Licurici de ianuarie - februarie 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 13
Porumbita spune:
micola eu nu ii mai dau strampi afara de vreo 2 saptamani cred;
in casa dc ii dau strampi nu ii dau pantaloni si viceverse;
si e la maneca scurta ziua si seara bluza pe desupra ca e racoare in parc
crisspy sper sa iasa totul ok cu mama ta la analize
naty
pt fete si pt tine!
Porumbita spune:
ce am citit la alta odisee:
Este oficial , pe Realitatea Tv. reprezentantul MMPS -Indemnizatia CIC se va diminua incepind cu 01.06. Nu a putut preciza procentul.
Din sursele neoficiale stiu ca de fapt se tinde la plafonarea ei incepind cu 01.07 la suma initiala de 600 lei.
Naty spune:
cristi, crisspy, porumbita 
Glumeam, stiu ca va place de noi ![]()
crisspy am vazut pozele cu Razvi, e tare frumusel si pare mai mare.
Tare faza cu punga de Fitness!
Fetelor, imi pare tare rau pentru treaba cu indemnizatia. Of, of, of, cand s-or opri astia din taiat?
Eu nu i-am dat niciodata dres in casa pe sub pantaloni, nici iarna. Afara o scot fie cu dres + fustita/rochita, fie cu pantaloni + sosete si in sus cu body fara maneca + bluza cu maneca lunga.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Naty spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crisspy
Cum sa nu ne placa ![]() ...eu abia acus am reusit sa ma uit la ele...Nadia imi da impresia ca e o fetita sugubeata, pusa intotdeauna pe sotii ...asa e?Crisspy, fericita de Razvi |
Da, exact asa e. Nadia e un baietoi, e exact opusul sora-sii.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
deliafairais spune:
intru si eu sa o laud pe alice. doamne cat de frumoasa poate fi fetitza asta!
cat despre imbracat, nici noi nu am mai folosit strampi de prin martie...
afara ii dau pantaloni lungi/scurti si tricou. seara ii dau inca o bluzita.
in casa ii dau pantaloni comozi si tricou. si il tin descult.
noaptea ii dau body cu maneca scurta si pantaloni de pijama.
ariya spune:
Pupam
BEBELUSI,felicitari!Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si sa ai putere si RABDARE muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulta!
Nu am mai intrat deloc pt ca sunt fffffffffff obosita,nu am timp de nimic...sunt tot timpul in priza si cred ca mai am putin si ma strang de gat singura din cauza oboselii....am momente in care imi lipseste aerul,e groaznic!bine ca mai e putin si termina astia scoala ca m-am saturat...la anul o sa fie ffffffff greu ,pt ca Amedeo o sa fie a opta si annamaria a patra,deci am examene cu amandoi!!!
la scoala lor ,cand trec din a patra in a cincea,dau examen ori la engleza,ori la mate-depinde in ce clasa vor sa fie...deci o sa fiu varza la anul!
Miguelito a atins greutatea de 15kg si are 87 cm...e cuminte rau de tot...cand vede ca gatesc isi ia jucariile si se joaca singurel,ma ia de mana si ma duce sa-i dau ce doreste si nu ajunge,mananca fff bine,mancare de a noastra,mananca absolut orice...doarme bine....in cada,la dus,se spala si el singur-ma sparge cand il vad cum se freaca cu manutzele pe burtica,poponeatza,capsor...ne pupa de ne rupe,o bate pe sor-sa daca sta la mine in brate...e criminal!cu vorbitul e lenes,dar exact asa a fost si frati-su,in schimb,fi-mea a turuit de pe la 1 an si un pic de ne impletea creierii!acum e la fel...ma rog de ea sa taca un piiiiiiiic...
Selene,nu mai certa fata,ca e mica si nu intelege...asa sunt ei,trebuie sa cunoasca tot...eu care strang dupa trei,ce sa mai zic?!o sa vina si perioada scrisului pe pereti,pe haine,pe piele...trebuie multa rabdare,nu trebuie tipat la ei,sub nici un motiv!ar trebui sa fii langa mine cand miguel se samponeaza cu banane,mere,cred ca ai lua-o razna...trece si perioada asta si ,stai sa vezi, cand or incepe cu "de ce?"...atunci o iei pe tarla!la mine terminase amedeo si a inceput sor-sa...m-au varzaunit la cap de tot,dar asa cresc ei si e excelent sa te controlezi si sa le raspunzi...iti doresc multa rabdare,iar oboseala trebuie sa-ti fie prietene ca ,mai e destul pana o sa-ti revii...fa ca mine-dimineata,dupa cafea,eu iau multivitamine,calciu,magneziu...si ma ajuta ffff mult...cat as vrea sa am o zi singura!ddar nu are cine sa stea cu copiii - angelo iese la 7.30 si se intoarce la 21-22,ai mei lucreaza,deci sunt singura...si ,mai e ceva - cand simt ca nu mai pot,ma asez pe jos si ma joc cu copiii...si ma relaxeaza foarte tare la cap...
Va pup si,daca am timp,va caut si pe facebook!Pup tare ,tare
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
CADIA spune:
Salutare tuturor!!!
Intru repede s-o felicit pe PATRICIA

Si in acelasi timp sa va spun ca sunt disperata cu MICSORAREA INDEMNIZATIEI. Ma distruge pur si simplu.In maxim 2 luni trebuie sa ma intorc la servici, deoarece-mi scade venitul de 6 ori

CARMEN nu te-am uitat

.Ce face Stefanutz???
11+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
DarkBendis spune:
Buna ziua la toata lumea!
Intru repede-repede cat doarme Mister (si imi fierb oalele in bucatarie).
Eu mi-s azi in concediu - mai aveam o zi de luat si musai trebuia "consumata" pana termin cu jobul (13 zile lucratoare hurray!!)
Dimineata am fost la un toddler group unde Mister s-a jucat si a alergat non-stop (deh, jucarii noi, lume noua, copii, triciclete - ii luam si noi una weekendul asta ca nu se mai poate dom'le... vrea copilul tricicleta
) si acum a picat lat.
Bee, ma bucur ca nu se pune problema de ... uuufff nici nu vreau sa ma gandesc la uratenii! Sper sa fie totul foarte bine pana la urma 

Micola, ce-i plac lui Alexutu gogosile! Ce mai infuleca flacaul
Veronica, pai tu ai o frumusete acolo! Oooo tati sper ca se pregateste de pe acum sa faca fata la navala de petitori!
Pyc, foarte bine ai zis referitor la alimentatia astora mici. Da' cel putin in cazul nostru de la teorie la practica... lung e drumul. Da' om ajunge si noi pana la urma sa papam frumos, fara jucat si maimutarit [ mai ales daca am grija sa nu hapcaiasca intre mese deci chiar sa-i fie foame]
Ledi, sper sa fie totul OK cu putulica lui David si sa nu fie fimoza.
Naty, si tu ai doua minuni acolo, una mai mica si una mai mare 

Crisspy, tinem pumnii sa fie bine cu mama ta 
Yashi, ce flacai mari si frumosi ai si tu! Ai dreptate, Porumbita, cresc copilasii nostri!
Ooooff acum am citit despre posibila reducere a indemnizatiei pentru mamici. Oooofff sper sa nu se voteze asta pana la urma 

Noi nici iarna nu am purtat strampi sub pantaloni. Cu atat mai putin acum. Iar daca ar fi dupa Mister, nici sosete nu ar purta... cum prinde momentul, cum zboara sosetele cat colo!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
crisspy spune:
Cristi
la aniversarea casatoriei.
Si noi am facut ieri tot 2 ani ![]()
Crisspy,
fericita de
Razvi