Licurici de ianuarie - februarie 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Sa vedeti ce dezamagita sunt daca nu e nimic/....

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia
noi inca nu ne spalam pe dinti
inca nu mancam asa de multe
inca mancam pisat totul
vomita tot ce primeste bucata
nu stiu cum sa o fac sa mestece
nu poate manca cu noi la masa
ca noi rar mancam amandoi la masa
nu putem avea un program comun
si tot asaaaaaaaaaaaaa
SI INCA NU MERGEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
AVEM APROAPE 1 AN SI 3 LUNIIIIIIII
ÇE MA FAC CU EA???????????
Mda, m-a luat mana pe dinainte!Cami, nici alex nu se spala propriu-zis pe dinti, adica eu incerc sa-l spal, dar ce reusesc nu e nici pe departe spalat pe dinti, deci nu te ingrijora si noi tot pisat papam, nu vomita propriu-zis, dar cand e papa mai mare da semne de vomitat si nu-i mai dau.eu am vazut o emisiune pe tvr3, parca,acum vreo 2-3 luni, "atentie, copii", se numeste, unde o pediatra zicea ca mestecatul este un mecanism reflex pe care copii il dobandesc intre 2 si 3 ani si a incerca sa-i dam bucatele inainte de dobandirea lui inseamna a dori sa innecam copilul cu buna stiinta. Si ca din innec se poate muri, ca a aut astfel de cazuri. Deci eu nu ma stresez ca nu vrea inca bucatele mai ales ca el se si inneaca din orice, apa, lapte, saliva... Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar putea intampla daca s-ar inneca cu bucatele, ce as face....nici alex nu mananca cu noi la masa din lipsa de spatiu, in primul rand, scaunul lui de masa nu incape la noi in bucatarie si nici noi nu mancam amandoi,decat sambata seara si duminica am putea,din cauza de orar diferit, plus ca trebuie sa stea cineva cu copilul cat celalat mananca, deci de multe ori nici in week-end nu mancam impreuna, decat daca alex doarmenici noi nu mancam de toate, ca adultii, ci mancare de varsta lui, mai ales ca noi avem si o lista de la medicul dermatolog cu ce nu avem voie sa mancam, peste, capsuni, smantana etc... din cauza dermatitei atopicea, si nici noi nu mergem desi am implinit 1 an si 3 luni in data de 5....nici nu ne stresam pentru ca med pedi si de fam ne-au asigurat ca nu are probleme si ca va merge, ca nu tot copii merg la aceeasi varsta...deci, relax, mai sunt si altii, nu e nimic iesit din comun....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, ati auzit si voi ca, in programul de reduceri cu 15%, intra si alocatiile si indemnizatiile?

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

serios, selene? si de cand intra in vigoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Fetelor, ati auzit si voi ca, in programul de reduceri cu 15%, intra si alocatiile si indemnizatiile?

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Eu nu am auzit ca ar intra si indemnizatiile si alocatiile,dar dk e asa ins ca sunt nebuni la cap.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Salutare fetelor

Ingrid, nici chiar la 3 ani...dar nici la 1,5...A nu are decat 2 vit. - ori haleste rapid- si-i raman bucatelele mari, ori mesteca cu mare atentie feicare bucata pana mancarea se raceste iar ea isi pierde inteersul. nici o situatie nu e de dorit. cred ca copiii care sunt lasati sa manance singuri la aceasta varsta sunt abonati pe lista adultilor cu probleme de stomac dar si a celor emotionale pentru ca nu-i asa, dobandirea unui comportament mai devreme decat ar fi normal (asa cum vad eu) are costuri in plan emotional. Exact ca si cu olita.

Dar atata vreme cat pediatri sunt barbati, si ei scriu cele mai documentate materiale, ce poti sa le ceri? Intr-o societate industrializata in care predomina valorile masculine, gen competitie independenta...copilaria, care cere un sacrifiu de timp urias, e perceputa ca o mare risipa.

Bebelusi :), o linie roz, sigur sarcina; pot sa te felicit si eu? Normal ca e sarcina (tu n-o simti ??) - doar e luna mai.

Naty, mare veste despre Ioana, sa ramaneti in aceeasi parametri!

Selene, Ledi, banii vin din fondul de la muncii si solidaritate....credeti ca noi facem exceptie ? - s'or mai ajusta probabil valorile cele de mai jos.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Deci imi iau 120ron din cei 800?Mi se pare groaznic..si din 680ron ar trebui sa traiesc si eu si fii-miu o luna?Pai eu zic sa-mi arate ei intai cum traiesc din banii astia o luna si dk se descurca ok,preiau si eu exemplul..Musai sa vad de unde si cum isi iau si medicamentele si tot ce e nevoie pt un copil cu probleme..
Sunt revoltata pana la Dzeu..nici n-am cuvinte..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

acolo de indemnizatii nu scrie, doar de alocatii. sper sa nu fie cazul chiar de asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Axis stai sa mai asteptam un pic, mie imi e frica sa ma bucur......eu imi simt si sfarcurile putin iritate, nu am sanii umflati......doar ca simt cumva ciudat sfarcurile

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput