Licurici de ianuarie - februarie 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 20
crisspy spune:
Multumesc Miere si Raluca 
Imi dau seama ca lui Razvi ii lipseste socializarea...adevarul este ca stand la mama nici nu prea a avut cum sa socializeze pentru ca acolo nu sunt locuri speciale de joaca pentru copii indoor. Dar acum ca a venit primavara, iesitul in parc la copii poate o sa ne ajute.
Crisspy,
fericita de
Razvi
micola spune:
Hristos s-a Inaltat!
sunt culmea astia cu reducerea indemnizatiilor...mai ales cu alocatiile..se bucura la 30 de lei de la fiecare copil? se propune si reducerea alocatiilor pt copiii pana la 2 ani cu 15%....e anormal...copiii sunt viitorul..m-a cutremurat o propunere de la subiectul cu protestul pt slogan de luni:" COPIII DE ASTAZI-CERSETORII DE MAINE"...e de-a dreptul CUTREMURATOR...
Azi l-am impartasit pe Alexu, ca tot adormise pe afara..si, pt ca s-a trezit pe la 12..plecase lumea din biserica, dar preotul a fost destul de amabil sa nu ne refuze...cand sa iesim noi din biserica incepea o inmormantare...:(..deja bagasera mortul in biserica...:(
Irina, intotdeauna am avut incredere in ce spui tu si s-a adeverit 100%, tot ce mi-ai zis pe mail despre analize..lui tibi i-a recomandat sa faca analizele pe care le-am facut eu, antihbs etc
Lui alexu mi-a dat dra reteta cu Flagyl,insa l-am programat, pe 27 mai la dr no. 2, in care am mai multa incredere si care se axeaza mai mult pe naturiste si pe homeopate..
Carmen, sa fie o sarcina usoara si un bebe sanatos,cuminte si iubitor de fratior... si..poate-mi porti si mie noroc
..desi sotul e inca reticent la idee
...
crisspy, e o adevarata placere sa te uiti la Razvi..e un dulce jumate
..
Dulceata de Timea
,ce dor imi era de ea.. mor dupa ea

Carmen_Marieta spune:
Bee nu te supara pe mine, nu a fost cu intentie. Ne doream bb2, dar nu asa repede, insa dumnezeu a vrut sa nu ne mai stresam pe la doctori, si a considerat ca acum e momentul.
Micola cu cea mai mare placere te trag.. Doamne ajuta sa vina bb2 si la voi.
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
bebelusi spune:
Micola fa ca mine, ai grija de ziua 14 si zilele din jurul ei si vei vedea ca va fi bine
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 4+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Anculet spune:
Buna fetelor
Va dau in link de pe realitatea tv,care trebuie semnat pt a se mentine indemnizatia mamelor la 85% (dati-l mai departe in lista de mess,ca si pe cel de-al 2-lea link)
http://www.realitatea.net/petitie-online--mentineti-indemnizatia-pentru-mame-la-85prc--din-venit--semneaza-aici_713324.html
si inca unul,tot pe realitatea,pt a scada sustantial indemnizaiile si cheltuielile alesilor nostri:
http://www.realitatea.net/petitie-online--sa-taiem-si-din-banii-parlamentarilor-semneaza-aici_713465_semneaza.html
Daiopri spune:
Bebelusi, Carmen felicitari!
Cu diferenta, eu zau ca nu stiu cum e mai bine, ca mereu am zis ca nu as fi putut face fata la dif mica, dar nici la mai mare nu e simplu. Te mai intelegi cu ala mare, dar ii strici tot programul cu cele bebelusesti
Las ca stie DD cum e mai bine
Miere bine ca v-ati intors cu bine. Chiar ca te pricepi la complicatii![]()

Flower bine ca stai mai bine cu moralul. Sa stii ca e important daca ar avea un copilas cam de varsta ei cu care sa va vedeti mereu. Pe noi ne-a ajutat tare mult la cel mare ca a fost cu prietena lui in permanenta. In schimb o tragem acum ca nu putem pleca nicaieri, ca vine si intrebarea nu vine si ...?![]()
Si apoi fiecare copil e asa cum e el. Mie nu prea imi place treaba asta cu datul de jucarii , dar tb impacat pe cat posibil. Nu pot sa dezvolt mai mult acum ca tb s aplec.
Ariya, chiar vroiam sa intreb daca mai ai urechi?![]()

Am trimis si noi ceva poze mai noi, ca eram in urma rau. Sper sa apuc si eu sa trag cu ochiul la ale voastre.
In ceea ce priveste chestia cu banii, imi pare tare rau, dar din pacate cred ca o sa fie si mai rau 
Si deja nu prea mai tine de cine e la putere si alte de astea, ci de ce se intampla peste tot.
Gata fug sa ne imbracam sa mergem la scoala.
Numai bine tuturor
bebelusi spune:
O sa fie la ora 19.00 Alinuk pe Realitatea TV cu alte mamici de pe DC, sa le tinem pumnii.
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 4+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bpaula spune:
Fetelor vin la voi cu o rugaminte mare.
Dimineata am aflat o veste tare trista, prietena mea cea mai buna, surioara mea cum ii zic, a pierdut o sarcina, si asta dupa ce a asteptat 2 ani si ceva sa apara. Sarcina ar fi cam de 7 sapt si ceva si se pare ca la 6 saptamani s-a oprit din evolutie.
Recomandati-mi si mie un medic care sa se ocupe de ea cum trebuie. Mai ales cele care ati trecut prin aceasta incercare grea si sunteti din Bucuresti.
Imi cer scuze fata de fetele gravidute, va rog sa sariti peste acest mesaj sa nu va influenteze.
Leditia spune:
Paula,cum am zis si pe mess,eu il recomand pe Tutunaru.Din punctul meu de vedere e cel mai bun si zau ca am tot fost pe la medici in Bucuresti,de la cei mai laudati,pana la somitati,cum ii numesc unii.A fost singurul care a descoperit de ce pierdeam sarcinile si singurul care mi-a dat incredere k pot avea un copil.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
rein spune:
Carmen, felicitari! Asta da surpriza! ce bine ca ii faci lui Stefanut un fratior sau o surioara! mi-ar placea sa ne mai vedem.