Prietene la bine si la greu -11
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Andrecluj spune:
Buna dimi! Floricik Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si iubita mult! Frumoasa varsta faci, pentru mine a fost cea mai frumoasa petrecere din viata mea. Lumi Ai gasit offline de la mine? Lili Ioi, chiar ai pufuletii mei? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralu_seby spune:
Buna dimineata! Astazi implinim 5 lunitzeeee
!!!
Am bucatarit de dimineata ca sa pun de-o masa-ntinsa
, asadar la alegere
Avem si muzichie La Multi Ani
, sa fiti bucuria si mandria parintilor vostri si mamicii Floricik, sa ai parte numai de implinuri alaturi de toti cei dragi! La Multi Ani strabunicii lui Bubu,sa fie sanatoasa!
Revin
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
ziua buna tuturor
Nu am citit mai nimic de 3 capitole... sper sa reusesc sa recuperez cate ceva, dar nu azi.
Incep prin a-mi turna cenusa in cap... sunt o. nu mai spun ca mi-e jena. Ieri nu am realizat ca e ziua lui Annabelle si a Lui Lalu ( Laurei) . Sa-mi fie rusine. Ma tot uitam la trandafirii superbi din carutul Arianei si ma intrebam ce-mi scapa. Ei na... ce putea sa-mi scape??? ESENTIALUL. Cu intarziere La multi ani! celor 2 printese, una mica si bolfosica , una inalta si gazela!
Mihnea a tras cu ochiul si la Sabinuta... dar cred ca facea asta pentru ca erau conostinte mai vechi... totusi... a fost interesat mai mult de Ruxi.
Fetele sunt suuuuper... De ancutza am mai spus... , pe celelalte abia le-am cunoscut, dar... parca ne stim de o viata. Lalu e inalta si slaba ca o gazele, Bia e o dulce , parca ar fi un copil, Lumi o finuta, spui ca a implinit ieri 20 de ani, Cuscrelu, nici nu il mai laud ca ea era superba si cu burtica mare... daca Ruxi ii seamana... se topeste Mihnea, iar Ancutza chiar e sora mai mare a Sabinei...
As mai scrie , dar mai am 1456,33 lucruri de facut... stiti voi... ca inainte sa nasc... si culmea... sigur nici 0.33 nu mai reusesc sa fac
W_e placut sarbatoritilor de zilele astea...
ps. am furat poze de la ieseala
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Vroiam sa va multumesc mult pentru mesajele de incurajare. Inseamna enorm ca niste oameni sa-si indrepte un gand frumos pentru tine.
In tot negrul din jurul meu, vin si eu cu o raza mica de bucurie. Lui Pinky nu-i mai curge ochisorul. I s-a desfundat canalul lacrimal. Dozz tu ma intrebai de ochisor acum ceva timp. Practic canalul s-a desfundat cand a vrut el. Primul s-a desfundat acum 2 luni si asta, acum cateva zile. Tot ce faceam era sa-i "spal" ochisorul foarte des cu ser fiziologic. De cate ori pe zi. Apoi ii faceam masaj la ochisor. In coltul intern al ochiului, daca pui mana, o sa simiti "un bob de orez". Ei bine, oftalmologul mi-a spus, sa-i pun o picatura de ser si apoi sa-i dau de 2-3 ori cu degetul peste bobul de orez. Atat! Asta am facut pana acum. Ideea e ca apasand acolo, la un moment dat, face o mica presiune si il desfunda.Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=sBKDbH6wHNM" target="_blank"> Cezara "vorbeste" cu mami
www.youtube.com/watch?v=VqmBCcv5BkU" target="_blank">Cezara se pregateste de botez
laurairina13 spune:
iete bre ce matinale pe aici, se vede treaba ca e wee si toata lumea se grabeste de dimineata sa faca enspe treb'soare! Floricik, sa infloresti mereu asa frumos cum infloreste o floare, sa fii iubita de persoanele dragi tie, si mai ales de Ema ta cea dragalasa!!
Matei, Remus si strabunica lui
Coque sa stii ca si eu sunt cu Realitatea zilnic deschisa , spre bucuria mea rechinasa nu e tocmai mare fana a postului, si rareori arunca cate un ochi la magadoaia de tembelizor Poate si pt faptul ca e mereu deschis, nu o mai atrage...Ea are treaba sa urmareasca in casa pe toata lumea, sa se tarasca ca racu inapoi, sa bage in gura tot ce prinde..
Miha , nu-i bai daca reusesti chiar sa 'ne recuperezi' complet, bine ca intri si mai zici de voi
. Cum e vremea pe acolo, ca tot dadeau astia la stiri ca ninge la voi
Si Dominic a invatat deja spaniola?, sau poate de asta nu se bucura cand merge la gradi ca nu reuseste sa se inteleaga cu toti copiii..
Va pup si eu, ma'k sa pregatesc fructili la asta mica, si pe urma pe afar
Si bineinteles dupa amiaza program de ceva bucatareala..curatenie..Zi de smotru, vorba Kreliei.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Iupii, ce bine Dankutza, uite asa incet incet se limpezesc lucrurile si rasare soarele din nou la voi! Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
na_bo spune:
La multi ani Floricik, sa fii sanaoasa si fericita alaturi de cei dragi Remus, Matei, Laura
Multumim de cinste
acum program administrativ, spor la treaba fetelor si week-end placut
Natalia, fericita de
Amalia Maria!!!
mihamora spune:
Laurairina - se poate sa fie si din cauza asta nefericit, dar nu prea cred totusi, zice ca e suparat pe noi ca il
ducem la gradinita si ca ieri le-a dat tort si nu a vrut sa manance pt ca era suparat si atunci i-a dat doamna cu
lingurita.
Pun niste poze, cred ca ninge in zonele de munte, am fost Duminica trecuta in Granada si se vedeau muntii Sierra Nevada
cu zapada pe ei. Aici e vreme de plaja. La voi cum e vremea , merge de plaja?
La multi ani Floricik!!! Sa fii fericita!!!
La multi ani Lalu!!!
La multi ani Anabelle!!!
Scuze de intarziere.
Ma duc sa vad si eu pozele de la intalnire, trebuia sa fiu si eu acolo....
Aaa, si poze ...
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
laurairina13 spune:
Miha la noi sunt abia 22 de grade maximum maximorum, si mai bate si ceva vanticel mereu...Sunt cateva persoane pe plaja, astia mai indraznetii..Io cu rechinila nu cred sa mergem inca la plaja...E racoare dimineata momentan..poate in iunie, iulie incepem si noi..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
mihamora spune:
Ah, am uitat sa incarc 2 poze din vitrina unui magazin, am vazut chestii crosetate si le-am pozat pentru tine Laura, papuceii crosetati erau 3 euro, uite aici
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007