Gravidutze si mamici de Cluj - 159
Raspunsuri - Pagina 11
Lilly79 spune:
Of ce de copii bolnavi.
Si noi suntem tot in grupul lor din pacate
Juliei ii curge nasul de 2 saptamani jumate din care ultimele 10 zile au fost mai urate.A avut si otita si febra, a tusit si tuseste si inca ii mai curge nasul urat de tot.Si de astazi am trecut pe antibiotic.Am tot sperat ca-i va trece si fara, dar se pare ca nu.La gradi am dus-o prima saptamana de raceala in care-i curgea nasul, dar secretii transparente.Am vazut ca multi copii merg asa.
Eu chiar nu voi avea ce face cand ma voi intoarce la lucru.Nu-mi permit sa o tin acasa daca-i curge nasul 3 sapt din 4.De cand e grav o tin acasa, dar nu stiu ce voi face apoi cu concediul medical, ca nu avem bunici in oras.
alex tare rau imi pare de Tiadris ca a vomat.Si Julia a vomat la gradi tot din cauza de plans pt ca nu eram cu ea.Sper sa se acomodeze repede Tiadris, si sper sa se acomodeze repede si Julia deoarece peste 3 sapt eu voi fi la lucru si nu mai pot sta cu ea.
kitzy felicitari! Sper sa fie bine de data asta.
meli nu poti sa stai cu masca in casa sa nu iei virusul de la pitica?
La multi ani Dragos!
Victo cand a avut Julia anul trecut laringita am fost internate in spital pt ca ne-am dus la urgente, era seara si sa ne tina sub observatie, etc.Am stat 3 zile pana la urma.I-au facut aerosoli cu adrenalina si i-au dat antibiotic dupa ce i-au facut si analize de sange.Dar atunci era mica si era mult mai periculos si facea un efort extraordinar sa respire.
Si eu stiu ca aerosolii cu adrenalina sunt indicati pt laringita la copii.
Sper sa-i treaca repede lui Stefan.
ani ce ma bucur ca s-a acomodat asa repede Stefania.Si Julia a stat tot cu mine, dar se pare ca ea se acomodeaza mai greu.In cateva zile cand nu a plans, a mers metota recompensei.I-am promis ca-i dau cartonase cu desene Winnie daca e cuminte si nu plange.Nu stiu daca e metoda f buna, dar atunci a plans f putin si dimineata isi tot repede ca daca nu plange primeste cartonas de la mami.Sa vedem daca mai reusim tot asa dupa ce vom reveni iar la gradi, dar de data asta la program lung.
Multa sanatate tuturor.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
dulcineea_cj spune:
Alina,scuza-ma Neuronul nu mai functioneaza Multumesc pt lamurire
cea mai fericita mamica :)
antoni spune:
noi tot cu tusa urata,maine vine dr Campean la noi...
cu faza cu gradi sper ca n-am suparat pe nimeni, si eu ma refeream la perioada contagioasa, si chiar am vazut copii care erau varza acolo si vorbeau educatoarele ca sunt si cu febra, deci...nu mai zic nimic, si sorry daca am suparat pe cineva!
Victo-tare rau imi pare pt voi, cred ca esti rupta...sanatate multa si voua!
sanatate multa tuturor bolnaviorilor!
Meli26+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)
ALEX29 spune:
fetelor dragi se pare ca a functionat "supiza cu lujul ",a plans putin cand a plecat Claudia dar cand a primit irul de buze i a trecut ...si o alta faza ingrijitoarea ei a facut pojar si nu mai vine la gradi pt o perioada ,asa ca astazi a fost tranferata la alta ingrijitoare ,bine macar ca lucrurile au fost cat de cat ok
SIMINA cand am citit ce ai scris cu tricourile ude ,mi am amintit de mine, ce dorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr imi este sa alaptez ,bucura te cat poti de mult ,e o perioada minunata ,nimic nu se compara cu senzatia de implinire si fericire ce ti o da bebele cand e la pieptul tau
LILY va doresc din toata inima o acomodare cat mai rapida ,e tare greu sa ti vezi puiutu plangand :(
ADA nu stiu ce sa ti zic ,dar cum de s a nimerit sa fie numai o fetita intre atatia baietei ,iti dai seama ca toti roiesc in jurul ei
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003
alinabojuc spune:
Buna dimineata
Alex tare faza cu "lujul" buna de retinut
Fetelor imi spuneti va rog daca se poate parca pe str. republicii? mergem azi la ortoped, cam tremur, sper sa fie bine.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
03.05.2010-66.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
soanso spune:
salutare,
alina, problema cu parcarile este in felul urmator: daca locul pe care parchezi este detinut de o persoana care a achitat abonament in caz fericit iti lasa biletel ca ai pocupat locul lui, sau iti ridica stergatoarele in caz nefericit poate solicita telefonic Radp-ul acestia vin la fata locului iar cel care a reclamat tb sa faca dovada faptului ca detine acel loc de parcare ocupat de tine..porma se intocmeste un proces verbal pe care tu il gasesti in parbriz cu frumoasa suma de 100 lei in 48 ore sau 200-400, mai grav este sa-ti ridice masina si sa o duca in parcarea lor de unde o poti recupera platind in jur de 500lei
cine stie o reteta cu cantitati fixe pt papanasi cu branza de vaci (fierti)..am facut aseara da nu mi-au iesit grozav.
Alex, fazele cu recompensele la copilasi fuinctioneaza foarte bine la fel si vorbele bune si explicatiile pe intelesul lor, situatiile conflictuale in care toata ziua iti certi si il dojenesti copilul inevitabil va duce la neintelegeri .
Recompensa da rezultate mai bune in educatia copilului decat pedeapsa si are un efect pozitiv asupra personalitatii sale pe termen lung.
ma intereseaza de la amway un deo-rol...esti cumva distribuitor?/
antoni,incearca sa-i dai ceva pt imunitate.eu ii dai Soranei Septilin.
Victo spune:
asa ne-a zis si noua ca respira f greu si pt asa ceva de regula se face internare si trat injectabil. are in plus si otita.:(
de antibiotic nu am scapat, insa.
ce sa zic..din sept. de cd. merge la gradi e a 3a oara cd ia antibiotic.per total nu e asa grav.
si aceeasi atentionare/ sa mergem sa vada polipii cd copilul e sanatos.
sper ca daca am luat-o asa din prima zi, sa fie vindecat la sfarsitul saptamanii, caci altfel intervenea tusea..care se facea tot mai urata etc etc..cunosc deja tot traseul..
Paula cu Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Buna dimineata
Alina, daca nu gasesti loc de parcare pe Republicii, gasesti pe ceva stradute pe acolo, sau e cu plata la Sigma, vis-a vis de Artris, daca acolo mergeti.
Soanso, va trebui sa platesti amenda aia?
Pe linga noi nu sunt locuri de parcare cu plata, dar sint unii care s-au "impro[rietarit" pe anumite locuri, are un prost (la propriu), o casa trasformata in pensiune si 90 % din timp e goala pensiunea, are loc in curte pt masini, dar urla dupa noi sa nu mai parcam pe trotuarul din fata pensiunii( chiar daca nu se blocheaza accesul)ca el , si isi da tot numele, a facut trotuaru (dupa ce anu trecut toata vara au fost cei de la primarie cu asfaltatul...
Nici azi nu l-a dus tati pe Patrick la cresa, nu a mai tusit azi noapte deloc, dar vrem sa se refaca total, sa nu prinda mai usor alti virusi. El e f fericit ca sta acasa. Am fost in week-end la buni, cind sa plecam zicea ca nu vrea sa mearga la servici, sa raminem la Bistra toti. E cam ca un servici si cresa/gradinita! trezire dimineata, program... de la 2 ani!
Gabi, in concediu iar mergem in Turcia, imediat dupa ziua lui PAtrick, asa ca anul asta ziua lui va fi serbata tot acasa, intr-un cerc restrins ... pe motive financiare.
Am studiat si cautat alte variante, pt a merge la mare cu P, dar am ajuns in final tot la Turcia, in 2 ore esti acolo, altfel era transport cu masina, multi km, cheltuieli imprevizibile...
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
ioana, voi cum mai stati cu polipii? te-ai gandit la un dr orlist anume care sa il urmareasca?
drita la care am fost ieri e pediatru orilst, lucreaza la pedi 1.
Paula cu Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)
soanso spune:
Ioana, am depus contestatie...acu astept raspunsul si porma in fc-tie de raspuns le mai " trag" o contestatie cu alte aspecte pe care nu le cunosteam la vremea respectiva
Victo, si eu am fost internata cu Sorana la pedi2 cu laringita...din pacate noi am ajuns la injectabil +aerosoli, ne-au tinut vreo 3 zile in spital si [orma mergeam doar la injectii/aerosoli. sanatate multa si aveti mare grija cu otitele ca sunt extrem de periculoase.
azi bantui pe forum... ca-s tare necajita ,descurajata pt situatia asta de incertitudine in ceea ce priveste salarizarea...nus ce vom faace daca ne taie 25%...offff, si la mama saraca are 6 mil din care 2 mil o costa medicamentele, plus cheltuieli de intretinere( noroc cu fratelo ) ca e acolo si o ajuta alfel nus cum ar trai.
eu tot zic si ma incurajez ca macar sanatosi sa fim si sa avem intelegere si armonie in familie da mi-ar conveni si banuti in portofel