Gravidutze si mamici de Cluj - 159

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

helppppppp! unde ati vazut set unelte pentru modelat plastelina???? in special chestie de intins plastelina... cum ii spune... tavalug??? brrr!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

abia astept sa ajung acasa...am pofta de snitele din piept de pui cu salata de varza si ceva cartofi nartur...
as manca si chec cu lapte aveti o reteta buna de chec..da la fel cantitati fixe ca eu ochiometric nu stiu face.
cred ca imi este foameee

alina ati foast la cj la control/ mama ta cum se simte?

Alex, nu ne-am impacat inca, sunt suparata pe ia si am sa-i mai explic pana intelege ca a gresit prin comportamentul ei, eu nu o pedepsesc decat foooarte rar, de lovit nici vorba, dar dimineata a intrecut masura. sa speram ca a fost doar o criza si nu se mai repeta.
draguta pitica ta ce replici iti da.

in weekend este ceva festival la Sala Sporturilor..in aer liber

Mergi la inceput

soanso

8 oua
1 cana zahar
1 cana ulei
2 cani faina
1 praf de copt
cacao

albusul se bate spuma si se adauga zaharul
galbenusurile cu uleiul se amesteca sub forma de maioneza si praful de copt
se adauga faina
o parte se amesteca cu cacao

pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

ne-am bagat si noi la concurs...

asa ca, daca doriti, ne puteti vota zilnic la adresa:

multumim frumos tuturor!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Echipa de omide va multumeste pt voturi si cand aveti timp si chef, mai dati-i omizii sefe cate un vot

Eu am facut azi chiftelute cu pireu si salata de varza si supica de pui, acum am pus la cuptor o prajiturica cu branzica dulce. Si mai nou mananc cam mult. Si dulciuri

Andreea, votam, cum sa nu
Oana, nu am vazut decat plastelina si forme pentru plastelina
Anca, sigur ti-e foame sau ascunzi ceva prin burtica?
Alex, cat ma bucur ca e mai bine Tiadris! Sara o intreaba pe prietena Tiadris cand mai fac o excursie in parc cu taticii?
Ioana, daca la 15 kg, P e tras prin inel, Sara la 12,5 prin ce e trasa? Trebuie sa va pun un videoclip cu ea, sa vedeti ce dansatoare e? Dar numai in chiloti ii place

Sara e tot mai incantata de omiduta-sefa, doar ca nu stim ce sa ne facem cu ea, ca din atata dragoste toata ziua o strange, o ciupeste vai de capul ei, saraca. Si scrasneste din dinti in clipele alea, dar asa ne iubeste si pe noi, e plina de patos si pasiune fata mea. Aviz amatorilor!
Sofi e tot mai comunicativa si zambareata, vrea in fund, mereu se arcuieste, in continuare servim tzitzi, vorbim, gangurim si salivam la greu!
Acestea fiind spuse, ma intorc la treburile mele inaltatoare si care consuma un numar record de neuroni: spalat, calcat si altele de acest fel.

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Gabi, fetele...multumim frumos...votat si noi omiduta mica

nu vorbiti de kile...Eric abia are 12... nu stiu cand trecem de pragul asta...pe la 4 ani paote...la cum mancam...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

GABI - scrie te rog reteta cu praji... multumesc! e aceeasi de anul trecut de care nu erai f. incantata??? cana ai timp de atatea minunatii de treburi??? felicitari! pe mine ma asteapta "teancul" de haine de calcat de vreo 2 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

ptiu da ce harnicuta am fost: am facut snitele de pui ( unele date prin ou+faina+apa minerala, altele date prin ou +pesmet), ficatei de pui- cu ceapa multa si condimente, chec( mersi Oana ) am gasit pe net o reteta din 5 oua, 250 zahar, 100 ml ulei, 5 lg apa, zahar vanilat, 250 gr faina, stafide si praf de copt)..este extraaa.

oana nus ce este "tavalug" habar nu am ce inseamna dar stiu ca se gasesc o multime de jucarii la magazinele din piata Ion- Mester .

hihi maine iar am program de shoping cu nasamea asa ca azi am bucatarit.

gabyta, nu se ascunde nika in burtica si acuma cu situatiile actuale cred sincer ca natalitatea va fi in scadere daca nu in picaj.
tare frumos povestesti de fetele tale

am uitat sa va spun... Sorana la servare este VARA--- ceva idei pt costumatie aveti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ANCA - Tu stii reteta mea de chec cu cacao si glazura.Eu chiar am facut luni unul ca ne era tare pofta.
Maine vreau sa fac o ciorbita cu multe legume, peste la cuptor, o pasta din avocado si lapte de pasare.

Astazi am avut ciorbita de perisoare, spanac cu ou iar seara macaroane cu branza la cuptor.

Poate o rochita lunga in culori reprezentative de vara (galben, orange...) si o coronita din flori naturale.Eu cam asa vad aceasta tinuta.

ANDREEA - Am votat si noi puisorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

A...am uitat sa va intreb; unde gasim ceva slip de vara pentru fetite?nu vreau costumas de baie, ca are timp sa poarte si din ala.

Mergi la inceput