sper sa ne iasa la toate o treaba foarte buna. eu una am emotii
noi ieri am fost la gratarel, ca in fiecare sambata de acum inainte, cu exceptia celor ploioase. am stat afara la aer, e asa frumos... si iar ma apuca invidia pe cei care stau la tara
azi n-am chef de nimic, as dormi, dar cum sa fac??
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
lylyana.ion spune:
Cezara de mami Dakutza
sa cresti mare si sanatoasa si frumoasa
mami de Cezara, un brat de
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
Ramonika spune:
floricik - cu scuzele de rigoare pt. intarziere La multi ani!
in leg. cu intrarea din CIC 1 in CIC 2 - intrebarea e, daca am optat pt. 85% la CIC 1, pt. CIC 2 ramane aceeasi suma de bani? sau e 85% din 85%?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
laviniablaga spune:
Noi ne prega pentru nunta de azi...ultimele retusuri...e vreme ploioasa...presimt ca de data asta voi ajunge mult mai devreme decat ieri acasa!Va las...ca la 12.00 trebuie sa fim la biserica
ralu_seby spune:
Neata,
Fetele, cred ca ma duc pe campii......Matei plange si urla continuu, nu stiu ce sa-i mai fac. S-a culcat aseara si pe la 02 s-a trezit. N-a mai dormit pana la 04, a plans, a urlat si tipat. In brate cand il iau se potoleste, cum il pun in patut zici ca-l pun pe ace. Si acum la fel. AM reusit si a adormit in brate evident azi-noapte, dupa ce l-am verificat de dinti, dc l-o incomoda ceva pe piele, i-am dat Infacol pt burtica, chiar si 1,5ml Nurofen, l-am curatat in nas...i-am pus carti sub saltea ca poate nu reuseste sa respire...
Pur si simplu nu stiu ce are...
Acum urla iar de aproape 1 ora, vad ca ii e somn, dar cand il pun in patut o luam de la capat.
Acum l-am pus la san..sa vedem ce-o iesi.
La multe lunite Pinky!!!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Cory_B spune:
Ralu - offf....tare greu iti este, cu siguranta. e frustrant sa vezi ca plange atata bb si nu stii ce-l supara si ce sa-i faci sa-l calmezi. Am patit-o si noi. Pana la urma, e de la dintisori? adica se vede ceva pe la gingiute? Sau poate il supara burtica...Pupacim mamica obosita Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.ro/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465188020727063986