Licurici de ianuarie - februarie 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pe ziua de azi am fost extrasensibila, trei ture de plans am la activ. Ultima ca de ce n-a fost tati atent, n-a vazut-o si a tras usa de la bucatarie peste degetutele de la picioare ale Dariei... L-am facut sa se simta ca naiba, ca inamicu' public nr. 1, care imi nenoroceste copilu'...

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Buna seara mamici! N-am mai intrat de ceva vreme pe la voi, de citit mai reusesc, dar cu scrisul mai greu. Gargaritza mea creste bineinteles, e din ce in ce mai haioasa, dar si mai nazdravana. Este un mic baietoi, as putea spune, se catara peste tot, se baga pe sub scaune si mese, cotrobaie, deschide sertare pe care abea le deschid si eu. Ne intelegem din ce in ce mai bine in sensul ca spune ce vrea: api, papi, nani, pa-pa cand vrea sa plece, hopa cand vrea sa urce sau sa coboare de undeva, auu cand se loveste. A invatat sa spuna "da" cand o intreb ceva. Stie din ce in ce mai multe cuvinte, ultimul achizitionat este buba, pe care il foloseste inclusiv pentru diverse pete sau zgarieturi de pe pereti :) Ah, si se recunoaste in poze si in oglinda, cand are chef raspunde daca o intrebi cum o cheama: Tia
Stie unde si cu ce nu are voie sa umble si cand se simte nebagata in seama, pune mana pe obiectul respectiv si ma striga: mama!
In schimb avem probleme din ce in ce mai mari cu schimbatul scutecelor, nu mai sta deloc, plange si se vaita de mama focului.
Nu mai mananca nici ea cum trebuie de cateva zile, eu o pun pe seama dintilor, ca i-au spart gingia ambii canini de sus, plus vreo doua maselute. O rupe pe suzi cu molfaitul , trage de ea in toate partile, plus bale la greu. Nu mai blenduim nici noi demult mancarea, nu reuseste sa mestece chiar tot, mai scoate si bucatele intregi, dar am inteles ca nu este inca o problema.
Dupa copii nu prea se omoara, sunt mult mai interesante jucariile lor :) Mult mai bine interactioneaza cu adultii.
Crize cu aruncat pe jos si urlat face si ea cateodata cand nu-i dai ce vrea, sau nu o lasi sa faca ceva. De obicei o iau in brate si incerc sa o linistesc sau sa-i distrag atentia cu altceva.

Felicit si eu proaspetele burtici bebelusi si Carmen, sa aveti o sarcina fara probleme si bebelusi sanatosi
Selene, imi pare rau ca ai probleme cu mancatul Dariei, din pacate nu prea stiu ce sa te sfatuiesc
alinuk ai toata admiratia mea peantru tot ceea ce faci. Luni venim si noi la protest (eu si Thea).
Mai vine cineva?
Iulia draguta foc Carla cu cercei, mai bine ca i-ai pus acum cand este mica
Porumbita noi la Thea am prestat in a 16-a zi
Am mai vazut poze cu Vladutul de bebelusi, (shmecheras tare si ce bine ii sta in rosu!) cu Razvi de crisspy (ce baiat harnic are mama!), Alice (care ma innebuneste de fiecare data cu coditele ei si abia astept sa pot sa-i fac si eu la a mea), printzese superbe de Naty si baieti la fel de yashy (ne place Luis pe placa de surf )
Pozele de pe mail-ul comun nu am apucat inca sa le vad, maine sper. Va pup, noapte buna

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pozici noi de la piscina, Aidan s-a balacit vreo doua ore, sunt curioasa cum o sa doarma la noapte.
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1

Selene schimba locatia unde o hranesti pe Daria, muta scaunul in sufragerie sau undeva unde sa nu aiba prea multe chestii atractive in jur, poate asa nu devine distrasa.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

al meu copil a facut o viroza faina, are dureri mari in gat, a facut si febra...tot tacamul. nu mananca mai nimic, ieri toata ziua a mancat un iaurt si a baut o sticla de ceai cu miere. noaptea cu chiu cu vai il mai fraieresc de bea in somn o sticla de lapte. of of...

pe de alta parte, azi e ziua lui sorin, sotul meu. i-a facut david cadou o foaie a4 cu manutele lui pe ea (in tempera) si am scris intre ele 'la multi ani tata!'. a gasit-o sorin de dimineata pe frigider si a fost f impresionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

miere, f frumos aidan!doar cu picioarele a intrat in apa, nu a avut si alte tentatii? noi intr-o luna plecam la mare, sunt curioasa cum se va comporta andru...

delia, la multi ani lui tati! emotionant cadou!
andru tuseste cred ca de 3 sapt si muceste bine.doctorul ne-a dat doar nurofen si humex, dar parca nu-i mai trece, cand il aud cum tuseste productiv imi vine sa-mi iau campii

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mara era apa cam rece si nu a vrut sa intre la inceput, apoi cand sa plecam acasa intr-un moment de neatentie al meu a luat-o la fuga si a intrat in apa pana la gat:)) cand deja era imbracat in hainute uscate:))noroc ca piscina unde am fost avea si piscina pt copilasi si apa nu era decat pana la genunchii mei.

Si Aidan are o viroza pe care mi-a dat-o si mie, am observat ca el suporta mult mai usor racelilea asta, eu am bolit tot weekendul, el doar tuseste si are muci. Nu i-am dat nimic pana acum, doar ii curat nasul de 2-3 ori pe zi, am fost cu el la doctor vineri si plamanii se auzeau bine, gatul era ok.
Multa sanatate copilasilor!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miere si delia sanatate micutilor

delia la multi ani sotului

irinac pupam ginerica al meu si sa se faca bineeeeeeeeeeeee

seleneeeeeeeeeeeeeeee
te inteleggggggggggg
dar stai calmaaaaaaaaaaaaa
nu mai plangeeeeeeeeeee
antonia mea sdi acu abia manancaaaaaaaaaaaaa
si aici se vorbeste de nspe cantitati si feluri de mancare
ea nu refuza gusturi noi
ci cantitati
abia deschide gura
si noi suntem asa de la inceputuri
exact ca si irinac cu andrei
acu mai papam cate ceva]
dar numa acasa la ea
numa la tv
si nu am chef sa o las nemancata
doar pt ca se scrie altceva in carti
incearca tot felul de noutati
unde sa stea
asa cum zice si miere
poate nu ii place
daca nu vrea
las-o
nu te mai strewsa
poate trece
da lapte praf manaca?

mie macar antonia manaca lapte praf njoaptea
din 3 in 3 ore
4 biberoane
si asta e
nu e normal
da inca nu ma stresez
e mica
si trebe sa pape ceva

cat despre noi
tot nu mergem
decat intre 2 obiecte apropiate
sau de deget cu mama sau cu tata
mai nou
tipammmmmmmmmmmmmm
avem un tignal total
si strigam tataaaaaaaaaaaaa
de rasuna toata biserica cand o apucaaaaa
ahahahahha

am predat teza
dde doctorat
mai am putin si o voi si sustine
si gata si cu acest stres

naty am vazut pozeeeeee
avem si noi incaltari roz ca ale nadiei
ni le-a adus nasa dana
din bucuresti

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

cami, laptele il mananca oricand, la orice ora. Daria nu se trezeste peste noapte, iar la amiaza, doarme cate 4 ore, exceptie vineri (sau ieri?), cand a dormit 5.

Faza este ca ea manca intr-o vreme foarte bine, cu toata gama ei redusa de mancaruri, acum, repet, ma ia cu capu'...

Si am intrat intr-o noua etapa, se pare, etapa in care se teme ca ramane singura, de aceea se agata de noi ca un pui de pisica, de-ala de se tine cu gherutele de ma-sa, plange cand o punem la culcare, sa nu o lasam singura, se teme de apa, vrea mereu in brate...

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Capitolul 105!

Mergi la inceput