Licurici de ianuarie - februarie 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRA_LIZA

Citat:
citat din mesajul lui yashy

Citat:

Chiar, incercam sa ne regrupam si pe Facebook - asta pt cele care nu stiu si ar vrea sa stie. :) Va asteptam si acolo.

Revin mai pe seara...

Ira, mamica Elizei

Da te rog, mai multe detalii... nu va gasesc...

Yashi, cauta "MAMICI DE LICURICI" pe Facebook, da un semn daca ne-ai gasit!

Ira, mamica Elizei

Am gasit, merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

BEBELUSI felicitari!!!!! O sarcina usoara si un bebelus sanatos!

Bee sanatate multa si ia-o usurel...lucrurile trebuie sa se rezolve intr-un fel sau altul.

Am vazut pozici cu Alice ...e o scumpa, mor dupa coditele ei. Iar Alexutu' e baiat mare cum mananca el gogosi din castron.

Noi suntem bine, Razvi e un nazdravan...da' tot mutulica este si aici incep sa-i dau dreptate lui Dark care zicea de legatura stransa intre mestecat si vorbit. Razvi desi are o gramada de dinti inca nu stie sa mestece foarte bine. Nu se inneaca dar mai mult "topeste" mancarea de cerul gurii decat sa o mestece, zici ca e o baba fara dinti. In schimb intelege tot ce ii zici. Saptamana asta i-l am langa sufletul meu la Buc si e asa de bineeee...Joi sper sa facem si noi ROR-ul ca l-am tot amanat din diverse motive. va las nishte poze

Pe de alta parte sunt un pic ingrijorata cu testul ala Paps al mamei iesit nasol. Urmeaza vineri sa faca testul ala ARN sa vedem ce si cum, si apoi un chiuretaj biopsic. Ii povesteam ieri ca de luna asta am renuntat la pastile (nu neaparat ca vrem bb2, ci pentru ca ma simt mai bine fara ele) si imi zicea ca sa mai astept un pic cu bb2 sa vada si ea ce rezultate primeste la teste ca ii e tare frica sa nu aiba cancer. Eu incerc sa o linistesc cat pot, dar ea saraca este speriata tare rau. Pare tare din exterior, insa o simt tare ingrijorata. Nu mai zic ca vestile astea cu reduceri de salarii au daramat-o, ea fiind bugetara si tati pensionar.

O zi usoara la toata lumea si multi

P.S. si eu sunt pe FB - Cristina Raicu

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Razvi s-a vazut ca are burtica si a trecut la cereale Fitness? dulceata de baiat, ce sa mai

eu am o mare dilema: sa-i mai dau sau nu strampisori lui Alexu pe afara?

Mergi la inceput

Hahaha...alea cica sunt ale mele...le-am cumparat de 2 sapatamani si ciuciu...probabil s-a gandit baiatu' sa mi le bage sub ochi sa le vad

Noi inca ii mai dam strampi pe afara si chiar prin casa (la mine la Buc e am racoare ca nu prea bate soarele). Pe afara se aseaza pe jos si inca e rece...zic eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

multumesc Crisspy
Mai am o dilema Valdut, nepotelul de 5 ani jumate, a traversat de 2 ori consecutiv, strada singur, pe trotineta Era cu mine si cu Alexu, eu cu A in brate..de obicei, chiar daca o ia inainte, se opreste inainte de strada si ne asteapta....duminica nu...de 2 ori..dupa prima l-am certat, i-am spus ca m-am suparat rau pe el, dar la urmatoarea a facut la fel: "ce-am facut, am tecut stada!". Adevarul e ca erau 2 stradute mici, necirculate atunci, una ducea spre un restaurant, cealalata intre blocuri..dar el nu facea asta, cel ptin nu cu mine..de obicei, pe mine ma asculta cel mai bine...
Cand am ajuns acasa, nu l-am spus , ca de obicei, ci i-am spus ca nu mai vorbesc cu el..A mers el singur si le-a spus parintilor...l-au certat rau..de duminica chiar ca nu mai vorbesc cu el, nici de la gradi nu l-am luat, nici ieri, nici azi...
Vine intr-una la mine si imi zce:"Tushi, ma ielti pentu aseala?" (la el "aseara" e si anul trecut )
Azi de dimineta, iar a venit, inainte de gradi sa ma intrebe..i-am zis ca l-am iertat dar ca tot mai sunt suparat si ca nici azi nu o sa vorbesc cu el si n-o sa-l iau de la gradi...poate de maine..i-am explicat ca a gresit ff mult, ca putea sa-l calce masina si sa ajunga in scaun cu rotile (vreau sa constientizeze pericolul, ca nici macar nu s-a uitat de masini)....
EXAGEREZ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Chiar, incercam sa ne regrupam si pe Facebook - asta pt cele care nu stiu si ar vrea sa stie. :) Va asteptam si acolo.

Revin mai pe seara...

Ira, mamica Elizei

Da te rog, mai multe detalii... nu va gasesc...

Adina
Luka(15 mai 2002)
Luis (5 februarie 2009)
obraznicaturile lu' mami

Yashi, cauta "MAMICI DE LICURICI" pe Facebook, da un semn daca ne-ai gasit!

Ira, mamica Elizei

Adina
Luka(15 mai 2002)
Luis (5 februarie 2009)
obraznicaturile lu' mami

Am gasit, merci!

Yashy, vezi k va adaug si in lista mea de friends - din motive sentimentale, desigur, insa si dintr-un motiv practic: daca se intampla ceva cu grupul (netul e o chestie atat de fragila!) sa am de unde sa va iau k sa refacem gashca...

Patricia, yupiiiii! sa-ti traiasca samburelul! felicitari! sa fiti fericiti si sa va bucurati unii de altii in liniste si armonie!

Nu reusesc sa citesc din urma, asa k mai aflu deocamdata printre randuri ce se mai intampla. Sper sa recuperez cu cititul zilele astea!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

micola tinem pumnii sa iasa bine analizele. Si nu, nu ia exagerat de loc cu nepotelul. Este foarte, foarte, foarte periculos sa treaca fie si o straduta necirculata singur, cu atat mai mult pe trotineta.
Sincer, eu nu l-as mai scoate o vreme afara cu trotineta.
Si mie mi-e frica de mor cand iesim cu Ioana cu bicicleta, cu toate ca se opreste tot timpul la traversari. De atata frica am hotarat ca niciodata nu iese doar unul din noi cu Nadia in carut si Ioana pe bicicleta/trotineta/role. Iesim amandoi astfel ca unul sa poata alerga dupa Ioana (eu sunt aceea ca barbatu-miu nu vede sensul ).

Crisspy tinem pumnii pentru mami a ta.

Deci nu va place de fetele mele

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

naty sunt supeeerbe fetele tale

da am uitat sa zic ca sunt pur si simplu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Deci nu va place de fetele mele

Cum sa nu ne placa ...eu abia acus am reusit sa ma uit la ele...Nadia imi da impresia ca e o fetita sugubeata, pusa intotdeauna pe sotii , un pic mai baietoasa decat Ioana care e o delicata ...asa e?

Aaaa si am vazut si pozele cu baietii lui Yashy...nishte scumpi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mai ce au mai crescut licuricii...

nu imi vine sa cred, mai ales ca pe cei de aici i-am vazut cand erau gaze mici si ma uimeste mereu cand vad poze cu ei asa maricei (cu al meu sunt obisnuita )

sper sa reusesc sa gasesc si eu timp sa pun cateva poze;
eu le vad pe cele care le puneti la odisee ca efectiv nu am timp de alte mailuri sau acebook

Mergi la inceput