Gravidutze si mamici de Cluj - 159

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Neata, azi dau eu
Noi ne-am trezit la 6 ca ieri am sarit somnul de amiaza asa ca aseara la 7 Andrei era in pat.
Fetelor, ce parerea aveti, copilasii mici ca ai nostri merita dusi la Disneyland?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Neatza si de la noi,

Oana intrebai de tavalug....eu am luat la set cu plastelina si alte forme din Auchan. Aici vezi poza: http://family.webshots.com/photo/2137798960103714229nONAvS

CO nu e tricicleta, e bicicleta cu roti ajutatoare. E dintr-aia mica de 12 inch. De la Hervis am luat-o la oferta 2+1 gratis. Inca nu se da singura pe ea. O ajut. Dar incet incet invatzam....

Sa ne laudam si noi cu kg....abia avem 11kg, la inaltimea de 83cm. Nu ne plangem, eu zic ca e ok . La inaltime sper sa recuperam, daca nu la volei sau la baschet ne inscriem.

Azi zi de smotru, calcat, gatit....ooofff...nu prea este chef, dar e musai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

Ada, f frumoasa trusa cu plastilina...zici ca de la Auchan e?
si ce domnisorica ai acolo...in toata regula...

si acum sa va stresez putin... ne mai dati un vot? din pacate a trebuit sa sterg linkul ca am primit avertisment...desi multa lume pune linkuri de pe alte siteuri aici...

dar vi-l trimit daca doriti sa ne votati!

o zi frumaosa tuturo!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!

Nico, eu am inteles de la o prietena al carei copilas e de varsta alor nostri ca sunt un pic cam mici pt Disneyland, sunt cozi mari, aglomeratie si foarte multe jocuri care nu le sunt adresate, adica se pot speria. Dar asta a fost parerea ei, mi-a zis ca pana pe la 4 ani ea nu recomanda

Ada, ce super e setul ala, si noi suntem fani plastelina, asa ceva m-ar interesa si pe mine, e bine Sara ca parametri

Anca, Andreea, ce de bunatati gatiti voi acolo

Oana, o sa iti scriu pe PM reteta, dupa ce am testat mai multe, am ramas la una incredibil de buna si frageda

Ne-a sunat buni de dimineata ca vine la noi! Yuhuuuuuuuuuuuuuuu!
Nu va mai invit la vot ca am fost atentionata ca nu am voie

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

servus
e mami la mine de alaltaieri si suntem tare ocupate cu alex. suntem tot pe ea la medic totul a fost bine. a zis ca e bine, nu are nicio problema. mami oboseste putin, nu poate sta prea mult in picioare. i se vindeca ok. ce bine e cu ea aici.
alex pe 12 cand a facut 8 luni s-a lovit prima data la caput tulai ce m-am speriat si a inceput sa zica dadada,tatata, vorbeste mult pe limba ei o pap toata.
va pup. sa fiti sanatosi si cuminti

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
03.05.2010-66.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Andreea nu l-am gasit pe Eric in poze....zi-mi pagina sau trimite-mi linkul. Pe Sofia am votat-o deja azi.

Nico, exact cum zicea si Gaby, prieteni de-ai nostri cu baietel de 4 ani au fost la Disney si au zis ca nu prea a meritat pt. baietel. Cozi mari si aglomeratie plus o multime de atractii pt. copilasi mai mari. Acuma probabil ca depinde si de temperamentul fiecarui copilas.

Gaby ce bine ca vine buni, ajutor de nadejde. Sta tot weekendul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata, la amiaz

Co , iti sugerez sa-i cumperi Carinei bicicleta cu 2 roti si 2 ajutatoare in locul tricicletei ( care pt noi a fost cea mai proasta investitie), sunt biciclete cele mai mici cu roti de 12 ..mergi in magazin si probeaz-o sa vezi daca ajunge cu piciorusele la pedale)

Gaby, pune-mi si mie pe PM reteta de prajitura cu branza sa mai diversificam...cumpar produse lactate de la tara ( branzica de vaca, lapte, cas , aduce femeia orice numa sa-i spun ce doresc sunt incomparabil mai bune/pret decat prod. din magazin.

eladeea; Gaby vreau limkul pe PM sa va votez si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, si eu vreau reteta!

Mi-au iesit niste papanasi aseara!!!Pentru prima data am pus si gris, si am facut dupa ochi consistenta aluatului, adica dupa ochi am pus faina si gris
I-au placut tare lui P, dar a mincat doar cele mici, bobitele, ca cica aia sunt papanasi(de la cresa stie... banuiesc ca nu le da de aia cu gaura).

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

adab - multumesc!

gabi - astept cu multa pooofta reteta... aia de anul trecut nu m-a prea incantat... multumesc!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

CAM rarut pe-aici,dar va citesc tot timpul,cu scrisul ma mobilizez mai greu..acuma scriu repede si ma pun in pat,ca iar s-a facut tarziu,am vrut neaparta sa ajung la zi cu cititulazi am fost si noi in parcul mare,de mult ne planuisem.SARA a fost f fericita,a vrut pe toate sa se deie.ne-am intalnit cu NICO si ANDREI.s-au dat impreuna pe aproape toate.cu poneiul s-a dus cu ei si ALEES,nici mac n-a zis,cred ca i-a placut si lui zgaltaiala,nico la tinut si a fost tare cuminte,pe hidrobicicleta i-a palcut mult la SARA,a vazut ratustele cu puiutii lor.apoi am venit la sala sporturilor,la festival..unde am papat mici si hamsii...am avut o dupa masa tare frumoasa.

SI noi suntem la finalul racelii...am imbolnavit si noi doi de la sara de la cresa.SARA a fost f tare racita,cu tuse magareasca..maine se implinesc deja 3 sapt.a facut aerosoli cu ser si prospan,i-am dat o stical de stoadal si cam nici-un efect.apoi dc i-a dat KETOF,asta sincer nu prea stiu pt ce-i...cred ca pt tuse si picaturi in nas facute la farmacie ser cu tinctura de galbenele,iar la pitic sirop de patlagina si ser cu vit c in nasuc..saracutul..tare mucos a fost si infundat,abia sugea la titica..bine ca acuma e bine..cresa asta..

GABY te rog trimite-mi si mie reteta de la praji..chiar nu stiu cum ai timp...te admir.ce bine ca vine mami la voi.am votat deja de cateva ori omiduta..e toatala poza

MELI multa sanatate va dorim ,iar tu sa nu te imbolnavesti..

DARIANDRA si tu faci numai bunatati pe-acolo...insanatosire grabnica..

NICO super ca reusiti cu pampersul..

ERIKA multumim de reteta..eu stiu sa fac papanasi de la bunica-mea..jum kg de br de vaci,cu un pahar de gris,un ou,zah,zah vanilat..eventual coaja de porto sau lamaie,putina sare...si se lasa compozitia sa stae cat mai mult sa se infoaie grisul..cred ca ies cam la fel..ma gandesc..

IOANA13 sanatate multa si voua...

mare porcarie cu reducerile astea...sunt curioasa ce v-a fi pana la urma...somn usor la toata lumea..ma scriu maine daca mai reusesc..va pup

Mergi la inceput